2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar zayıflamak için bir şey yapıyor musunuz ben artık kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonraki hafta 75 kiloydum. Bu sabah yine 75 kiloyum 1 gram vermedim

Selam bacikolar bugün küçük hanımların , küçük beylerin menüsünde neler vardı bakalım
Tatlı patates + havuç yoğurtlayıp verdimm sen ne yaptın
Kızlar zayıflamak için bir şey yapıyor musunuz ben artık kilo vermek istiyorum. Doğumdan sonraki hafta 75 kiloydum. Bu sabah yine 75 kiloyum 1 gram vermedim
Ben de aynı durumdayım hatta 84ten 70e düşmüştüm doğumdan sonra ama +5 kg aldım veremiyorum

Ben de aynı durumdayım hatta 84ten 70e düşmüştüm doğumdan sonra ama +5 kg aldım veremiyorum
Diyet vs düşünüyor musunuz kendime yoldaş arıyorum diyetisyen ile görüşmedim fakat görüşmek istiyorum

Biz de bugün karışımlara geçtik patates kabak karışımı yaptık bakalım sevecek mi tekrar ek hiç sevmedi
Seninki sevdi mi

Diyet vs düşünüyor musunuz kendime yoldaş arıyorum diyetisyen ile görüşmedim fakat görüşmek istiyorum
düşünğyorum da uygulama yokben de dndnehehehdjkdf beraber yola çıksak olur aslında
Biz de bugün karışımlara geçtik patates kabak karışımı yaptık bakalım sevecek mi tekrar ek hiç sevmedi
Seninki sevdi mi
Hahahshshsh inşallah sever benimki sevdi ek gıdayı ya yiyor birkaç kaşık

Merhaba arkadaşlar benimde sat 12 Haziranda...Mart ayında bebeğime kavuşma hayalleri kuruyordum geçtiğimiz Cuma kalp atışı yoktu ,onu benden aldılar..Hani en sevdigini kaybedersin ya sanki ateşlere attılar çıkarttılar beni
Rabbım herbirinize ve bebişlerinize şifa versin..Saglıkla Kavuşmayı nasip etsin amin... Çok zormuş çoook

düşünğyorum da uygulama yokben de dndnehehehdjkdf beraber yola çıksak olur aslında

Hahahshshsh inşallah sever benimki sevdi ek gıdayı ya yiyor birkaç kaşık
Evet ben de cesaret olarak zayıfım, birbirimizi cesaretlendirirsek çok iyi olur
Kaybınıza çok üzüldüm. Umarım kısa zamanda siz de yas sürecinden ayrılıp yeniden evlat sevinci yaşarsınız

Basın sağolsun canım ne desem yarana iyi gelmeyecek ama yavrun cennette seni bekliyor olacak melek kuşun sana da çok geçmiş olsun

Kızlar elimde egzema başladığı için dermatoloğa gittim bugün, sık el yıkama, ıslak mendil kullanımı deterjan vs ile ilgili olabilir dedi bi de saçların çok dökülüyor mu diye sordu bebeğimle gidince. Evet dedim, hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor, demir takviyelerini düzgün al ki 10 tel dökülüyorsa 7 tel çıkmasın seyrekleşmesin saçların dedi. Size de bilgi vermek istedim düzgün içelim vitaminlerimizi

Bu arada önemi yoktur belki ama yanlış gruba yazdin galiba sen burası 2025 mart senin yazmak istediğin yer 2026 mart grubu

Demir kullanmayan bne..... D vitaminini yeni başladım 4 gündür Ellerin için de sürekli alt siliyoruz orayı burayı el yıkıyoruz diye oluyormus evet çiş falan da sürekli degiyorsa o da asitli ya ondan da olur napacakmissin elin için ne dedi peki

Ben hiçbirini kullanmıyorum başlıcam dndndjdjjwk
Kız elimin üstü ve bileğim yeni oldu öncesinde dmeiştim ya komple bacağım deli gibi kaşınıyor diyr o bitti buralar başladı dedim geçmiyor gideyim doktora. Eşin de kaşınsa uyuz derdim ama egzemaya benziyor bu dedi. Kullandığın duş jeli vs de yapmış olbilir dedi merhem verdi süreyim diye hap veremem süt veriyorsun geçmezse tekrar gel 10 gün sonra dedi bakalımm

Diyet topiği açtım kızlar isteyen herkesi bekliyorum

Geçer inşallah bibde bunlarla ugrasiyoruz yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…