2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yoğurt yedirdim sbbdbdbdj sildim yüzünü bi baktım kızarmış geldim fotisini fekmeye 2-3 dk içinde eviyle kabardi da... 3 gün kuralimiz nanay oldu randevu alcam şimdi doktora yine danismaya...
İlk defa mı denedin daha önce tadım yapmış mıydın? Zaten yoğurt alerjen bir besin canım bir süre askıya alman gerekiyor, nasıl mayaladın sütü nerden aldın?

İlk defa mı denedin daha önce tadım yapmış mıydın? Zaten yoğurt alerjen bir besin canım bir süre askıya alman gerekiyor, nasıl mayaladın sütü nerden aldın?
Hazır süt shdbjdndjdjd sutasin aldım içeriği sadece yoğurt kültürü ve inek sütü diyordu doğal oluyor sanırım ekstra baby yoğurt falan yoktu göremedim sjbdjdnd ilk defa denedim sebzelerden sonra denersin demişti doktoru da ama bele oldu...

Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum, kime nasıl güveneceğiz bu zamanda.. öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
İnşallah öyle olur sevmeye çok seviyor ama bakmak ayrı bi şey ya kafam henüz tam olarak rahat değil bakalım yarın gel de vakit geçir diyecem alışması lazım

İnşallah öyle olur sevmeye çok seviyor ama bakmak ayrı bi şey ya kafam henüz tam olarak rahat değil bakalım yarın gel de vakit geçir diyecem alışması lazım
Bi de istediğim gibi bakabilecek mi kaygısı beni geriyor valla hiç sanmıyorum guven vermiyo bana benim kv o konuda djdnjdjd cani gibi bakar ama benim kurallarim dışında

Kuzum alıntı almışım ama yazmamışım galiba bende aldım 6 aylık vercem inşallah çabuk alışırlar
Tahmin ediyodum da böyle birden beklemiyodum valla jsbsnsn keçi sütü aliriz kuşuma canı sağolsun ipeksi19 derdin gerçekten derdim oldu iagsuwgsjwbsusd
Ayy üzülme kuzu belki nir kaç aya tolere edilebilir seviyeye gelir inşallah

Kızlar kim soruyordu E Etaa mıydı spiral olayını böyle bir videoya denk gelince aklıma geldi paylaşayım dedim

Bi de istediğim gibi bakabilecek mi kaygısı beni geriyor valla hiç sanmıyorum guven vermiyo bana benim kv o konuda djdnjdjd cani gibi bakar ama benim kurallarim dışında
Aynen ben de o yüzden düşünüyorum benim gibi ilgilenemez ya . Daha çocuk ek gıdaya geçmedi tamam meyve falan veriyoruz ona okey ama geçen gün mangal yaptık tavuktan tutuyor ağzına vermeyelim diyorum çocuk istiyor falan diyor sonra annen kızıyor Mihra vermicem diyor. Ben yokken kim bilir neler verecek

Kolaylık yaparlarsa güzel olur tabi dene istersen olmadı öyle ücretsize ayrılırsın
İnşallah ya yoğurt joker eleman ek gidada
Gerçekten büyük rahatlık ama üzülme çözülüyor bir şekilde canım

Evet o sıkıntı bana da öyle geliyor kp şeker de yesin ihtiyaci var vucudun diyen bir tip... Kv biraz daha dikkat eder ama işte yine ben kadar olmayacak biliyorum sapur şupur opecekler gelene gidene kucaktan kucaga gezecek çocuk bunlar bile yeterli sebep benim için çalışmıyor olduğuma tek sevinme sebebim olabilir herhalde

Keşke anneler çalışmasa ama maaş alsalar

Yoğurt yedirdim sbbdbdbdj sildim yüzünü bi baktım kızarmış geldim fotisini fekmeye 2-3 dk içinde eviyle kabardi da... 3 gün kuralimiz nanay oldu randevu alcam şimdi doktora yine danismaya...
Yaaaa kıyamam be en çok seveceği şeylerden birine reaksiyon göstermiş kuzunun vücudu. Geçicidir belki

Yaaaa kıyamam be en çok seveceği şeylerden birine reaksiyon göstermiş kuzunun vücudu. Geçicidir belki
Ya benim yediğim süt ürünlerine de alerjisi vardi zaten ama sınırda dedi işte doktoru diyet vs istemedi o yüzden cikacagina emindim zaten bakalim doktor ne dicek tamam mi devam mi o. Daha iyi anlar daha cok böyle vaka görmüştür diye düşünüyorum aynen en sevmedikleri şeyleri bile yoğurtla verilebiliyo müq bir şey inşallah düzelir geçici olur

Ayy benim bebe de alerjik ek gidaya geçince yoğurt iptal o zaman inşallah cabuk düzelir de yiyebilir yogurdunu bebişin, 1 yaşından önce duzelir diyolar genelde

Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum, kime nasıl güveneceğiz bu zamanda.. öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ben de kv konusunda rahat degildim bu yorumu görünce hak verdim bakicidan iyidir herhalde ben de oyle dusunmeye çalışıyım mantikli

Bu günlük süt zımbırtısı mı aldığın süt canım? Ben de normal inek sütüne cesaret edemeyeceğim için günlük süt alayım diyordum, neyle yoğurt yapacağız yaaa
Ben de okul başlamadan bir hafta önce falan gelsin kendini alıştırsın diyorum, uyutsun falan bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…