2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar bu menenjit ve rotavirüs aşılarınjn 2. Dozlarını yaptırdınız mı?
Biz bugün yaptırdık, tetitkte bekliyorum ilk dozunda ateş ve halsizlik yapmıştı. Ek gıdaya da başla dedi doktor. Ama bi atlatalım ateşi öyle başlarım diye düşünüyorum.

Çok sagol canım amiin amiiintüm minnoşlarımıza Allah saglık mutluluk versin,çok zor gercekten anne baba olarak onların bu halini görmek..artık ben çok korktum anksetıyemı nasıl engellerım bılmem..yemeden ıcmeden kesıldım resmen..

İyi ki söyledin canım teşekkür ederim
Ay yok kız asla bırakamıyordum sürekli yanımda kolumda yatıyoedu bırakrığım an sil baştan, bi de yanımda yatarken bile gözünü açıp bakıyor yanında mıyım geri uyuyor sıpa ya djdndnsjsjksksksks
Amaaaan boşver dağınık olsun benim de aynı yaparız bi araaaa

Çok geçmiş olsun canım benim iyi olmanıza sevindim u arım bir daha uğramaz hastalık poyraz kuzusuna

Ya kızlar sizlere danışmak istiyorum . eylülde başlamayı düşünüyorum ben ama burda norm fazlasıyım bi okula görevlendirme olacak iki senedir aynı okuldayım gene orayı istiyorum ama okul önceden öğlene kadardı şimdi tam güne geçti geçen sene bana hamileyim diye ayrıcalık tanıdılar ama üst üste bu yıl da yaparlar mı bilmiyorum müdür beyle konuştum yoğun bi okuluz biliyorsun ama gene yardımcı olurum falan dedi ne yapsam bilemedim izne mi ayrılsam bebek daha küçük okul stresi bebek kaynanamda duracak mı stresi şimdiden kafamı çok kurcalıyor tutup başka okula verirlerse sonra o da sıkıntı benim için ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Biz bu ayın 30unda yaptıracağız inşallah. 5. ay kontrolüne denk geliyor

Biz bugün yaptırdık, tetitkte bekliyorum ilk dozunda ateş ve halsizlik yapmıştı. Ek gıdaya da başla dedi doktor. Ama bi atlatalım ateşi öyle başlarım diye düşünüyorum.
Biz bugün rotavirüs yaptırdık, cuma da menenjit 2. Doz inşallah Ateş takibi nöbeti başladı benim için rotanın ilk dozunda ateş olmamıştı sadece bir bez ishal kaka aldım sonra hemen geçti, menenjit takibini iyi yapmak gerekiyor, onun ilk dozunda sanki hafif ateşi çıkmıştı.. o kadar çok aşı oluyor ki hangisinde nasıl tepki veriyor hatırlamıyorum
Çok fenalaaarrrr ççooooookkkk
Süt iznin yok mu canım, yarım gün olması lazım benim bildiğim

Var iznim ama beni destek eğitime veriyorlardı normal derse girmedim geçen sene ikinci dönem bu sene hem ders hem destek odasına verirler sanırım müdürün konuşmasından öyle anladım yarım gün olsa da o kadar saat bebek durur mu bilemiyorum 4ders oluyor yarım gün

Ben de bu yıl sadece Eylül ayı için heyet raporu düşünüyorum, kv gelir bakar diye düşünüyorum inşallah bakabilir çünkü her gün huyları değişiyor iyiden iyiye biraz uyku biraz oyun biraz yemek derken öğlen olur yaaa kız lafa gelince hepsi her şeyi mükemmel biliyor, görelim bakalım maharetlerini

Benimki de kendine çok güveniyor ama hiç görmedim çocuğu uyuttuğunu oyun oynadığını bi kucaklamayı biliyor bakıcı tutalım deyince de kızıyor ben torunumu kimseye vermem diye görecez bakabilecek mi

Ek gıdaya başlayanlar acaba sebzeleri nerden alıyorsunuz kızlar? Genelde pestisit oluyor çoğunda, organik alın diyorlar da nereden alıcam hiçbir fikrim yok.

Benim bebe reddediyo 5 günün 1 inde alıyor bazen... 2. aldığım 0-6 nin ikinci emziği bile açmadım o yüzden jsbwjnsknjs alip almamakta kararsizim 6-18 i

Ek gıdaya başlayanlar acaba sebzeleri nerden alıyorsunuz kızlar? Genelde pestisit oluyor çoğunda, organik alın diyorlar da nereden alıcam hiçbir fikrim yok.
Valla köyde veya kasaba gobi köye yakın bahcelerinde yetistirenler vs yoksa ben bu işte biraz zorlanacagimi düşünüyorum sürdürülebilir de gelmiyo bana.... Pazardan manavdan yani nerde görrsem ordan aliyorum olduğu kadar organikciyim biraz

Benimki de kendine çok güveniyor ama hiç görmedim çocuğu uyuttuğunu oyun oynadığını bi kucaklamayı biliyor bakıcı tutalım deyince de kızıyor ben torunumu kimseye vermem diye görecez bakabilecek mi
Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum, kime nasıl güveneceğiz bu zamanda.. öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Hoşgeldin alerji bebeek
Ayyy kızzz nolduuu

Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum, kime nasıl güveneceğiz bu zamanda.. öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Ayyy kızzz nolduuu
Yoğurt yedirdim sbbdbdbdj sildim yüzünü bi baktım kızarmış geldim fotisini fekmeye 2-3 dk içinde eviyle kabardi da... 3 gün kuralimiz nanay oldu randevu alcam şimdi doktora yine danismaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…