2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canim panik atak yasamadim ama zona oldum sinirden stresten geciyor valla ya, yapabiliyosan al bebeni atlayin bebek arabaniza gezin bol bol.
Ben philipsin bu suluğunda veriyorum ama çok hızlı içerse tıkanıyor dikkat etmek gerekşyor hızlı akıyor yani
Ben de alayim bundan sagol canim, ben direkt pipetlilerdeb almisim ona biraz daha zaman var

Kızlar selam dün sabah yani ovulasyonun 8.günü awox marka test yaptım bu şekilde çıktı çok silik bi çizgi sizce negatif mi yarın sabah tekrar yapacağım ama çok umutsuzum

Eklentiler

• IMG_3117.webp
    206,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3119.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 25
8 aylikmis kiz 8 ayda öğün tam yiyolar aralarda ara öğün vs ondandir normal tm şuan bize erken bu oran fazla gelir bence skdnjsjd
Ben de öyle düşündüm ama başka bir dr da ek gıdaya başlandığı gibi benzer miktarı söyleyerek artırarak verin yazmıştı. Kabızlığı da önlermiş. Hatta ek gıda sonrasında mutlaka 20 ml kadar içirin demişti.

Kızlar tek tek cok tesekkur ederım sizesürekli geri yükseliyor 39 u gorduk gece hastaneye yatıs yapıcaktık sonra 38 lere düşünce evde takibe karar verdık dakıkası dakıkasına suruplarınıda verıyorum.nöbetteyım başında Allah kımsenın basına vermesın çok zor,ben ılk defa boyle ates goruyorum hıcbısey fayda saglamıyor anıden cıkıyor,sabahı edersek yarın daha kolay gecer ınsallah

Neyse ben baya az veriyormuşum aetirayim yine 30 lara falan ama 20 katı çok geldi gözüme jsbshsbjd gözlemleyerek ilerlerim

İnşallah direnci kırılır ateşin de düşer hafiflese bile iyi olacak

Kızlar bakıcıyla görüşen oldu mu? Çocuğunuzu kime bırakacaksınız? Ücretler nasıl fikriniz var mı?
Başlayacak mısın Eylül de canım
Hem geçer inşallah kuzum ya çok haklısın virüs olunca malesef çok dirençli oluyor

Cnm cok gecms olsunn

Cok gecmis olsun 2 hafta once biz de atesli viral enfeksiyon gecirdik damar yolu vs cok zor oluyor. Iyilessin insallah en kisa zamanda minigin

Başlayacak mısın Eylül de canım

Hem geçer inşallah kuzum ya çok haklısın virüs olunca malesef çok dirençli oluyor
Maalesef canım ya benim doğu görevi olduğu için bir an önce bitsin de kurtulayım esenyurttan istiyorum cncjdjjskd normalde annem bakacaktı ama babam bakıma muhtaç olunca o iş yattı, kv kp 76 yaşında asla güvenmiyorum bakabileceklerine.
Memurlar 3 ay refakat izni alabiliyormuş ama çok uğraştırıcı sanırım o yüzden mecbur başlamam gerekiyor. Biz süt izinlerini birleştirip bir gün boş isteyebiliyor muyuz canım?

Cok gecmis olsun 2 hafta once biz de atesli viral enfeksiyon gecirdik damar yolu vs cok zor oluyor. Iyilessin insallah en kisa zamanda minigin
Cok sagol canım sizede gecmıs olsunenfluvir türevi ilaç vermısmıydı doktor sizede ve atesı kacıncı gun dusmustu hatırlıyormusun?

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Gunaydinlar geceleri uyurken belini ve ayaklarini kaldirmaktan uyumuyor bu cocuk , niye boyle bisey yapiyor anlamadim
Çünkü onları öğrenmiş wjsbjwjdjwhsjesjdjd bir kaç güne bunlara alışır uykusu nasılsa ona geri döner sjhshwjskd iprk bağırmayi öğrendiği hafta gece uyanip emince geri uyumuyodu bağırıp çağırıyordu veya sabah aglayio uyandirmiyodu bizi yine onun bagirislarina uyaniyoduk bu ara çok dönüyor bunu yapamadan öncesi uykusu alt üst olmuştu... Diş de eklendi sanırım üstüne çok takılma aglamiyorsa bırak karanlıkta oyalansin kendi kendine uyur belki ben saliyorum beşiğe uyuyorum aglarsa zaten kalkacam diye

Ay sen öğretmen miydinn hem de esenyurtta mı hangi okuldasın burda söylemek serbest miydi sdsds ben doğma büyüme esenyurtluyum kızz yazık sana

Ay sen öğretmen miydinn hem de esenyurtta mı hangi okuldasın burda söylemek serbest miydi sdsds ben doğma büyüme esenyurtluyum kızz yazık sana
İlk atandığım okulun bu olması…. Yaşadığım ızdırabı bi sen tahmin edebilirsin mdndndnsjsjskd valla yazık ben de acıyorum kendime ya cncnncmcfmdmd öğrenciler iğrenç okul iğrenç ne diyim (( özelden yazayım okulu hdjdhdjdksks

Cok sagol canım sizede gecmıs olsunenfluvir türevi ilaç vermısmıydı doktor sizede ve atesı kacıncı gun dusmustu hatırlıyormusun?
Bize acilde antibiyotik serum ve ates dusurucu verdiler ama damar yolu cok aglattigi icin ben de cikarttim hastaneden, kendi doktoruna goturduk ates icin calpol dolven donusumlu verebilirsiniz dedi buhar tedavisi verdi nebulizator aldik 3-4 gune oksuruk gecmezse vereceğim ilac dedi ama sukur gecmisti ilac kullanmadik böylece.

Ates uzun surmedi 2 - 3 gun arada çıktı calpol ile düşmüştü. Halen devam ediyor mu atesi ?

Ben de aynen oyle düşündüm donecek galiba koca dötlü ama esim gazi oldugu konusunda israrci bugun gaz damlasi verdirdi bakalim gece ne olacak

Benimki daha bagirmiyo aaa ee ooo filan yapiyo bi de gece gece bagiracak mi Allahim yarabbim

İyi ki lise değil dicem de esenyurtta ortaokul öğretmeni olmak da zor bacım çook haklısın

Evet birleştirebiliyorsun diye biliyorum branşın ne canım kaç yılın kaldı bitmesine eşin ne iş yapıyor o da mı orada çalışıyor sıkıntılı bir durum gerçekten birini bulmakta çok zor onunda sigortasını falan yaptırman gerekiyor şikayet ederse cezası falan oluyor çok güvenilir birini bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…