2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi ki lise değil dicem de esenyurtta ortaokul öğretmeni olmak da zor bacım çook haklısın
Öğrenci profili çok kötü çookk, yabancı uyruklular da çok. Dersi dinleyen 50 kişiden max 5 kişi her sınıfta
İngilizce canım 2023 eylülde atandım. Sözleşmeliyim hala 2 yılım kaldı
Eşim de esenyurtta bi fabrikada mühendis onun da işten çıkma durumu var bakalım ne olacak. Oyun ablası şeklinde birini tutup kaynanamların yanına bırakıcam en kötü bakalım

Neyse ki az kalmış canım sonra Anadolu’ya doğru gelirsin annenlerin oralara kaynanan yakın mı dediğin çok mantıklı kaynananın olması içini rahatlatır yabancı birine tamamen bırakmaktansa Baban nasıl oldu çıktınız mı hastaneden

Öyle düşünüyoruz çok sıkıldık buranın kalabalığından evlerin iç içe oluşundan evet çok yakınlar birkaç sokak var aramızda.
Babamın bacağı enfeksiyon kapmış cuma günğ belli olacak pzt taburcu olup olmayacağı canım hala hastane ama çok şükür daha iyi

Valla zor canım haklısın Esenyurt u biz haberler sayesinde tanıdık buralar daha sakin bir de sahil taraflarında okul olursa rahat edersin
Çok şükür ne zaman yürüyebileceğine dair bir şey diyorlar mı peki

Ne güzel olur kızzzz ndjdnskaks sen lisede mi ortaokulda mısın? Branşın neee
Ben meslekçiyim canım ama kız meslekteyim şuanda kızlarımız da terbiyeli uslu sıkıntı çıkarmıyorlar sorunsuz gidiyoruz çok şükür bekleriz seni de Şuan İng dolu sanırım okulda ama 2 seneye ne olur bilinmez

Valla zor canım haklısın Esenyurt u biz haberler sayesinde tanıdık buralar daha sakin bir de sahil taraflarında okul olursa rahat edersin
Çok şükür ne zaman yürüyebileceğine dair bir şey diyorlar mı peki
Ayyy inşallah ya
Yok canım daha kırıkları şyileşecek sonra fizik tedavi alacak ancak öyle yürür bakalım inşallah çabuk toparlar
Oooo ne güzel ya kız meslek olması iyiymiş erkeklerle hiç hğraşılmaz fnndjdsjjsks
Hayırlısı bakalım belki demk geliriz gerçekten

Ağırlığı ek gıda sonrası olmak üzere toplam 30-40 cc civarı içiriyorum ben de. Sabah ilk mama sonrası, öğlen ek gıda sonrası ve akşam uyumadan önceki mama sonrasında

Kızlar selam ,
Aranızda spiral taktıran taktırmayı düşünen var mı ? Bir türlü karar veremedim bakır mı hormonlu mu? Deneyimleriniz ya da çevrenizden duyduğunuz şeyler varsa çok ihtiyacım var şuan. 4,5 ay oldu doğum yapalı bakırda kanama çok oluyor uzun sürüyor dediler. Hormonlu da çok kilo yapıyor dediler. Zaten şiştim hamilelikte. Bana bi yol gösterin canımlar

Kızlar selam dün sabah yani ovulasyonun 8.günü awox marka test yaptım bu şekilde çıktı çok silik bi çizgi sizce negatif mi yarın sabah tekrar yapacağım ama çok umutsuzum
Bu marka testi hiç bilmiyorum kaset testlerden denesene. Silik çizgi genelde gebelik başlarında oluyor. Benim hamile kaldığım hafta pazartesi günü yaptırdığım kan tahlili negatif gelmişti. Cumartesi kaset testte hamile olduğumu gördüm. Hayırlı olsun eğer hamile isen

Kızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok

Eklentiler

• IMG_6419.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 32
Kiz ilk okulsa yine idare edilir orta lise ise gerçekten geçmiş olsun dbxbjdjdjj

Ay resmen çığlık atıyordu parkta orda burda sonra agzini kapatarak vğuu gibi bi ses çıkarmaya başladı burunla genizden falan çıkar gibi onu da dışarda yapıyor gezinirken. Bugün bağırmayi tekrar hatırladı sanırım bagirip duruyor bir de traktör gibi ses normal bağırma değil wjzhuwhdjsjdhskdjdjd zorluyo kendini baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…