- 22 Ekim 2024
- 4.152
- 9.870
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.961
inşallah en güzel şekilde sağlıkla azimle hemen verirsiniz bacikolarDiyet topiği açtım kızlaristeyen herkesi bekliyorum
Evet kızlar, doğru duydunuz bebeklerimiz olsa da o fıstık gibi fiziğe ulaşmamıza hiçbir şey engel değil. Bebekli anne diyeti grubumuza buyrun gelin
Kısaca kendimden bahsedeyim, 28 yaşındayım 4 aylık bebeğim var. Anne sütü + mama desteği veriyorum. Boyum 155, kilo hedefim 52. Şuan 75.5 kiloyum. Çok yolumuz var ancak yapabileceğimize olan inancım sonsuz
Katılımlarınızı heyecanla bekliyorum.biraz acemiyim öneriler tavsiyeler ve eleştirilere seve seve açığım. Beraber gelişebiliriz
Nickname Yaş Kilo Boy VKI Hedef kilo Son...
- SeviyomHee
- Yorumlar: 211
- Forum: Diyet Günlükleri
Evet ya bu yaşıma kadar olmayan şeylerle uğraşıyorum şimdi kddkdkdkkccGeçer inşallah bibde bunlarla ugrasiyoruz yav
Oh sen çıtı pıtısın tabi kdksjsjskakosinşallah en güzel şekilde sağlıkla azimle hemen verirsiniz bacikolararada laflamaya uğrarim
Ona çırpı deniyo bil isterim owhshwhdkwjdjjd benim almam lazim biraz kilo alma topigi acan olursa haber edin ajbsgwgdhwjskendEvet ya bu yaşıma kadar olmayan şeylerle uğraşıyorum şimdi kddkdkdkkcc
Oh sen çıtı pıtısın tabi kdksjsjskakos
Her zaman beklerizinşallah en güzel şekilde sağlıkla azimle hemen verirsiniz bacikolararada laflamaya uğrarim
Ben senin yerine de alırım fjdldjdkOna çırpı deniyo bil isterim owhshwhdkwjdjjd benim almam lazim biraz kilo alma topigi acan olursa haber edin ajbsgwgdhwjskend
Ejdbjejdkdjd yok kiz verirsin sen ben o azim ve isteği sizde görüyorum bende yok mesela Allah dağına göre kar veriyor herhalde kesin veremezdimBen senin yerine de alırım fjdldjdk
Vki 31.2 diyo obezmişimEjdbjejdkdjd yok kiz verirsin sen ben o azim ve isteği sizde görüyorum bende yok mesela Allah dağına göre kar veriyor herhalde kesin veremezdim
Başın sağ olsun Allah gönlüne ferahlık versin inşallah. Ben de üç kayıptan sonra kavuştum kızıma. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Rabbim senin de kucağını tez vakitte sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
Ay ben de diyete başlıcam da 1 eylül hedefi koydum kendimeDiyet topiği açtım kızlaristeyen herkesi bekliyorum
Evet kızlar, doğru duydunuz bebeklerimiz olsa da o fıstık gibi fiziğe ulaşmamıza hiçbir şey engel değil. Bebekli anne diyeti grubumuza buyrun gelin
Kısaca kendimden bahsedeyim, 28 yaşındayım 4 aylık bebeğim var. Anne sütü + mama desteği veriyorum. Boyum 155, kilo hedefim 52. Şuan 75.5 kiloyum. Çok yolumuz var ancak yapabileceğimize olan inancım sonsuz
Katılımlarınızı heyecanla bekliyorum.biraz acemiyim öneriler tavsiyeler ve eleştirilere seve seve açığım. Beraber gelişebiliriz
Nickname Yaş Kilo Boy VKI Hedef kilo Son...
- SeviyomHee
- Yorumlar: 211
- Forum: Diyet Günlükleri
Yaa çok sevindim. İstediğimiz kilolalara yaklaştıkça özgüvenimizin artacağına inanıyorum.Ay ben de diyete başlıcam da 1 eylül hedefi koydum kendime
Acını paylaşıyorum arkadaşım..Rabbım kimselere vermesin ...Tez vakitte yine aynı mutluluğu sağlıkla afiyetle herbirimize yaşamayı nasip etsinDüşük yaptım . Ne zor bişeymiş Rabbim kimseye vermesin
Az önce 3 dolma yarım ekmek gömdümYaa çok sevindim. İstediğimiz kilolalara yaklaştıkça özgüvenimizin artacağına inanıyorum.fıstık olucaz fıstık
1 eylüle kadar tadını çıkarAz önce 3 dolma yarım ekmek gömdüm1 Eylül'e ne kaldı şurda
(Öneri değil) Ben bu kıvamda verdim belki ugrassam daha çok ezilirdi ama gözüme yeterli geldi. zaten patates gibi boğazı tıkayan bir kıvamı yok bunun da en fazla yutar ya da kusar sjbdjsndkdjdjdj yedi ama püre gibi değil ya tuhaf yüz ifadeleri ile yediKızlarr bebişlere hangi güneş kremi aldınız benim doktor bioderma yada la roche dedi ama nedense o markalaeın içeriğine güvenemedim dhaa doğrusu tamam çok iyiler ama kimyssla var içinde diye biliyorum çocuklar için farklı mı ki acabaa
Bir dewarcrew fasulyeyi ezdin mi sevdi mi ipekkuş
Afiyet olsun minnoşa(Öneri değil) Ben bu kıvamda verdim belki ugrassam daha çok ezilirdi ama gözüme yeterli geldi. zaten patates gibi boğazı tıkayan bir kıvamı yok bunun da en fazla yutar ya da kusar sjbdjsndkdjdjdj yedi ama püre gibi değil ya tuhaf yüz ifadeleri ile yedihepsini değil tabi jsbdjejd
Güneş kremi de iki tane marka vardı önerilen kaydetmidtim bulursam atarım da diğerlerini bilmiyorum la Roche güzel normalde ama bebisler için ayrıca var mi bilmiyorum jshxjd
Şeftali verdim. Önce sadece şeftali verdim tadını alsın diye. çatalla ezdim. Sonra yulaf lapası yapmıştım ona karıştırıp verdim. Doyurucu olması için bu ara mamayla arası yok çünküSelam bacikolar bugün küçük hanımların , küçük beylerin menüsünde neler vardı bakalım
Ben de yarin ya da obur gun ivericem fasulye, iyi oldu gormek. Bugun ispanak verdim ama patatesle karistirip- garipti tipi(Öneri değil) Ben bu kıvamda verdim belki ugrassam daha çok ezilirdi ama gözüme yeterli geldi. zaten patates gibi boğazı tıkayan bir kıvamı yok bunun da en fazla yutar ya da kusar sjbdjsndkdjdjdj yedi ama püre gibi değil ya tuhaf yüz ifadeleri ile yedihepsini değil tabi jsbdjejd
Güneş kremi de iki tane marka vardı önerilen kaydetmidtim bulursam atarım da diğerlerini bilmiyorum la Roche güzel normalde ama bebisler için ayrıca var mi bilmiyorum jshxjd
Bakayim bulursam atayim sen de bi araştır yine de doktoruma sormadım çünkü snnsnsndbdndAfiyet olsun minnoşa
Valla atarsan sevinirim haftaya gitcem nr yapcam ne etcem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?