2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Düzelir inşallah çıkarsınız hastahane de insanı bozuyor psikolojik olarak da

Düzelir inşallah çıkarsınız hastahane de insanı bozuyor psikolojik olarak da
Evet babamın psikolojisi çok tuhaf olmuş 1 aydır yatıyor adam, geceleri hep sıçrıyormuş korkuyormuş ve hep ilgi bekliyor. Narkozdan falan dolayı da çok saçmalamış ama güldüm annem anlatınca mcmdmxksks totom yok totomu kesmişler totom nerde falan diyormuş kfkckfkckvkvk

Ay narkoz beni korkutuyor akbshsbxjnkdjisd

Çıkınca toparlar inşallah canım onun da şuan yapacak bir şeyi yok o yüzden ilgi beklemesi de normal geldi bana

Of deme ya başka yerinde yok ama takip edeyim bi ben de alerji mi yaptı ek gıda diye düşündüm ama
Canim doktor bize uzerine bastirinca rengi aciliyorsa bir sey olmaz demişti ama her durum icin mi bilmiyorum benim bebegimde kirmizi benekler cikmisti o zaman oyle demisti

Ay narkoz beni korkutuyor akbshsbxjnkdjisd

Çıkınca toparlar inşallah canım onun da şuan yapacak bir şeyi yok o yüzden ilgi beklemesi de normal geldi bana
Beni de korkutuyor ya inş almam gerekmez cnndnddnskdkkf biz neler saçmalarız acaba cncmcmmcmclc
İnşallah canım benim, evet doğru dşyosun hem de şlgiye de muhtaç. Aynı durumda biz olsak biz de ilgi bekleriz düşününcee

Ay kızlar yardıma ihtiyacım varrr. Benim bebe geceleri uyanıpduruyordu ben de aç zannediyordum çünkü az az besleniyordu meğer biberon için uyanıyormuş bu ya burada aynı sorunu yaşayan vardı az yiyor sık uyanıyor diye. Avent biberon ucu emzik olmuş benimki için. Bu biberona benzer emzik var mı acaba ya

kizlar benim bebe dun gece 4-5 defa kustu, mama vermistim ama hergun 2-3 defa iciyor zaten. Anlayamadim neden oldu, katidan mi ki acaba. Hic de uyumadi 11 e geliyordu uyudugunda. Tum gece uyandi ve bagrindi agladi memeye kafa cevirdi, yay gibi gerdi kendisini. Bir sikintisi var kesin de ne acaba ya

Katidan olduğunu sanmıyorum ben atak seysine benziyor uyku gerilemesi de olabilir ve uyuyamadigi için ekstra huysuzluk katmış da olabilir. Valla filozof olacaz düşünmekten ama neden bulamıyoruz

Aventin biberon agzina benzeyen bi iki şeyi vardi daha oahali olan emzikleri acaba onu sever mi

İnşallah canım ya sağlıcakla çıksın eski psikolojisine de kavuşur inşallah
Evet Anadolu yakasına gelirsen denk gelebiliriz gelemesekte görüşürüz
Kızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok
İsilik bence kuzum onlar sıcaktan oluyor benim kolumda bile var şuan
sen gidiyormuşsun Esenyurt'a qisbwhhsjwvshwhhshsjshsudhdj
Ahahah kız Allah korusun çok uzak bana ben tuzla da oturuyorum il değiştirmek gibi bir şey benim oraya gitmem
Gazlandı mı acaba yediği bir şeyden canım bir şey rahatsız etmişte olabilir ne yedi en son

Benimki de galiba yapiyor bunu. Normalde emzik almiyor ama guzel emiyor cekiyo birakiyor falan
Katidan olduğunu sanmıyorum ben atak seysine benziyor uyku gerilemesi de olabilir ve uyuyamadigi için ekstra huysuzluk katmış da olabilir. Valla filozof olacaz düşünmekten ama neden bulamıyoruz
sabah da kustu emdikten sonra ya, bugun de brokoli hasladim vermeswn mi acaba

Ay yazmamism taze fasulye yedi yaramadi bebeme galiba ama gunduz yemisti

Kızlar bebişi bişey ısırmış evet ama etrafındakiler de mi ısırık sizce? Minik minik kırmızı noktalar var ama başka yerinde yok
Benimkinin de elinde çıkmış böyle, boynunda bir tane bitane de anlında var ama vucutta yok, bende anlamadım neden sinek ısırığı mı acaba , çünkü açıkta olan yerlerde, alerji olsa bütün vücutta olur herahlde, takip edicem bakalım size de geçmiş olsun canım

Eklentiler

• IMG_20250814_151024.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
İnşallah başka bişey değildir ya
Teşekkür ederim canımm

Mamayı ne zaman açmıştın ilk kutuyu? Bir de kusma sonrası ishal olacak mı bakalım takip et üşütmüş olabilir inşallah bişeyi yoktur

Benimki de galiba yapiyor bunu. Normalde emzik almiyor ama guzel emiyor cekiyo birakiyor falan

sabah da kustu emdikten sonra ya, bugun de brokoli hasladim vermeswn mi acaba
Emzirip peşine verme veya mama veriyorsan da araya yarım saat veya bir saate yakın zaman koyuyorum ben gazının çıktığından emin oluyorum yoksa ipek de kusuyor

Ay yazmamism taze fasulye yedi yaramadi bebeme galiba ama gunduz yemisti
Ben de tazw fasulye verdim tane tane hepsi kakasinda çıktı aksbahbshqbdjshdhajsnahssjns verdiysem ertesi gün karsilasiyoruz henüz tam sindiremiyor belli ki zaten taneli verdiğim için daha da zor oluyodur. Belki ondan kusuyodur senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…