2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya cikofte yemesem de aynı b*k olduğu için saldım o konuda wkdbjwndjendjd ulan hava nemli diye orası da nemlenince basur yapıyormuş şaka mi bu ben yeni öğrendim wksbjwbdkendjdjdjdjdjjdn

Senin kuş bence meyveleri ve et tavuk falan sevecek sjsbsjndje

Yol kiiizzzz skdbsjndjd bir an önce çiğnemeye alışsın istiyorum shbdhsbdjsbdjd Allah bütün bebisleri korusun böyle yemek kazaları hiç olmaz inşallah yoksa ben de Korkuyorum tabi
Güzel şeyleri kabul et, gerçekten hakkıyla yapıyorsun anne olduktan sonra çocuğuna emek veren her kadına sonsuz saygı duyuyorum

Bebeklerinizin iştahında azalma oldu mu bu ara. 5,5 aylığız 24 haftalık ama iştahı çok azaldı ek gıda seviyor ama o da tabi azcık bişe

Merhaba ben de dokuz gün önce rota yaptırdım ama 6.gün ishal başladı sizde de böyle yan etki oldu mu dört gündür bebeğim ishal geçmiyor

Kizlar suyu nasil veriyorsunuz bebislerinize? Benimki pipetliden icemiyor bence, damagini kasiyor sjjddjjd kasikla veriyorum ama o da sacma geliyor. Biberonla icince cok sasirdi dogrusu ne bunun
Ben philipsin bu suluğunda veriyorum ama çok hızlı içerse tıkanıyor dikkat etmek gerekşyor hızlı akıyor yani

Eklentiler

• IMG_6399.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 11
Kizlar suyu nasil veriyorsunuz bebislerinize? Benimki pipetliden icemiyor bence, damagini kasiyor sjjddjjd kasikla veriyorum ama o da sacma geliyor. Biberonla icince cok sasirdi dogrusu ne bunun
Biberonla veriyorum kolayima geldi ama kendi öğrensin diye bardakla içmeyi ogreticem az daha eli tam tutsun sjdnjdj

Ya cikofte yemesem de aynı b*k olduğu için saldım o konuda wkdbjwndjendjd ulan hava nemli diye orası da nemlenince basur yapıyormuş şaka mi bu ben yeni öğrendim wksbjwbdkendjdjdjdjdjjdn
kız öyle miymiş bu yaşımda senden öğrendim o zaman bizim iş kışa kadar nanay hatta benim İstanbul u terk etmem lazım
Senin kuş bence meyveleri ve et tavuk falan sevecek sjsbsjndj
Bir şeyleri sevsin de artık inşallah ne severse
Merhaba ben de dokuz gün önce rota yaptırdım ama 6.gün ishal başladı sizde de böyle yan etki oldu mu dört gündür bebeğim ishal geçmiyor
Merhaba çok geçmiş olsun biz ishal olmadık hemen geçer inşallah ishaliniz

Bende begonvilinkinin aynısından aldım canım yumuşak olduğu için çabuk kavradı

Kızlar ben hıc ıyı degılım,annemler ınfluanza oldu ısten ızın aldım poyraza gecmesın dıye ıkı gundur yogun tempo ona bakıyordum ama maşesef gecmıs bugun 39.7 atesle hastane hastane gezdık,ılk dr novalgın+antıbıyotık+advil+decort ıcerıgı olan ıgne vuracaktı ,ızın verıyoruz dıye ımza aldılar ve cocuk doktorumuz asla ızın vermedı(poyrazın dr u adanaya tayın oldu)cocuk atesler ıcınde yanarken ordan cıktıgımız ıcın bıda ımzamızı aldılar sorumluluk kabul etmıyoruz dıye,(dr bıde bana dedıkı köyden gelenler hıc sorgulamıyo ne guzel ıgnelerını olup gıdıyor sizlerde sıkıntı oluyor dedı )gittikmi cocuk hastenesıne oranın sahıbı benım musterımdı,fıtıl ve parasetemol verdı kan aldı bakterıyel degıl vırus kapmıs dedı atesı cok dırenclı uc gun dusmez dedı,dolven calpol 3 satte bır donusumlu+fitil+oselmilr verdı,damar yolunu cokarmayalım muhtemelen yıne gelırsınız dddı ama poyraz o kadar agladıkı mecburen cıkarttırdık.sımdı atesı yıne 38 e vurdu,lütfen dua edinde evde düşsün ateşi bugun okadar agladıkı dogdugundam berı tüm aglamalarını toplasak bugun etmez…

Ah canım çoookkk geçmiş olsun inşallah düşer ateşi minik kuşun eklem yerlerine bez ıslat koy ne kadar işe yarar bilemicem tabi kıyamam kuzuya ya off

l
cok gecmis olsun hemeb iyilesir ins

Ay Allah acil şifalar versin inşallah bir an önce iyileşir kuzucuk

Merhabalar efendim dibine kadar Lohusa depresyonu yaşayan ve kurtulmak için yırtınan bacınız ölmedi geri geldi kdjdjd hala yaşıyorum da artık alıştım bestfriendim canım panikatağım . Sizler nasılsınız kız hiç kimsede de ben gibi bi dengesizlik yaşamadı Ayyyy Allah yaşatmasın tabi de insan bi tecrübe li vede yaşandı ama bitti diyen birini arıyor

Allah yardımcınız olsun bir an önce atlstırsınız inşallah poyraz güçlü bir bebektir merak etme birkaç güne geçer gönlüneiü ferah tut inşallah

Ah benim yavrum ya insaallah biran önce iyileşir canım. Ama dirençli ateşe kendini ayarla canım ateşi cok hızlı düşmüyor ve düşüncede 2 saat sonra en geç çıkmaya başlıyor bu arada 3 saati doldurana kadar beklerken muhakkak ılık dus aldirmani tavsiye ederim. Hem suyla oynamak biraz kendilerine getiriyor çocukları oğlum şu çiçeği geçirdiği zamandan biliyorum 9 aylikti o zaman ateş yükselince titreme de oluyo bazen o korktmustu beni ama normalmiş yükseldiği icin. Umarım çıkmaz ateşi Allah sana güç kuvvet yavrucuğunada sağlık sıhhat afiyet versin canim

Sever sever merak etme garipsiyodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…