2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay alinti b*ka battı atattajwjeejeyej

Alerjen besin mi ki bunlar oha

Bende tek tek verdim canım hangisi yapıyor emin olmak için tekrarla istersen

İpeğin hep mukuslu sfegwbbetwht ben nereden anlicam acaba alerji ederse

Her gün yapıyor muydu kaka senin kuş

Benimkinin kakası da mukuslu gibi oldu sanki ya ip ip sünüyor bezi açarken sıkıntı olmaz umarım
Canımm bende bunu yazmaya gelmıstım.ek gıdamı yaptı sence?benımkıde oyle oldu ya,acaba alerjısımı var dıye havuc vermıyım dıyordum bende normalmıkı

Her gün yapıyor muydu kaka senin kuş
Önceden 2 günde bir yapıyordu artık her gün yapıyor nadiren 2 gün bekliyor canım
Canımm bende bunu yazmaya gelmıstım.ek gıdamı yaptı sence?benımkıde oyle oldu ya,acaba alerjısımı var dıye havuc vermıyım dıyordum bende normalmıkı
Bence ek gıda yaptı ama ciddi vişey olduğunu düşünmüyorum alışkın olmadıkları için olmuştur ya

Önceden 2 günde bir yapıyordu artık her gün yapıyor nadiren 2 gün bekliyor canım

Bence ek gıda yaptı ama ciddi vişey olduğunu düşünmüyorum alışkın olmadıkları için olmuştur ya
Herkeste havuç mu yaptı acaba havucunda hiç alerjin olduğunu duymamıştım yani mukus varsa sadece tolere edilebilir seviyededir bencede sorun olmaz ama biraz ara verip sonra tekrar denemek lazım kesinlik adına havucu ben daha hiç denemedim

İpektoşumm dun bende ılk kex havuc verdım sonra mukuslu kaka yaptı,ondan havuctan suphelendım,bugun tatlı patatese geceyım bakalım havucu tatlı patatesten sonra bıdaha deneyım

Katı tuvalet yapiyo sanırım benimki de oldu hafif pisik sonuçta tuvaletlerinin yapısı içeriği değişti asit oranı en düşük zeytinyağı herkes için en.faydali zaten ama bebekler için özellikle tercih edilmesi gerekiyor

İpektoşumm dun bende ılk kex havuc verdım sonra mukuslu kaka yaptı,ondan havuctan suphelendım,bugun tatlı patatese geceyım bakalım havucu tatlı patatesten sonra bıdaha deneyım
Şifa olsun kuzuya canım sende karışık verdin sandım dene bakalım
Bu arada bir kaç gündür yoktun sanki nerelerdeydin
Funda nasıl görüşüyor musunuz hiç girmiyor o da artık buralara
Gün bana hâlâ aymqdi
Püüüü bana da 5 ten 6:30 a kadar süt sağdım sonra bebem uyandı
Bugün sizin menü de ne var bacım

Havuç pattis kabak karistiricam skdnsjndksndjdkd bulamaç yicez bugün siz ne yapiyodunuz bugün

Biz kocamla oturduk çiğköfte cart curt derken saat oldu 3.30 dedim 4 veya 6 da uyanacak ben bittim... Dedi ki uyandıralim emzir uyusun, bi baktik hareket ediyo gibiydi yanina gittik uyuyo... Elini cektim ağzından dikti kafayi emzirdim sonra salladim beşiğe uyuduk ama 7 de yine uyandi wjdbhdbdjdndj 7 en sonra aramiza aldım valla yarı gözlerle oyaladim uyudu sonra Allah'tan hsbxjsndksdjwjd ama hala geberiyorum (((((((((((

Ben de tatlı patates ve kabak karıştırdım ama daha vermedim akşama da muz vereyim diyorum

Ben de tatlı patates ve kabak karıştırdım ama daha vermedim akşama da muz vereyim diyorum
Muz hiç veresim gelmiyo nedensiz bilmiyorum wjdbjwndjwhdjejd ben verdim ama çok yemek yeme saatinde değil gibiydi zorlamadim azıcık yedi dolaba koydum ağzını kapatıp akşama doğru tekrar denicem sjbsjsbdjdnd bi de pirinç attım içine minicik çorba gibi suda kaynattim hepsini suyunu cekene kadar böyle bişi oldu

Eklentiler

• IMG_20250813_111141.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 32
Sen bu işi hakkıyla yapanlardansın tebrik ediyorumm

Oh mis afiyet olsun kuzusuna biz avokado denedik bugün sevmedi ağzını kitledi bebem
Oo çiğ köfte bayılırım bizim malum soruna sıkıntı ama dikkat et bacım oraya da sen bir pamukla zeytinyağı sürde kolay olsun
Ay bu bebelere gün niye erken ayıyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…