- 22 Ekim 2024
- 4.144
- 9.856
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.101
Düzelir inşallah çıkarsınız hastahane de insanı bozuyor psikolojik olarak daÖyle düşünüyoruz çok sıkıldık buranın kalabalığından evlerin iç içe oluşundanevet çok yakınlar birkaç sokak var aramızda.
Babamın bacağı enfeksiyon kapmış cuma günğ belli olacak pzt taburcu olup olmayacağı canım hala hastane ama çok şükür daha iyi
Evet babamın psikolojisi çok tuhaf olmuş 1 aydır yatıyor adam, geceleri hep sıçrıyormuş korkuyormuş ve hep ilgi bekliyor. Narkozdan falan dolayı da çok saçmalamış ama güldüm annem anlatınca mcmdmxksks totom yok totomu kesmişler totom nerde falan diyormuş kfkckfkckvkvkDüzelir inşallah çıkarsınız hastahane de insanı bozuyor psikolojik olarak da
Etrafı isilikfir belki yaz ayi her yer sinek kaynıyor zaten küçük goremediginiz bir sinek bile olabilirKızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok
Ay narkoz beni korkutuyor akbshsbxjnkdjisdEvet babamın psikolojisi çok tuhaf olmuş 1 aydır yatıyor adam, geceleri hep sıçrıyormuş korkuyormuş ve hep ilgi bekliyor. Narkozdan falan dolayı da çok saçmalamış ama güldüm annem anlatınca mcmdmxksks totom yok totomu kesmişler totom nerde falan diyormuş kfkckfkckvkvk
Canim doktor bize uzerine bastirinca rengi aciliyorsa bir sey olmaz demişti ama her durum icin mi bilmiyorum benim bebegimde kirmizi benekler cikmisti o zaman oyle demistiOf deme ya başka yerinde yok amatakip edeyim bi ben de alerji mi yaptı ek gıda diye düşündüm ama
Beni de korkutuyor ya inş almam gerekmez cnndnddnskdkkf biz neler saçmalarız acaba cncmcmmcmclcAy narkoz beni korkutuyor akbshsbxjnkdjisd
Çıkınca toparlar inşallah canımonun da şuan yapacak bir şeyi yok o yüzden ilgi beklemesi de normal geldi bana
Teşekkür ederim canım denicem bunu daCanim doktor bize uzerine bastirinca rengi aciliyorsa bir sey olmaz demişti ama her durum icin mi bilmiyorum benim bebegimde kirmizi benekler cikmisti o zaman oyle demisti
Katidan olduğunu sanmıyorum benkizlar benim bebe dun gece 4-5 defa kustu, mama vermistim ama hergun 2-3 defa iciyor zaten. Anlayamadim neden oldu, katidan mi ki acaba. Hic de uyumadi 11 e geliyordu uyudugunda. Tum gece uyandi ve bagrindi agladi memeye kafa cevirdi, yay gibi gerdi kendisini. Bir sikintisi var kesin de ne acaba ya
Aventin biberon agzina benzeyen bi iki şeyi vardi daha oahali olan emzikleri acaba onu sever miAy kızlar yardıma ihtiyacım varrr. Benim bebe geceleri uyanıpduruyordu ben de aç zannediyordum çünkü az az besleniyordu meğer biberon için uyanıyormuş bu yaburada aynı sorunu yaşayan vardı az yiyor sık uyanıyor diye. Avent biberon ucu emzik olmuş benimki için. Bu biberona benzer emzik var mı acaba ya
İnşallah canım ya sağlıcakla çıksın eski psikolojisine de kavuşur inşallahAyyy inşallah ya
Yok canım daha kırıkları şyileşecek sonra fizik tedavi alacak ancak öyle yürür bakalım inşallah çabuk toparlar
Oooo ne güzel ya kız meslek olması iyiymiş erkeklerle hiç hğraşılmaz fnndjdsjjsks
Hayırlısı bakalım belki demk geliriz gerçekten
İsilik bence kuzum onlar sıcaktan oluyor benim kolumda bile var şuanKızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok
Ahahah kız Allah korusun çok uzak bana ben tuzla da oturuyorum il değiştirmek gibi bir şey benim oraya gitmemsen gidiyormuşsun Esenyurt'a qisbwhhsjwvshwhhshsjshsudhdj
Gazlandı mı acaba yediği bir şeyden canım bir şey rahatsız etmişte olabilir ne yedi en sonkizlar benim bebe dun gece 4-5 defa kustu, mama vermistim ama hergun 2-3 defa iciyor zaten. Anlayamadim neden oldu, katidan mi ki acaba. Hic de uyumadi 11 e geliyordu uyudugunda. Tum gece uyandi ve bagrindi agladi memeye kafa cevirdi, yay gibi gerdi kendisini. Bir sikintisi var kesin de ne acaba ya
Benimki de galiba yapiyor bunu. Normalde emzik almiyor ama guzel emiyor cekiyo birakiyor falanAy kızlar yardıma ihtiyacım varrr. Benim bebe geceleri uyanıpduruyordu ben de aç zannediyordum çünkü az az besleniyordu meğer biberon için uyanıyormuş bu yaburada aynı sorunu yaşayan vardı az yiyor sık uyanıyor diye. Avent biberon ucu emzik olmuş benimki için. Bu biberona benzer emzik var mı acaba ya
sabah da kustu emdikten sonra ya, bugun de brokoli hasladim vermeswn mi acabaKatidan olduğunu sanmıyorum benatak seysine benziyor uyku gerilemesi de olabilir ve uyuyamadigi için ekstra huysuzluk katmış da olabilir. Valla filozof olacaz düşünmekten ama neden bulamıyoruz
Ay yazmamism taze fasulye yediİnşallah canım ya sağlıcakla çıksın eski psikolojisine de kavuşur inşallah
Evet Anadolu yakasına gelirsen denk gelebiliriz gelemesekte görüşürüz
İsilik bence kuzum onlar sıcaktan oluyor benim kolumda bile var şuan
Ahahah kız Allah korusun çok uzak bana ben tuzla da oturuyorum il değiştirmek gibi bir şey benim oraya gitmem
Gazlandı mı acaba yediği bir şeyden canım bir şey rahatsız etmişte olabilir ne yedi en son
Benimkinin de elinde çıkmış böyle, boynunda bir tane bitane de anlında var ama vucutta yok, bende anlamadım neden sinek ısırığı mı acaba , çünkü açıkta olan yerlerde, alerji olsa bütün vücutta olur herahlde, takip edicem bakalımKızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok
İnşallah başka bişey değildir yaBenimkinin de elinde çıkmış böyle, boynunda bir tane bitane de anlında var ama vucutta yok, bende anlamadım neden sinek ısırığı mı acaba , çünkü açıkta olan yerlerde, alerji olsa bütün vücutta olur herahlde, takip edicem bakalımsize de geçmiş olsun canım
Mamayı ne zaman açmıştın ilk kutuyu? Bir de kusma sonrası ishal olacak mı bakalım takip et üşütmüş olabilir inşallah bişeyi yokturkizlar benim bebe dun gece 4-5 defa kustu, mama vermistim ama hergun 2-3 defa iciyor zaten. Anlayamadim neden oldu, katidan mi ki acaba. Hic de uyumadi 11 e geliyordu uyudugunda. Tum gece uyandi ve bagrindi agladi memeye kafa cevirdi, yay gibi gerdi kendisini. Bir sikintisi var kesin de ne acaba ya
Bilmem ki adı ney acaba ilk doğduğunda avent air mi ne ondan denemiştik tutmamıştıAventin biberon agzina benzeyen bi iki şeyi vardi daha oahali olan emzikleri acaba onu sever mi
Emzirip peşine verme veya mama veriyorsan da araya yarım saat veya bir saate yakın zaman koyuyorum ben gazının çıktığından emin oluyorum yoksa ipek de kusuyorBenimki de galiba yapiyor bunu. Normalde emzik almiyor ama guzel emiyor cekiyo birakiyor falan
sabah da kustu emdikten sonra ya, bugun de brokoli hasladim vermeswn mi acaba
Ben de tazw fasulye verdim tane tane hepsi kakasinda çıktı aksbahbshqbdjshdhajsnahssjns verdiysem ertesi gün karsilasiyoruzAy yazmamism taze fasulye yediyaramadi bebeme galiba ama gunduz yemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?