- 22 Ekim 2024
- 4.038
- 9.634
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.321
İkisi de dndbbdbd rotarix ve bexsero aynı anda ilk dozları da aynı anda olduAteş yapması bir yandan da iyi korkma, bakterilerle savaştığını görüyoruz en azından.. hangisini yaptırdın canım rota mı menenjit mi?
Tam değil galiba biri 8 veya 11 inde olmuş 3. Ayimizin biri 5 inde olduk 5. Ayınwarcrew bir de tam iki ay mı var aşıların arasında
Almışsın kullanilir her şekilde diye düşünüyorum dhbdhdjdBen aceleci çıktım heralde aldım ya
Ben kek kurabiye yaparim ama meyvelerle tatlandirilabilir diye düşünüyorum pekmez vs pişirmek sakıncalı diye duyduğum için pişirmeli kullanmam sanırımKek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorum
Kabak, patates, havuç, tatlı patates, taze fasulye denedim aralarda kaçamak meyve emcukletiyorum hdbdnddn sonra bunları mixledim soğan da ekleyerek (fasulye ve tatlı patates hariç) çorba gibi suda haşlayıp suyunu cekene kadar pisirdim catalla ezdim yine ama pütürlü veriyorum baya ezmedim hiç öyle verdim. Bugün nasipse düzgün yoğurt bulabilirsem vericem ozdilekte vardır burdaki normal marketlerdde yok malesef... Migros vs uzak kaliyorGüzel anneler tadımlara başladınız mı? Şükürler olsun kabakla başladık biz tadımlarasiz hangi sırayla neler tattırdınız yaaa ona göre ben de bir liste oluşturacağım
Geçmiş olsun canım@Ebussshhh Günaydın kuzular.kac gundur telefonu elıme bıle alamadım 2 gun hastanede kaldık kortızom falan verdıler malesef atesı dusmedıgı ıcın.agır bır vırus enfeksıyonu kapmıs(bakterıyel degıl kanında mıkrop yok ama kan degerlerı bozuk ve bagısıklıgı çökmüş)annemlerden kaptı,eve dondukten sonrada iştahsızlık basladı sureklı yemek yedırmeye calısıyordum,tam bıraz ıyı olacak derken dun bı tıtreme nobetı oldu uykusunda atesıde yoktu kısa sürdü ıkı kez oldu cok korktum doktor bıdaha olursa goruselım dedı umarım olmaz,hastalıktandır herhalde degılmı atesı 39.5 lardan 36 alara dustugu ıcın falandır.yaslandım 5 yas.bugun işe basladım tekrardan.annem bızde ama aklım hep evde sman dıkkat edın asla azıcık bogazı agrıyan bırı bıle olsa yaklasmasın kuzularımıza,yazık sonucları cok agır oluyor..ınsallah bu hafta ıyıce toparlar Allahın ıznıyle
Ben de doktora sormadan yapmam zatenBen kek kurabiye yaparim ama meyvelerle tatlandirilabilir diye düşünüyorum pekmez vs pişirmek sakıncalı diye duyduğum için pişirmeli kullanmam sanırım
Ahhh canımmm yaaa geçmiş olsun@Ebussshhh Günaydın kuzular.kac gundur telefonu elıme bıle alamadım 2 gun hastanede kaldık kortızom falan verdıler malesef atesı dusmedıgı ıcın.agır bır vırus enfeksıyonu kapmıs(bakterıyel degıl kanında mıkrop yok ama kan degerlerı bozuk ve bagısıklıgı çökmüş)annemlerden kaptı,eve dondukten sonrada iştahsızlık basladı sureklı yemek yedırmeye calısıyordum,tam bıraz ıyı olacak derken dun bı tıtreme nobetı oldu uykusunda atesıde yoktu kısa sürdü ıkı kez oldu cok korktum doktor bıdaha olursa goruselım dedı umarım olmaz,hastalıktandır herhalde degılmı atesı 39.5 lardan 36 alara dustugu ıcın falandır.yaslandım 5 yas.bugun işe basladım tekrardan.annem bızde ama aklım hep evde sman dıkkat edın asla azıcık bogazı agrıyan bırı bıle olsa yaklasmasın kuzularımıza,yazık sonucları cok agır oluyor..ınsallah bu hafta ıyıce toparlar Allahın ıznıyle
Şubat grubunda bir yazmıştı sanırım emziği komple ağzına sokmuş çok zor çıkarmışlar damağını acıtmışlar baya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum 6.aya da az kaldı zatenKızlar yavruların emziklerini değiştirmeyi düşünüyor musunuz? Ben geçen gün ağlarken ağzını tam açtığında emziğin çerçevesiyle birlikte ağzına girecek kadar küçüldüğünü farkettim ve hemen aynı emziğin bir boy büyüğünü sipariş verdim.. zaten 1 yaşına girdikten sonra da emziği bıraktırmak istiyorum
Değil mi ben de bir emziğin uyku esnasında bir çocuğun boğazına kaçtığını gördüğümden beridir çok tedirginim, geçen de ağzının ne kadar genişlediğini görünce hepten korktumŞubat grubunda bir yazmıştı sanırım emziği komple ağzına sokmuş çok zor çıkarmışlar damağını acıtmışlar baya. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum 6.aya da az kaldı zaten
Ay bilmiyodum o haberi, Allah korusun yavrularımızı biz gerekli tedbiri alalım en iyisiDeğil mi ben de bir emziğin uyku esnasında bir çocuğun boğazına kaçtığını gördüğümden beridir çok tedirginim, geçen de ağzının ne kadar genişlediğini görünce hepten korktum
Kız ben de instada gördüm gece kamera çekmiş, çocuk uyurken öksürüyor mu ne oluyorsa bir anda ağzındaki emzik boğazına kaçıyor, öksüre öksüre atıyor Allah’tan.. ben onu gördüğümden beridir uyuyunca ağzından atar atmaz alıyorum emziği..Ay bilmiyodum o haberi, Allah korusun yavrularımızı biz gerekli tedbiri alalım en iyisi
Of ben de korktum hiç bilmiyodum böyle, benimki hep emxik ağzında uyuyor gece kendi de düşürünce almaya çalışıyor inşallah bir şey yaşamayız yaKız ben de instada gördüm gece kamera çekmiş, çocuk uyurken öksürüyor mu ne oluyorsa bir anda ağzındaki emzik boğazına kaçıyor, öksüre öksüre atıyor Allah’tan.. ben onu gördüğümden beridir uyuyunca ağzından atar atmaz alıyorum emziği..
Ben aynı devam ediyorum ndjdjsjsksksks bu sıralar çok sık avm gitmeye başladık akşamları, bebemiz de bizi perişan etmiyor çok şükür seviyor insanları izlemeyi, puset aparatında durmayı sevmiyomuş çocuk diğer oturma bölümünü koyup dikleştirince bayıldı mdkdksjskskskal
Yaa ben de emzik aldıktan sonra doğru emzik nasıl olmalı diye paylaştıkları için gördüm, korkma ama tedbirli olmakta fayda var..Of ben de korktum hiç bilmiyodum böyle, benimki hep emxik ağzında uyuyor gece kendi de düşürünce almaya çalışıyor inşallah bir şey yaşamayız ya
Ben aynı devam ediyorum ndjdjsjsksksks bu sıralar çok sık avm gitmeye başladık akşamları, bebemiz de bizi perişan etmiyor çok şükür seviyor insanları izlemeyi, puset aparatında durmayı sevmiyomuş çocuk diğer oturma bölümünü koyup dikleştirince bayıldı mdkdksjskskskal
Özletme kendini sık sık uğraşimdi bebemi uzun bi aradan sonra beşiğine koymayı başardım çorba yapıcam
Bizimki de alıştı annemlerşn evinde geniş geniş yatmaya, şimdi beşiğe girmek istemiyor sıpaOf ben de korktum hiç bilmiyodum böyle, benimki hep emxik ağzında uyuyor gece kendi de düşürünce almaya çalışıyor inşallah bir şey yaşamayız ya
Özletme kendini sık sık uğraşimdi bebemi uzun bi aradan sonra beşiğine koymayı başardım çorba yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?