- 17 Ekim 2023
- 883
- 1.403
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.341
Biz bu ayın 30unda yaptıracağız inşallah. 5. ay kontrolüne denk geliyorKızlar bu menenjit ve rotavirüs aşılarınjn 2. Dozlarını yaptırdınız mı?
Biz bugün yaptırdık, tetitkte bekliyorum ilk dozunda ateş ve halsizlik yapmıştı. Ek gıdaya da başla dedi doktor. Ama bi atlatalım ateşi öyle başlarım diye düşünüyorum.Kızlar bu menenjit ve rotavirüs aşılarınjn 2. Dozlarını yaptırdınız mı?
Ahhh canımmm yaaa geçmiş olsunöyle iyi anlıyorum ki seni, bu çocuklar hastalanmadan büyümeyecekler o aşikar ama sadece dışarıdan değil bizim de çok dikkatli olmamız gerekiyor.. ben cereyanda kaldım, soğuk su içtim boğasım bile ağrımadı, kuru öksürük vardı sadece ordan aldı inanır mısın.. tam o süreçte dişti, ataktı derken enfeksiyonla birlikte kurdeşen oldu döküntü yaptı çocuğuma.. inanır mısın öldüm öldüm dirildim o süreçte, o yüzden
Çok sagol canım amiin amiiinçok iyi anlıyorum.. 6. Aya kadar havale geçirmiyorlar ama 6. Aydan sonra enfeksiyonla karşılaşmaları halinde havaleyi tetikliyor, biz bir de öğretmen olduğumuz için her gün bin tane insan görüyoruz, yeni yoldaşım maskeler hastalık dönemindegerçi hastalığın yazı kışı yokmuş onu da anlamış oldum.. Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah
İyi ki söyledin canım teşekkür ederimYaa ben de emzik aldıktan sonra doğru emzik nasıl olmalı diye paylaştıkları için gördüm, korkma ama tedbirli olmakta fayda var..
niye yatmıyor muydu yatağında?
Valla anamın evinde öyle güzel alışmışım ki tembelliğe şimdi ev darmadağın ama uğraşasım yokfabrika ayarlarına dönmem biraz zaman alacak sanki
Çok geçmiş olsun canım benim iyi olmanıza sevindim u arım bir daha uğramaz hastalık poyraz kuzusuna@Ebussshhh Günaydın kuzular.kac gundur telefonu elıme bıle alamadım 2 gun hastanede kaldık kortızom falan verdıler malesef atesı dusmedıgı ıcın.agır bır vırus enfeksıyonu kapmıs(bakterıyel degıl kanında mıkrop yok ama kan degerlerı bozuk ve bagısıklıgı çökmüş)annemlerden kaptı,eve dondukten sonrada iştahsızlık basladı sureklı yemek yedırmeye calısıyordum,tam bıraz ıyı olacak derken dun bı tıtreme nobetı oldu uykusunda atesıde yoktu kısa sürdü ıkı kez oldu cok korktum doktor bıdaha olursa goruselım dedı umarım olmaz,hastalıktandır herhalde degılmı atesı 39.5 lardan 36 alara dustugu ıcın falandır.yaslandım 5 yas.bugun işe basladım tekrardan.annem bızde ama aklım hep evde sman dıkkat edın asla azıcık bogazı agrıyan bırı bıle olsa yaklasmasın kuzularımıza,yazık sonucları cok agır oluyor..ınsallah bu hafta ıyıce toparlar Allahın ıznıyle
Biz bu ayın 30unda yaptıracağız inşallah. 5. ay kontrolüne denk geliyor
Biz bugün rotavirüs yaptırdık, cuma da menenjit 2. Doz inşallahBiz bugün yaptırdık, tetitkte bekliyorum ilk dozunda ateş ve halsizlik yapmıştı. Ek gıdaya da başla dedi doktor. Ama bi atlatalım ateşi öyle başlarım diye düşünüyorum.
Çok fenalaaarrrr ççooooookkkkİyi ki söyledin canım teşekkür ederim
Ay yok kız asla bırakamıyordum sürekli yanımda kolumda yatıyoedu bırakrığım an sil baştan, bi de yanımda yatarken bile gözünü açıp bakıyor yanında mıyım geri uyuyor sıpa ya djdndnsjsjksksksks
Amaaaan boşver dağınık olsun benim de aynıyaparız bi araaaa
Süt iznin yok mu canım, yarım gün olması lazım benim bildiğimYa kızlar sizlere danışmak istiyorum . eylülde başlamayı düşünüyorum ben ama burda norm fazlasıyım bi okula görevlendirme olacak iki senedir aynı okuldayım gene orayı istiyorum ama okul önceden öğlene kadardı şimdi tam güne geçti geçen sene bana hamileyim diye ayrıcalık tanıdılar ama üst üste bu yıl da yaparlar mı bilmiyorum müdür beyle konuştum yoğun bi okuluz biliyorsun ama gene yardımcı olurum falan dedi ne yapsam bilemedim izne mi ayrılsam bebek daha küçük okul stresi bebek kaynanamda duracak mı stresi şimdiden kafamı çok kurcalıyortutup başka okula verirlerse sonra o da sıkıntı benim için ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Var iznim ama beni destek eğitime veriyorlardı normal derse girmedim geçen sene ikinci dönem bu sene hem ders hem destek odasına verirler sanırım müdürün konuşmasından öyle anladımBiz bugün rotavirüs yaptırdık, cuma da menenjit 2. Doz inşallahAteş takibi nöbeti başladı benim için rotanın ilk dozunda ateş olmamıştı sadece bir bez ishal kaka aldım sonra hemen geçti, menenjit takibini iyi yapmak gerekiyor, onun ilk dozunda sanki hafif ateşi çıkmıştı.. o kadar çok aşı oluyor ki hangisinde nasıl tepki veriyor hatırlamıyorum
Çok fenalaaarrrr ççooooookkkk
Süt iznin yok mu canım, yarım gün olması lazım benim bildiğim
Ben de bu yıl sadece Eylül ayı için heyet raporu düşünüyorum, kv gelir bakar diye düşünüyorum inşallah bakabilir çünkü her gün huyları değişiyor iyiden iyiyeVar iznim ama beni destek eğitime veriyorlardı normal derse girmedim geçen sene ikinci dönem bu sene hem ders hem destek odasına verirler sanırım müdürün konuşmasından öyle anladımyarım gün olsa da o kadar saat bebek durur mu bilemiyorum 4ders oluyor yarım gün
Benimki de kendine çok güveniyor ama hiç görmedim çocuğu uyuttuğunu oyun oynadığını bi kucaklamayı biliyor bakıcı tutalım deyince de kızıyor ben torunumu kimseye vermem diyeBen de bu yıl sadece Eylül ayı için heyet raporu düşünüyorum, kv gelir bakar diye düşünüyorum inşallah bakabilir çünkü her gün huyları değişiyor iyiden iyiyebiraz uyku biraz oyun biraz yemek derken öğlen olur yaaa kız lafa gelince hepsi her şeyi mükemmel biliyor, görelim bakalım maharetlerini
Hoşgeldin alerji bebeekBen de kabak, havuç, tatlı patates ve yoğurt denettim sadece bi de bunların karışımlarını. Bugün de armut haşladım onu vericem
Benim bebe reddediyo 5 günün 1 inde alıyor bazen... 2. aldığım 0-6 nin ikinci emziği bile açmadım o yüzden jsbwjnsknjs alip almamakta kararsizim 6-18 iKızlar yavruların emziklerini değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Ben geçen gün ağlarken ağzını tam açtığında emziğin çerçevesiyle birlikte ağzına girecek kadar küçüldüğünü farkettim ve hemen aynı emziğin bir boy büyüğünü sipariş verdim.. zaten 1 yaşına girdikten sonra da emziği bıraktırmak istiyorum
HayurKızlar @Acelya A nerelerde yazdı mı hiç? Görmedim bayağıdır buralarda
Ay noldu ne denettin kız neye tepki verdi bu minnoşHoşgeldin alerji bebeek
Valla köyde veya kasaba gobi köye yakın bahcelerinde yetistirenler vs yoksa ben bu işte biraz zorlanacagimi düşünüyorumEk gıdaya başlayanlar acaba sebzeleri nerden alıyorsunuz kızlar? Genelde pestisit oluyor çoğunda, organik alın diyorlar da nereden alıcam hiçbir fikrim yok.
YoğurtAy noldu ne denettin kız neye tepki verdi bu minnoş
Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum,Benimki de kendine çok güveniyor ama hiç görmedim çocuğu uyuttuğunu oyun oynadığını bi kucaklamayı biliyor bakıcı tutalım deyince de kızıyor ben torunumu kimseye vermem diyegörecez bakabilecek mi
Ayyy kızzz nolduuuHoşgeldin alerji bebeek
AaaaaYoğurt
Yoğurt yedirdim sbbdbdbdj sildim yüzünü bi baktım kızarmış geldim fotisini fekmeye 2-3 dk içinde eviyle kabardi da... 3 gün kuralimiz nanay oldu randevu alcam şimdi doktora yine danismaya...Valla canım en kötü kv bile en iyi bakıcıdan daha iyi bakar diye düşünüyorum,kime nasıl güveneceğiz bu zamanda.. öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ayyy kızzz nolduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?