- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.864
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.001
Ay alinti b*ka battı atattajwjeejeyejBenimki se pişik oldubuhün tatlı patates + havuç verdim ikisinden birşnden dolayı olabilir mi ki acaba ben de bilemedim, inşallah değillerdir aletjik
Benimkinin de boyle, bazen kotu yesil bazen sari su gibi. Aslinda alerji icin inceleyin diyorlardi yenidogan doneminde oyle mukuslu kakayi ama bilemedim. Pisik de oldu benimki, o da alerji gbi aslinda ama kabaga mi alerjisi var havuca midegildir ins ya
Bende tek tek verdim canımBenimki de havuc gunu oldu, o zamandan beri tam gecmedi inip cikiyor derecesi pisigiben bi de bir gun verip geciyorum gec basladim diye tadimlari bir an once bitirip 2-3 ogune gecmek istiyorum, tasinma surecinde cok sagliksiz beslendim ve yorgunluk stres, sutum bayaa azaldi, geceleri doymadigi icin surekli uyandigni farkettim, artik geceleri uyaninca mama veriyorum
İpeğin hep mukuslu sfegwbbetwht ben nereden anlicam acaba alerji ederseYoğırt da verdim evet ama hepsinde böyle olmadı ya bugğn çok belirgindi mukus anlam veremedim yarın bi daha bakayımben de normal zeytinyağı kullandım çok pişiği yok geçti sayılır hatta ama mukus dikkatimi çekti
Her gün yapıyor muydu kaka senin kuşYoğırt da verdim evet ama hepsinde böyle olmadı ya bugğn çok belirgindi mukus anlam veremedim yarın bi daha bakayımben de normal zeytinyağı kullandım çok pişiği yok geçti sayılır hatta ama mukus dikkatimi çekti
Canımm bende bunu yazmaya gelmıstım.ek gıdamı yaptı sence?benımkıde oyle oldu ya,acaba alerjısımı var dıye havuc vermıyım dıyordum bende normalmıkıBenimkinin kakası da mukuslu gibi oldu sanki ya ip ip sünüyor bezi açarken sıkıntı olmaz umarım
Önceden 2 günde bir yapıyordu artık her gün yapıyor nadiren 2 gün bekliyor canımHer gün yapıyor muydu kaka senin kuş
Bence ek gıda yaptı ama ciddi vişey olduğunu düşünmüyorum alışkın olmadıkları için olmuştur yaCanımm bende bunu yazmaya gelmıstım.ek gıdamı yaptı sence?benımkıde oyle oldu ya,acaba alerjısımı var dıye havuc vermıyım dıyordum bende normalmıkı
Canımm bende bunu yazmaya gelmıstım.ek gıdamı yaptı sence?benımkıde oyle oldu ya,acaba alerjısımı var dıye havuc vermıyım dıyordum bende normalmıkı
Herkeste havuç mu yaptı acaba havucunda hiç alerjin olduğunu duymamıştım yani mukus varsa sadece tolere edilebilir seviyededir bencede sorun olmaz ama biraz ara verip sonra tekrar denemek lazım kesinlik adına havucu ben daha hiç denemedimÖnceden 2 günde bir yapıyordu artık her gün yapıyor nadiren 2 gün bekliyor canım
Bence ek gıda yaptı ama ciddi vişey olduğunu düşünmüyorum alışkın olmadıkları için olmuştur ya
İpektoşumm dun bende ılk kex havuc verdım sonra mukuslu kaka yaptı,ondan havuctan suphelendım,bugun tatlı patatese geceyım bakalım havucu tatlı patatesten sonra bıdaha deneyımHerkeste havuç mu yaptı acaba havucunda hiç alerjin olduğunu duymamıştım yani mukus varsa sadece tolere edilebilir seviyededir bencede sorun olmaz ama biraz ara verip sonra tekrar denemek lazım kesinlik adına havucu ben daha hiç denemedim
Katı tuvalet yapiyo sanırım benimki de oldu hafif pisik sonuçta tuvaletlerinin yapısı içeriği değişti asit oranı en düşük zeytinyağı herkes için en.faydali zaten ama bebekler için özellikle tercih edilmesi gerekiyorBen de hep zeytinyagi koydum canim, normalde haftada bir yapiyordu kakasini su an katilarla birlikte ikigunde birle gunde iki arasi degisiyor. Bir de bebek zeytinyagi diye bir sey var sanirim, asiditesi dusukmus, ben evde ne varsa bam bam modunda ilerledim, Cok fena pisik oldu acaba zeytinyagindan mi diye de dusunmeye basladim. Annem ve chat gpt kati yuzunden olabilir dediler ama bilemiyorum
Gün bana hâlâ aymqdiGünaydın panpalar
Şifa olsun kuzuya canım sende karışık verdin sandım dene bakalımİpektoşumm dun bende ılk kex havuc verdım sonra mukuslu kaka yaptı,ondan havuctan suphelendım,bugun tatlı patatese geceyım bakalım havucu tatlı patatesten sonra bıdaha deneyım
Püüüü bana da 5 ten 6:30 a kadar süt sağdım sonra bebem uyandıGün bana hâlâ aymqdi
Havuç pattis kabak karistiricam skdnsjndksndjdkd bulamaç yicez bugünŞifa olsun kuzuya canım sende karışık verdin sandım dene bakalım
Bu arada bir kaç gündür yoktun sanki nerelerdeydin
Funda nasıl görüşüyor musunuz hiç girmiyor o da artık buralara
Püüüü bana da 5 ten 6:30 a kadar süt sağdım sonra bebem uyandı
Bugün sizin menü de ne var bacım
Aynen ben de hepsine bir çay kaşığı koyuyorum mutlaka hem yumuşatıyor hem de kabız olma ihtimaline karşı iyi geliyorBen zeytinyağı damlattım aklıma geldikçe çoğuna canım ve tuvalet sıkıntısı olmadı çok şükür
Ben de tatlı patates ve kabak karıştırdım ama daha vermedimHavuç pattis kabak karistiricam skdnsjndksndjdkd bulamaç yicez bugünsiz ne yapiyodunuz bugün
Biz kocamla oturduk çiğköfte cart curt derken saat oldu 3.30 dedim 4 veya 6 da uyanacak ben bittim... Dedi ki uyandıralim emzir uyusun, bi baktik hareket ediyo gibiydi yanina gittik uyuyo... Elini cektim ağzından dikti kafayiemzirdim sonra salladim beşiğe uyuduk ama 7 de yine uyandi wjdbhdbdjdndj 7 en sonra aramiza aldım valla yarı gözlerle oyaladim uyudu sonra Allah'tan hsbxjsndksdjwjd ama hala geberiyorum (((((((((((
Muz hiç veresim gelmiyo nedensiz bilmiyorum wjdbjwndjwhdjejd ben verdim ama çok yemek yeme saatinde değil gibiydi zorlamadim azıcık yedi dolaba koydum ağzını kapatıp akşama doğru tekrar denicem sjbsjsbdjdnd bi de pirinç attım içine minicik çorba gibi suda kaynattim hepsini suyunu cekene kadarBen de tatlı patates ve kabak karıştırdım ama daha vermedimakşama da muz vereyim diyorum
Sen bu işi hakkıyla yapanlardansın tebrik ediyorummMuz hiç veresim gelmiyo nedensiz bilmiyorum wjdbjwndjwhdjejd ben verdim ama çok yemek yeme saatinde değil gibiydi zorlamadim azıcık yedi dolaba koydum ağzını kapatıp akşama doğru tekrar denicem sjbsjsbdjdnd bi de pirinç attım içine minicik çorba gibi suda kaynattim hepsini suyunu cekene kadarböyle bişi oldu
Oh mis afiyet olsun kuzusuna biz avokado denedik bugün sevmedi ağzını kitledi bebemHavuç pattis kabak karistiricam skdnsjndksndjdkd bulamaç yicez bugünsiz ne yapiyodunuz bugün
Biz kocamla oturduk çiğköfte cart curt derken saat oldu 3.30 dedim 4 veya 6 da uyanacak ben bittim... Dedi ki uyandıralim emzir uyusun, bi baktik hareket ediyo gibiydi yanina gittik uyuyo... Elini cektim ağzından dikti kafayiemzirdim sonra salladim beşiğe uyuduk ama 7 de yine uyandi wjdbhdbdjdndj 7 en sonra aramiza aldım valla yarı gözlerle oyaladim uyudu sonra Allah'tan hsbxjsndksdjwjd ama hala geberiyorum (((((((((((
Yol kiiizzzz skdbsjndjd bir an önce çiğnemeye alışsın istiyorum shbdhsbdjsbdjd Allah bütün bebisleri korusun böyle yemek kazaları hiç olmaz inşallahSen bu işi hakkıyla yapanlardansın tebrik ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?