2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ateş yapması bir yandan da iyi korkma, bakterilerle savaştığını görüyoruz en azından.. hangisini yaptırdın canım rota mı menenjit mi?
İkisi de dndbbdbd rotarix ve bexsero aynı anda ilk dozları da aynı anda oldu

Kek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorum
Ben kek kurabiye yaparim ama meyvelerle tatlandirilabilir diye düşünüyorum pekmez vs pişirmek sakıncalı diye duyduğum için pişirmeli kullanmam sanırım

Güzel anneler tadımlara başladınız mı? Şükürler olsun kabakla başladık biz tadımlara siz hangi sırayla neler tattırdınız yaaa ona göre ben de bir liste oluşturacağım
Kabak, patates, havuç, tatlı patates, taze fasulye denedim aralarda kaçamak meyve emcukletiyorum hdbdnddn sonra bunları mixledim soğan da ekleyerek (fasulye ve tatlı patates hariç) çorba gibi suda haşlayıp suyunu cekene kadar pisirdim catalla ezdim yine ama pütürlü veriyorum baya ezmedim hiç öyle verdim. Bugün nasipse düzgün yoğurt bulabilirsem vericem ozdilekte vardır burdaki normal marketlerdde yok malesef... Migros vs uzak kaliyor

Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz iyice kendine gelir kuşun

Ahhh canımmm yaaa geçmiş olsun öyle iyi anlıyorum ki seni, bu çocuklar hastalanmadan büyümeyecekler o aşikar ama sadece dışarıdan değil bizim de çok dikkatli olmamız gerekiyor.. ben cereyanda kaldım, soğuk su içtim boğasım bile ağrımadı, kuru öksürük vardı sadece ordan aldı inanır mısın.. tam o süreçte dişti, ataktı derken enfeksiyonla birlikte kurdeşen oldu döküntü yaptı çocuğuma.. inanır mısın öldüm öldüm dirildim o süreçte, o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. 6. Aya kadar havale geçirmiyorlar ama 6. Aydan sonra enfeksiyonla karşılaşmaları halinde havaleyi tetikliyor, biz bir de öğretmen olduğumuz için her gün bin tane insan görüyoruz, yeni yoldaşım maskeler hastalık döneminde gerçi hastalığın yazı kışı yokmuş onu da anlamış oldum.. Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah

Kızlar yavruların emziklerini değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Ben geçen gün ağlarken ağzını tam açtığında emziğin çerçevesiyle birlikte ağzına girecek kadar küçüldüğünü farkettim ve hemen aynı emziğin bir boy büyüğünü sipariş verdim.. zaten 1 yaşına girdikten sonra da emziği bıraktırmak istiyorum

Şubat grubunda bir yazmıştı sanırım emziği komple ağzına sokmuş çok zor çıkarmışlar damağını acıtmışlar baya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum 6.aya da az kaldı zaten

Şubat grubunda bir yazmıştı sanırım emziği komple ağzına sokmuş çok zor çıkarmışlar damağını acıtmışlar baya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum 6.aya da az kaldı zaten
Değil mi ben de bir emziğin uyku esnasında bir çocuğun boğazına kaçtığını gördüğümden beridir çok tedirginim, geçen de ağzının ne kadar genişlediğini görünce hepten korktum

Değil mi ben de bir emziğin uyku esnasında bir çocuğun boğazına kaçtığını gördüğümden beridir çok tedirginim, geçen de ağzının ne kadar genişlediğini görünce hepten korktum
Ay bilmiyodum o haberi, Allah korusun yavrularımızı biz gerekli tedbiri alalım en iyisi

Ay bilmiyodum o haberi, Allah korusun yavrularımızı biz gerekli tedbiri alalım en iyisi
Kız ben de instada gördüm gece kamera çekmiş, çocuk uyurken öksürüyor mu ne oluyorsa bir anda ağzındaki emzik boğazına kaçıyor, öksüre öksüre atıyor Allah’tan.. ben onu gördüğümden beridir uyuyunca ağzından atar atmaz alıyorum emziği..

Of ben de korktum hiç bilmiyodum böyle, benimki hep emxik ağzında uyuyor gece kendi de düşürünce almaya çalışıyor inşallah bir şey yaşamayız ya
Begonvil9699 sen Napıosn canım nasılsın nerelerdesi, özlemişim buraları valla
Ben aynı devam ediyorum ndjdjsjsksksks bu sıralar çok sık avm gitmeye başladık akşamları, bebemiz de bizi perişan etmiyor çok şükür seviyor insanları izlemeyi, puset aparatında durmayı sevmiyomuş çocuk diğer oturma bölümünü koyup dikleştirince bayıldı mdkdksjskskskal
Özletme kendini sık sık uğra şimdi bebemi uzun bi aradan sonra beşiğine koymayı başardım çorba yapıcam

Yaa ben de emzik aldıktan sonra doğru emzik nasıl olmalı diye paylaştıkları için gördüm, korkma ama tedbirli olmakta fayda var..
niye yatmıyor muydu yatağında?
Valla anamın evinde öyle güzel alışmışım ki tembelliğe şimdi ev darmadağın ama uğraşasım yok fabrika ayarlarına dönmem biraz zaman alacak sanki

Bizimki de alıştı annemlerşn evinde geniş geniş yatmaya, şimdi beşiğe girmek istemiyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…