- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.864
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.981
İspanak yogurtsuz sanmıyorum sevsinler aknsjsndkdjd ben de yogurtsuz yiyemem mesela akxbjdnd sevmezse yoğurtla veririm ıspanağı bie şey olmazBen de yarin ya da obur gun ivericem fasulye, iyi oldu gormek. Bugun ispanak verdim ama patatesle karistirip- garipti tipizaten sevmedi de ahahah
Cok haklisin, tadi cok kotuydu bu arada djdjdjdidi. Yogurt yapmadigim icin veremiyorumİspanak yogurtsuz sanmıyorum sevsinler aknsjsndkdjd ben de yogurtsuz yiyemem mesela akxbjdnd sevmezse yoğurtla veririm ıspanağı bie şey olmazdaha çok ezebilirsiniz bu arada fasulyeyi bacilar ben bilerek bu kadar ezdim
Yok ya bizim ek gıdalarla aramız çok kötü 3. Gün oldu kakasını da yapmadı bebeye yaramadı ek gıdadüşünğyorum da uygulama yokben de dndnehehehdjkdf beraber yola çıksak olur aslında
Hahahshshsh inşallah severbenimki sevdi ek gıdayı ya yiyor birkaç kaşık
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla yeniden sağlıcakla olur inşallahMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
Geliyor ben inşallahDiyet topiği açtım kızlaristeyen herkesi bekliyorum
Evet kızlar, doğru duydunuz bebeklerimiz olsa da o fıstık gibi fiziğe ulaşmamıza hiçbir şey engel değil. Bebekli anne diyeti grubumuza buyrun gelin
Kısaca kendimden bahsedeyim, 28 yaşındayım 4 aylık bebeğim var. Anne sütü + mama desteği veriyorum. Boyum 155, kilo hedefim 52. Şuan 75.5 kiloyum. Çok yolumuz var ancak yapabileceğimize olan inancım sonsuz
Katılımlarınızı heyecanla bekliyorum.biraz acemiyim öneriler tavsiyeler ve eleştirilere seve seve açığım. Beraber gelişebiliriz
Nickname Yaş Kilo Boy VKI Hedef kilo Son...
- SeviyomHee
- Yorumlar: 211
- Forum: Diyet Günlükleri
Benimki de hiç sevemedi ek gıda meyve versem bu sefer sebzeleri de hiç almaz diye korkuyorum ağzına verdiğim anda tükürüyor zilliŞeftali verdim. Önce sadece şeftali verdim tadını alsın diye. çatalla ezdim. Sonra yulaf lapası yapmıştım ona karıştırıp verdim. Doyurucu olması için bu ara mamayla arası yok çünkü
3gundur tuvaletini yapmadıysa kabız olma ihtimali var Allah korusun zeytinyağı yada elinde varsa güvendiğin bir kabak çekirdeği yagi sabah akşam ac karnına 1er çay kaşığı verebilirisn ben oğlumda kabizliktan cok çektim onun için cok korkuyorum kızıma veriyorum muhakkak afedersiniz buyuk tuvaletinin kıvamı biraz koyu gelsin hemen veririm. Tabi gıdalara da koyuyorum. Ama bazı bebeklerin bünyesine yetmeyebiliyoYok ya bizim ek gıdalarla aramız çok kötü 3. Gün oldu kakasını da yapmadı bebeye yaramadı ek gıdaTatlı patates aldım bende bakayım ben hiç sevmem ama bebikim sever inşallah
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla yeniden sağlıcakla olur inşallah
Geliyor ben inşallah
Benimki de hiç sevemedi ek gıda meyve versem bu sefer sebzeleri de hiç almaz diye korkuyorum ağzına verdiğim anda tükürüyor zilli
Ben zeytinyağı damlattım aklıma geldikçe çoğuna canım ve tuvalet sıkıntısı olmadı çok şükürYok ya bizim ek gıdalarla aramız çok kötü 3. Gün oldu kakasını da yapmadı bebeye yaramadı ek gıdaTatlı patates aldım bende bakayım ben hiç sevmem ama bebikim sever inşallah
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla yeniden sağlıcakla olur inşallah
Geliyor ben inşallah
Benimki de hiç sevemedi ek gıda meyve versem bu sefer sebzeleri de hiç almaz diye korkuyorum ağzına verdiğim anda tükürüyor zilli
Ay hepsi aynı demek kiİsmi söylendiğinde bakıyo ama bilinçli yaptığını düşünmüyorum. Farklı şeyler söylediğimizde de aynı şekilde bakıyo çünkü. 1 ay kadar küçük gerçi benimki senin bebişten ama
Hashs bizimki de öyleEge deyince dönüp bakıyor ama mehmet desem de bakıcak bence hshhv
Canım biliyorum çok acı olduğunu. Aynısını yaşadım çok üzüldüm ama bak şimdi oğlum 5aylık. Kesinlikle her şeyde bir hayır varMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
İnşallah çok teşekkür ediyorum güzel anneCanım biliyorum çok acı olduğunu. Aynısını yaşadım çok üzüldüm ama bak şimdi oğlum 5aylık. Kesinlikle her şeyde bir hayır var
Koymadım bende karışımlarda koy demişti doktor 3 gün patates 3 gün kabak denedim bugün karışım verdim bugün de unuttum3gundur tuvaletini yapmadıysa kabız olma ihtimali var Allah korusun zeytinyağı yada elinde varsa güvendiğin bir kabak çekirdeği yagi sabah akşam ac karnına 1er çay kaşığı verebilirisn ben oğlumda kabizliktan cok çektim onun için cok korkuyorum kızıma veriyorum muhakkak afedersiniz buyuk tuvaletinin kıvamı biraz koyu gelsin hemen veririm. Tabi gıdalara da koyuyorum. Ama bazı bebeklerin bünyesine yetmeyebiliyo
Bakayım deneyeyim bende yarın canım sağolBen zeytinyağı damlattım aklıma geldikçe çoğuna canım ve tuvalet sıkıntısı olmadı çok şükür
Ben de hep zeytinyagi koydum canim, normalde haftada bir yapiyordu kakasini su an katilarla birlikte ikigunde birle gunde iki arasi degisiyor. Bir de bebek zeytinyagi diye bir sey var sanirim, asiditesi dusukmus, ben evde ne varsa bam bam modunda ilerledim, Cok fena pisik oldu acaba zeytinyagindan mi diye de dusunmeye basladim. Annem ve chat gpt kati yuzunden olabilir dediler ama bilemiyorumKoymadım bende karışımlarda koy demişti doktor 3 gün patates 3 gün kabak denedim bugün karışım verdim bugün de unuttumKoyayım yarın bakayım teşekkür ediyorum karnımda şiş değil böyle gaz falan da yok anlamadım
Bakayım deneyeyim bende yarın canım sağol
Benimkinin de boyle, bazen kotu yesil bazen sari su gibi. Aslinda alerji icin inceleyin diyorlardi yenidogan doneminde oyle mukuslu kakayi ama bilemedim. Pisik de oldu benimki, o da alerji gbi aslinda ama kabaga mi alerjisi var havuca miBenimkinin kakası da mukuslu gibi oldu sanki ya ip ip sünüyor bezi açarken sıkıntı olmaz umarım
Benimki se pişik olduBenimkinin de boyle, bazen kotu yesil bazen sari su gibi. Aslinda alerji icin inceleyin diyorlardi yenidogan doneminde oyle mukuslu kakayi ama bilemedim. Pisik de oldu benimki, o da alerji gbi aslinda ama kabaga mi alerjisi var havuca midegildir ins ya
Tüm yedirdiklerinde mi son yedirdiklerinde mi oldu canım alerji olabilir onları bir tek tek dene istersen yoğurt verdin miBenimkinin kakası da mukuslu gibi oldu sanki ya ip ip sünüyor bezi açarken sıkıntı olmaz umarım
Ay bir yapsa da kakayı baksam bende zeytinyağı olabilir sanki ya hiç denemedim bebek zeytinyağı da hiç almadım sende de mukus var mı mukus pişik genelde alerji belirtilerinden ama tek başına bir şey ifade eder mi bilemedim inşallah alerjik değillerdirBen de hep zeytinyagi koydum canim, normalde haftada bir yapiyordu kakasini su an katilarla birlikte ikigunde birle gunde iki arasi degisiyor. Bir de bebek zeytinyagi diye bir sey var sanirim, asiditesi dusukmus, ben evde ne varsa bam bam modunda ilerledim, Cok fena pisik oldu acaba zeytinyagindan mi diye de dusunmeye basladim. Annem ve chat gpt kati yuzunden olabilir dediler ama bilemiyorum
Benimki de havuc gunu oldu, o zamandan beri tam gecmedi inip cikiyor derecesi pisigiBenimki se pişik oldubuhün tatlı patates + havuç verdim ikisinden birşnden dolayı olabilir mi ki acaba ben de bilemedim, inşallah değillerdir aletjik
Yoğırt da verdim evet ama hepsinde böyle olmadı ya bugğn çok belirgindi mukus anlam veremedim yarın bi daha bakayımTüm yedirdiklerinde mi son yedirdiklerinde mi oldu canım alerji olabilir onları bir tek tek dene istersen yoğurt verdin mi
Ay bir yapsa da kakayı baksam bende zeytinyağı olabilir sanki ya hiç denemedim bebek zeytinyağı da hiç almadım sende de mukus var mı mukus pişik genelde alerji belirtilerinden ama tek başına bir şey ifade eder mi bilemedim inşallah alerjik değillerdir
Sütün kaç çıkıyor canım sağıyorsan söyleyebilir misin? Dinlenince düzene girince düzelirinşallah takma kafayaBenimki de havuc gunu oldu, o zamandan beri tam gecmedi inip cikiyor derecesi pisigiben bi de bir gun verip geciyorum gec basladim diye tadimlari bir an once bitirip 2-3 ogune gecmek istiyorum, tasinma surecinde cok sagliksiz beslendim ve yorgunluk stres, sutum bayaa azaldi, geceleri doymadigi icin surekli uyandigni farkettim, artik geceleri uyaninca mama veriyorum
Benim saginca cok az geliyor, galiba elastik meme ucluyum, ben de sagmiyorum bayadir. Sanirim 8-9 ay civari, ama yine mama- meme asil beslenme kaynagiymis 1 yasa kadarSütün kaç çıkıyor canım sağıyorsan söyleyebilir misin? Dinlenince düzene girince düzelirinşallah takma kafayaben günde 1 kez ancak süt verebiliriyorum gerisi mama ve gece uyanıyor yine acıkıp
Ben de max 2 gün deniyorum2-3 öğüne me zaman geçiyorjz tahmini bilgim yok da
Aslansın yaparsınCok haklisin, tadi cok kotuydu bu arada djdjdjdidi. Yogurt yapmadigim icin veremiyoruminstant pot siparis ettim, hem kemik iligi yaparim hem de yogurt dedim insallaj rezil olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?