- 29 Mart 2024
- 779
- 1.910
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.041
Avent pipetsiz olan alıştırma bardağını aldım ama akıttı hep üstü su oldu. Ebebek almadı geri, neymiş Philipse göndermeliymişim anlaşmaları öyleymiş yaşan doğru... Kaşıkla veriyordum ama şimdi minik biberonuyla veriyorum, ek gıda sonrası 30 ml içiyor çünkü. tıklama özellikli pipetli alıcam.Kizlar suyu nasil veriyorsunuz bebislerinize? Benimki pipetliden icemiyor bence, damagini kasiyor sjjddjjd kasikla veriyorum ama o da sacma geliyor. Biberonla icince cok sasirdi dogrusu ne bunun
Ayy geçmiş olsun canım yaKızlar ben hıc ıyı degılım,annemler ınfluanza oldu ısten ızın aldım poyraza gecmesın dıye ıkı gundur yogun tempo ona bakıyordum ama maşesef gecmıs bugun 39.7 atesle hastane hastane gezdık,ılk dr novalgın+antıbıyotık+advil+decort ıcerıgı olan ıgne vuracaktı ,ızın verıyoruz dıye ımza aldılar ve cocuk doktorumuz asla ızın vermedı(poyrazın dr u adanaya tayın oldu)cocuk atesler ıcınde yanarken ordan cıktıgımız ıcın bıda ımzamızı aldılar sorumluluk kabul etmıyoruz dıye,(dr bıde bana dedıkı köyden gelenler hıc sorgulamıyo ne guzel ıgnelerını olup gıdıyor sizlerde sıkıntı oluyor dedı )gittikmi cocuk hastenesıne oranın sahıbı benım musterımdı,fıtıl ve parasetemol verdı kan aldı bakterıyel degıl vırus kapmıs dedı atesı cok dırenclı uc gun dusmez dedı,dolven calpol 3 satte bır donusumlu+fitil+oselmilr verdı,damar yolunu cokarmayalım muhtemelen yıne gelırsınız dddı ama poyraz o kadar agladıkı mecburen cıkarttırdık.sımdı atesı yıne 38 e vurdu,lütfen dua edinde evde düşsün ateşi bugun okadar agladıkı dogdugundam berı tüm aglamalarını toplasak bugun etmez…
Biter bacım inşallah merak etme yine iyinidare ettin savasiyorsun vallahi sana helal olsunMerhabalar efendim dibine kadar Lohusa depresyonu yaşayan ve kurtulmak için yırtınan bacınız ölmedi geri geldi kdjdjdhala yaşıyorum da artık alıştım bestfriendim canım panikatağım . Sizler nasılsınız kız hiç kimsede de ben gibi bi dengesizlik yaşamadı Ayyyy Allah yaşatmasın tabi de insan bi tecrübe li vede yaşandı ama bitti diyen birini arıyor
Tadimlardan sonra 30ml veriyormusunuz ya ben güne boluyorum tekte vermedim hiç karnı şişmesin suyla diye djdjdd demirden sonra minicik emcukluyor sonra tadimda yediyse ondan sonra yine o kadar ama 30 icmiyodur herhalde hemen cekiyorum geriAvent pipetsiz olan alıştırma bardağını aldım ama akıttı hep üstü su oldu. Ebebek almadı geri, neymiş Philipse göndermeliymişim anlaşmaları öyleymiş yaşan doğru... Kaşıkla veriyordum ama şimdi minik biberonuyla veriyorum, ek gıda sonrası 30 ml içiyor çünkü. tıklama özellikli pipetli alıcam.
Çaykaşığıyla veriyordum ben ek gıdadan sonra biberona koymaya başladım ne kadar içtiğini takip etmek içinKizlar suyu nasil veriyorsunuz bebislerinize? Benimki pipetliden icemiyor bence, damagini kasiyor sjjddjjd kasikla veriyorum ama o da sacma geliyor. Biberonla icince cok sasirdi dogrusu ne bunun
Günde, kilosunun 20-25 katı verilmesi gerekiyormuş canım. Ben de instada dr sayfasında biri soru sormuş, cevaplamış dr orda gördüm. Benimki 30 ml içiyor bir seferde, suyu seviyor ama gün içinde başka vermiyorum biberonla, sadece ek gıda sonrası...Tadimlardan sonra 30ml veriyormusunuz ya ben güne boluyorum tekte vermedim hiç karnı şişmesin suyla diye djdjdd demirden sonra minicik emcukluyor sonra tadimda yediyse ondan sonra yine o kadar ama 30 icmiyodur herhalde hemen cekiyorum geridaha fazla mi vermeliyim acaba
Hahahahahah bizimki de böyle, hastNe asansöründe 2 hemşire gördü “ayyyy ne kadar tatlısın sennn” dedikleri anda bastı çığlığı kdjdjsjsjakakak sustuklarında sustu konuştuklarında ağladı, o gün gçrdüğü herkese böyle yaptı konuşmadıkları sürece sorun yok kckckdkdkdldKızlar nasılsınız? Yazamadım kaç gündür. 5. Atağa girdik biz. Hafif uyku gerilemesi, huysuzluk var. Yabancılama hat safhada. Bugün mahallemizde pazar günüydü. Çıkayım dedim. Anaa pazarcılar bağırıyor diye çığlıklarla ağladı, girdiğim gibi çıktım... Zor sakinleşti. Markete girdim serinlemek için, resmen gtmden ter aktı sakinleştircem diye. Sonra markette iki kız arbaya yaklaştı ayy ne tatlı diye, gene ağladı, hemen uzaklaştım kesin arkamdan yabani dedilerhani bıraksam ağlasın, öyle bir ağlama değil çığlık atıyor sanki biri etini cimcikliyor... Aynı şeyi geçen hafta kayınpederin evinde de yaşadım çoluk çocuk kalabalıktı eşimin kardeşi gelmişti başka şehirden. Gezmeyen çocuk da değil, hep dışardayız ama işte..
Geçici canim ama geçene kadar geçiriyor bize sağdan soldan ajbshahsjansjs kız bugün aklıma geldin valla he aklımda köpek mevzusu kalmış soracaktim iyi mi minik kuş diye, ortalığı birbirine kattigina göre iyi maşallahKızlar nasılsınız? Yazamadım kaç gündür. 5. Atağa girdik biz. Hafif uyku gerilemesi, huysuzluk var. Yabancılama hat safhada. Bugün mahallemizde pazar günüydü. Çıkayım dedim. Anaa pazarcılar bağırıyor diye çığlıklarla ağladı, girdiğim gibi çıktım... Zor sakinleşti. Markete girdim serinlemek için, resmen gtmden ter aktı sakinleştircem diye. Sonra markette iki kız arbaya yaklaştı ayy ne tatlı diye, gene ağladı, hemen uzaklaştım kesin arkamdan yabani dedilerhani bıraksam ağlasın, öyle bir ağlama değil çığlık atıyor sanki biri etini cimcikliyor... Aynı şeyi geçen hafta kayınpederin evinde de yaşadım çoluk çocuk kalabalıktı eşimin kardeşi gelmişti başka şehirden. Gezmeyen çocuk da değil, hep dışardayız ama işte..
Kız 150 falan cikiyo 20 katı çok değil mi tam öğün gibi yemiyolar çünkü sjbxjsxjsxndGünde, kilosunun 20-25 katı verilmesi gerekiyormuş canım. Ben de instada dr sayfasında biri soru sormuş, cevaplamış dr orda gördüm. Benimki 30 ml içiyor bir seferde, suyu seviyor ama gün içinde başka vermiyorum biberonla, sadece ek gıda sonrası...
Susun artık lanet insanlar susun demiş sjdbjsdkendjdkdkd ipek de tam tersiydi dışarda bir Melek adeta herkese gülüyor minnoş minnoş eve girdiği an başlıyordu nsbzjsbdjddikdkdHahahahahah bizimki de böyle, hastNe asansöründe 2 hemşire gördü “ayyyy ne kadar tatlısın sennn” dedikleri anda bastı çığlığı kdjdjsjsjakakak sustuklarında sustu konuştuklarında ağladı, o gün gçrdüğü herkese böyle yaptı konuşmadıkları sürece sorun yok kckckdkdkdld
Benimki suyu çok seviyor 30dan fazla içtiği kesin. 60-90 içiyordurKız 150 falan cikiyo 20 katı çok değil mi tam öğün gibi yemiyolar çünkü sjbxjsxjsxnd
Yarasin minik kuşa sndbdjjd bıraksam ipek de icer bu arada biberonu kafasinda kodlamis bile görünce heyecanlaniyor elleriyle turunca ağzına doğru cekmeye çalışıyor shsbazgdnkendBenimki suyu çok seviyor 30dan fazla içtiği kesin. 60-90 içiyordur
Ay canım benim ya çok geçmiş olsun yazın ortasında nasıl da denk gelmiş şansınıza hemen iyileşir inşallah kuzucuk bu aralar da covid falan da artmaya başlamış hastanelerde denk gelmeyiz inşallahKızlar ben hıc ıyı degılım,annemler ınfluanza oldu ısten ızın aldım poyraza gecmesın dıye ıkı gundur yogun tempo ona bakıyordum ama maşesef gecmıs bugun 39.7 atesle hastane hastane gezdık,ılk dr novalgın+antıbıyotık+advil+decort ıcerıgı olan ıgne vuracaktı ,ızın verıyoruz dıye ımza aldılar ve cocuk doktorumuz asla ızın vermedı(poyrazın dr u adanaya tayın oldu)cocuk atesler ıcınde yanarken ordan cıktıgımız ıcın bıda ımzamızı aldılar sorumluluk kabul etmıyoruz dıye,(dr bıde bana dedıkı köyden gelenler hıc sorgulamıyo ne guzel ıgnelerını olup gıdıyor sizlerde sıkıntı oluyor dedı )gittikmi cocuk hastenesıne oranın sahıbı benım musterımdı,fıtıl ve parasetemol verdı kan aldı bakterıyel degıl vırus kapmıs dedı atesı cok dırenclı uc gun dusmez dedı,dolven calpol 3 satte bır donusumlu+fitil+oselmilr verdı,damar yolunu cokarmayalım muhtemelen yıne gelırsınız dddı ama poyraz o kadar agladıkı mecburen cıkarttırdık.sımdı atesı yıne 38 e vurdu,lütfen dua edinde evde düşsün ateşi bugun okadar agladıkı dogdugundam berı tüm aglamalarını toplasak bugun etmez…
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak düşer ateşi ya dua ediyorum canımKızlar ben hıc ıyı degılım,annemler ınfluanza oldu ısten ızın aldım poyraza gecmesın dıye ıkı gundur yogun tempo ona bakıyordum ama maşesef gecmıs bugun 39.7 atesle hastane hastane gezdık,ılk dr novalgın+antıbıyotık+advil+decort ıcerıgı olan ıgne vuracaktı ,ızın verıyoruz dıye ımza aldılar ve cocuk doktorumuz asla ızın vermedı(poyrazın dr u adanaya tayın oldu)cocuk atesler ıcınde yanarken ordan cıktıgımız ıcın bıda ımzamızı aldılar sorumluluk kabul etmıyoruz dıye,(dr bıde bana dedıkı köyden gelenler hıc sorgulamıyo ne guzel ıgnelerını olup gıdıyor sizlerde sıkıntı oluyor dedı )gittikmi cocuk hastenesıne oranın sahıbı benım musterımdı,fıtıl ve parasetemol verdı kan aldı bakterıyel degıl vırus kapmıs dedı atesı cok dırenclı uc gun dusmez dedı,dolven calpol 3 satte bır donusumlu+fitil+oselmilr verdı,damar yolunu cokarmayalım muhtemelen yıne gelırsınız dddı ama poyraz o kadar agladıkı mecburen cıkarttırdık.sımdı atesı yıne 38 e vurdu,lütfen dua edinde evde düşsün ateşi bugun okadar agladıkı dogdugundam berı tüm aglamalarını toplasak bugun etmez…
Ayy şükür bitti aşıları, atlattık o süreci. Ayağınds minik bir çizik izi kaldı, geçer diye ümit ediyorum yavaş yavaş soluyor, derisi taze.Geçici canim ama geçene kadar geçiriyor bize sağdan soldan ajbshahsjansjs kız bugün aklıma geldin valla he aklımda köpek mevzusu kalmış soracaktim iyi mi minik kuş diye, ortalığı birbirine kattigina göre iyi maşallah
Bilmiyorum ki canım. Bak ss almıştım. Gerçi ben günlük o kadar vermiyorum şuan içinKız 150 falan cikiyo 20 katı çok değil mi tam öğün gibi yemiyolar çünkü sjbxjsxjsxnd
afaffsdds hani şu ilk zekan kartları var ya, onları gösterirken biberon resmine ayrı heyecanlanıp atlıyorYarasin minik kuşa sndbdjjd bıraksam ipek de icer bu arada biberonu kafasinda kodlamis bile görünce heyecanlaniyor elleriyle turunca ağzına doğru cekmeye çalışıyor shsbazgdnkend
8 aylikmis kiz 8 ayda öğün tam yiyolar aralarda ara öğün vs ondandir normal tm şuan bize erken bu oran fazla gelir bence skdnjsjdBilmiyorum ki canım. Bak ss almıştım. Gerçi ben günlük o kadar vermiyorum şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?