2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
inşallah en güzel şekilde sağlıkla azimle hemen verirsiniz bacikolar arada laflamaya uğrarim

Ejdbjejdkdjd yok kiz verirsin sen ben o azim ve isteği sizde görüyorum bende yok mesela Allah dağına göre kar veriyor herhalde kesin veremezdim
Vki 31.2 diyo obezmişim dr. Nowzaradan yardım almam lazım. Anca o paklar beni. Ben de hep kilo almaya çalışanlara özenirim, daha çok yemem lazım diye en son ortaokulda demişlerdi

Başın sağ olsun Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Ben de üç kayıptan sonra kavuştum kızıma. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Rabbim senin de kucağını tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Ay ben de diyete başlıcam da 1 eylül hedefi koydum kendime

Kızlarr bebişlere hangi güneş kremi aldınız benim doktor bioderma yada la roche dedi ama nedense o markalaeın içeriğine güvenemedim dhaa doğrusu tamam çok iyiler ama kimyssla var içinde diye biliyorum çocuklar için farklı mı ki acabaa
Bir de warcrew fasulyeyi ezdin mi sevdi mi ipekkuş

(Öneri değil) Ben bu kıvamda verdim belki ugrassam daha çok ezilirdi ama gözüme yeterli geldi. zaten patates gibi boğazı tıkayan bir kıvamı yok bunun da en fazla yutar ya da kusar sjbdjsndkdjdjdj yedi ama püre gibi değil ya tuhaf yüz ifadeleri ile yedi hepsini değil tabi jsbdjejd

Güneş kremi de iki tane marka vardı önerilen kaydetmidtim bulursam atarım da diğerlerini bilmiyorum la Roche güzel normalde ama bebisler için ayrıca var mi bilmiyorum jshxjd

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-12-19-10-38-540_com.instagram.android.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 22
Afiyet olsun minnoşa
Valla atarsan sevinirim haftaya gitcem nr yapcam ne etcem bilmiyorum

Selam bacikolar bugün küçük hanımların , küçük beylerin menüsünde neler vardı bakalım
Şeftali verdim. Önce sadece şeftali verdim tadını alsın diye. çatalla ezdim. Sonra yulaf lapası yapmıştım ona karıştırıp verdim. Doyurucu olması için bu ara mamayla arası yok çünkü

Ben de yarin ya da obur gun ivericem fasulye, iyi oldu gormek. Bugun ispanak verdim ama patatesle karistirip- garipti tipi zaten sevmedi de ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…