- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.866
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.941
Jsbsjwjdkwndjwbksjdskdndkdn manifestlemesin ahmet diye biriyle
Çocukken bu şarkıyı çok severdim niyeyse. Aklıma geldi. Kızıma söyliyim bari
Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun canım üzülme yine olur demek ki sağlıklı değildi düştü vardır her şey de bir hayrDüşük yaptım . Ne zor bişeymiş Rabbim kimseye vermesin
Ahahah kız ya koptum sabah sabahGeçen eşim dedi ki ismini öğrendi bak şimdi seslenicem bakacak dedi. Seslendi kızım da baktı. Ben de üstüne ahmet diye seslendim ona da baktı. Kocamın sevinci yarım kaldı
Tatlı patates + havuç yoğurtlayıp verdimm sen ne yaptınSelam bacikolar bugün küçük hanımların , küçük beylerin menüsünde neler vardı bakalım
Ben de aynı durumdayım hatta 84ten 70e düşmüştüm doğumdan sonra ama +5 kg aldım veremiyorumKızlar zayıflamak için bir şey yapıyor musunuzben artık kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonraki hafta 75 kiloydum. Bu sabah yine 75 kiloyum 1 gram vermedim
Diyet vs düşünüyor musunuz kendime yoldaş arıyorumTatlı patates + havuç yoğurtlayıp verdimm sen ne yaptın
Ben de aynı durumdayım hatta 84ten 70e düşmüştüm doğumdan sonra ama +5 kg aldım veremiyorum
Biz de bugün karışımlara geçtik patates kabak karışımı yaptık bakalım sevecek mi tekrar ek hiç sevmediTatlı patates + havuç yoğurtlayıp verdimm sen ne yaptın
Ben de aynı durumdayım hatta 84ten 70e düşmüştüm doğumdan sonra ama +5 kg aldım veremiyorum
Taze fasulye sjjdjsjsjskSelam bacikolar bugün küçük hanımların , küçük beylerin menüsünde neler vardı bakalım
düşünğyorum da uygulama yokben de dndnehehehdjkdf beraber yola çıksak olur aslındaDiyet vs düşünüyor musunuz kendime yoldaş arıyorumdiyetisyen ile görüşmedim fakat görüşmek istiyorum
Hahahshshsh inşallah severBiz de bugün karışımlara geçtik patates kabak karışımı yaptık bakalım sevecek mi tekrar ek hiç sevmedi
Seninki sevdi mi
Evet ben de cesaret olarak zayıfım, birbirimizi cesaretlendirirsek çok iyi olurdüşünğyorum da uygulama yokben de dndnehehehdjkdf beraber yola çıksak olur aslında
Hahahshshsh inşallah severbenimki sevdi ek gıdayı ya yiyor birkaç kaşık
Kaybınıza çok üzüldüm. Umarım kısa zamanda siz de yas sürecinden ayrılıp yeniden evlat sevinci yaşarsınızMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
Basın sağolsun canımMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook
Bu arada önemi yoktur belki ama yanlış gruba yazdin galiba sen burası 2025 mart senin yazmak istediğin yer 2026 mart grubuMerhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Demir kullanmayan bne..... D vitaminini yeni başladım 4 gündürKızlar elimde egzema başladığı için dermatoloğa gittim bugün, sık el yıkama, ıslak mendil kullanımı deterjan vs ile ilgili olabilir dedi bi de saçların çok dökülüyor mu diye sordu bebeğimle gidince. Evet dedim, hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor, demir takviyelerini düzgün al ki 10 tel dökülüyorsa 7 tel çıkmasın seyrekleşmesin saçların dedi. Size de bilgi vermek istedim düzgün içelim vitaminlerimizi
Ben hiçbirini kullanmıyorum başlıcam dndndjdjjwkDemir kullanmayan bne..... D vitaminini yeni başladım 4 gündürEllerin için de sürekli alt siliyoruz orayı burayı el yıkıyoruz diye oluyormus evet çiş falan da sürekli degiyorsa o da asitli ya ondan da olur napacakmissin elin için ne dedi peki
Nickname | Yaş | Kilo | Boy | VKI | Hedef kilo | Son... |
---|
Geçer inşallah bibde bunlarla ugrasiyoruz yavBen hiçbirini kullanmıyorum başlıcam dndndjdjjwk
Kız elimin üstü ve bileğim yeni oldu öncesinde dmeiştim ya komple bacağım deli gibi kaşınıyor diyr o bitti buralar başladı dedim geçmiyor gideyim doktora. Eşin de kaşınsa uyuz derdim ama egzemaya benziyor bu dedi. Kullandığın duş jeli vs de yapmış olbilir dedi merhem verdi süreyim diye hap veremem süt veriyorsun geçmezse tekrar gel 10 gün sonra dedi bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?