- 22 Ekim 2024
- 4.144
- 9.856
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.121
Yok kiz emziğe benzwmiyo shootie miydi dur bakayimBilmem ki adı ney acaba ilk doğduğunda avent air mi ne ondan denemiştik tutmamıştı
2 gun once actim, gecen gece de burnundan fiskirtmali kusmustu simdi hatirladim. Mama da keci sutlu ve aylardir bu markayi kullaniyoduk. Ishalligine bakayim bi, hep civik yapiyoMamayı ne zaman açmıştın ilk kutuyu? Bir de kusma sonrası ishal olacak mı bakalım takip et üşütmüş olabilir inşallah bişeyi yoktur
Ben ciplak uyuyorum don külot o yüzden uzerime ince carsaf da olsa sariyorum yani ortmuyorum ama bacagima falan doluyorum boşluk hissi hoşuma gitmiyor herhalde skdbsjnd ipek de alt patiksiz don bazen altına hiçbir şey üstüne zibin kisa omuz kol ise penye yelek askiliysa da kısa kol bişi giydiriyorum sırtı soğuk oluyo çünkü sabaha doğru usuyodur diye düşünüyorum2 gun once actim, gecen gece de burnundan fiskirtmali kusmustu simdi hatirladim. Mama da keci sutlu ve aylardir bu markayi kullaniyoduk. Ishalligine bakayim bi, hep civik yapiyoya dun de sey yazcaktim bu bebe bu kadar sogukta nasil uyuyor diye. Ben ustume hoodie giyip bir seyler ortuyorum
Ben ciplak uyuyorum don külot o yüzden uzerime ince carsaf da olsa sariyorum yani ortmuyorum ama bacagima falan doluyorum boşluk hissi hoşuma gitmiyor herhalde skdbsjnd ipek de alt patiksiz don bazen altına hiçbir şey üstüne zibin kisa omuz kol ise penye yelek askiliysa da kısa kol bişi giydiriyorum sırtı soğuk oluyo çünkü sabaha doğru usuyodur diye düşünüyorumbi ara çok sıcaklar varken tek zibinla uyuyodu gündüz sicak da gece serinliyo birden
Birazdan e bebekte bakıcam inşallah tutar yaBak böyleUmiyumm
Yani biberona benziyoBirazdan e bebekte bakıcam inşallah tutar ya
Pre akar jsnxjsndjhd annem spiralli hamile kaldı düzenli kontrol de ettirsen kayabiliyor işteKızlar nasıl korunuyorsunuz peki ya hiç spiral taktıran yok mu ? Karar veremedim bi türlü hormonlu mu bakır mı bir an önce taktırmak istiyorum ya
Ahhahahahaha ya internet cok sacma yeniledim yeniledim ama bos mu yollamis helal
Tulum değil de kısa kollu ince tişört veya penye bir şey varsa onları giydirebilirsin zaten tulumun mantığı da o benceAhhahahahaha ya internet cok sacma yeniledim yeniledim ama bos mu yollamis helalbizimki zibinla uyuyor sadece ya, manyak midir nedir. Titriyorum yaninda valla. Acaba ondan mi uyaniyor diye de dusunmeye baskadim, ama tulumla terliyordu
sevismiyoruz balim dkdkdjdjjr saka bi yana reglim 5 gun gecikti, kalp krizi geciriyordum , uc defa yaptik onda da hamile kaldiysam yuh diye. Biz hala geri cekilme ya da condom. Zaten hormonlarla yonetiliyorum biraz dahasini ruhum da bedenim de kaldiramazKızlar nasıl korunuyorsunuz peki ya hiç spiral taktıran yok mu ? Karar veremedim bi türlü hormonlu mu bakır mı bir an önce taktırmak istiyorum ya
Kiz geri çekilme fifty fifty riske atma beben minik benim de gotum tutuşuyor afedersiniz gerçekten ama elini bile surduysen bana elleme diyorum ajsbahshajdjisjjdjakdjjdndsevismiyoruz balim dkdkdjdjjr saka bi yana reglim 5 gun gecikti, kalp krizi geciriyordum , uc defa yaptik onda da hamile kaldiysam yuh diye. Biz hala geri cekilme ya da condom. Zaten hormonlarla yonetiliyorum biraz dahasini ruhum da bedenim de kaldiramaz
Kendime bi şey taktırmayı planlamıyorum ben ya eşim korunuyo, ve takvime dikkat ediyorum yumurtlama zamanlarını es geçiyoruz risk azalıyor bence böyle de zatenKızlar nasıl korunuyorsunuz peki ya hiç spiral taktıran yok mu ? Karar veremedim bi türlü hormonlu mu bakır mı bir an önce taktırmak istiyorum ya
Prezervatife hiç güvenmiyorum ben ya. O yüzden kesin garanti olsun diye taktırmak istiyorum ama bi türlü içinden çıkamadımKendime bi şey taktırmayı planlamıyorum ben ya eşim korunuyo, ve takvime dikkat ediyorum yumurtlama zamanlarını es geçiyoruz risk azalıyor bence böyle de zaten
Burda kazaya kurban gidenleri gördükçe insan bi çekiniyo ondan haklısın yani.. Ama ben artık kadın doğuma gidip kendime bi işlem yaptırmak istemiyorumPrezervatife hiç güvenmiyorum ben ya. O yüzden kesin garanti olsun diye taktırmak istiyorum ama bi türlü içinden çıkamadım
Doğum yaptığım hastanede koldan takılan hormonlu iğne vardı yayındı sanki baya. Ablama da önermişti doktoru diyr hatırlıyorum. Kol altı implantı araştır istersen biPrezervatife hiç güvenmiyorum ben ya. O yüzden kesin garanti olsun diye taktırmak istiyorum ama bi türlü içinden çıkamadım
Ben de KorkuyorumBurda kazaya kurban gidenleri gördükçe insan bi çekiniyo ondan haklısın yani.. Ama ben artık kadın doğuma gidip kendime bi işlem yaptırmak istemiyorum
Bi doğurup kurtulsak diye bakıyoduk şimdi geri gitmek zor be. Allah muhtaç etmesin tabi hastalık vs olmasın inşallah da. Beni 40 kontrolüne çağırmıştı ona bile gitmedim yaniBen de Korkuyorumgereksiz ama yine de korkutuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?