- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.461
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canımhala hastanede, bacağındaki enfeksiyon devam ediyormuş bitince çıkartacaklar ne zaman belli değil henüz çok zayıflamış babişim ya bir an önce çıksa keşke
Çocuk ben davacı olmasam da sigorta şirketi olur motorum çok pahalı çok masraf çıkacak demiş. Yalan aslında sigorta yaptırır biter sen değer kaybı oldu diye dava açmak istersen açarsın. Bakalım henüz dava yok ortada canım açarsa da avukatımız sağlam biz halledicez sorun yok dediÇok geçmiş olsun canımkarşı tarafla akibetiniz peki iletişime geçildi mi?
Ayyy çok zor çocuk işi yaaa.. bizimkiler nasıl doğurmuş öyle gözünü karartıp helal valla.. benim tahammül seviyesi 0’ın da altındaTek çocuk hiç cocuk 2 cocuk cok cocuk mu baciko smxbjsbdjsn
Terbiyesiz zübbeÇocuk ben davacı olmasam da sigorta şirketi olur motorum çok pahalı çok masraf çıkacak demiş. Yalan aslında sigorta yaptırır biter sen değer kaybı oldu diye dava açmak istersen açarsın. Bakalım henüz dava yok ortada canım açarsa da avukatımız sağlam biz halledicez sorun yok dedi
Aynen öyle gerçekten, biz de çok sinir olduk hiç arayıp sormadı bile. Amcam kendi imkanlarıyla buldu da çocuğa ulaştı konuştu. Çok şükür ki babam ayağa kalkabilecekTerbiyesiz zübbeinsan hayatı bu kadar kolay mı yani
Amiinnnn çok teşekkür ederim canımEvet canım onda gördük biz de her şeyi
Öyle gibi gözüküyor canımAy ben ilkinden de çektim bu bari yiyen bebe oldun dedim bu da aynı oldu ablası da çiroz gibi ben de böyle sınanıyorum sanırım
Üzülme canım 4. Ay 300 Gr aldık sadece bu ay reddimiz de var bakalım bizimde öyle olcak galiba vermesinde inşallah almıştır kalp rahatsızlığından değildir terle atıyorlar bebeler bu yaz telef oldu çok geçmiş olsun bu arada düzelsin şifasını buldun biran önce inşallah
Olur canım sonrasında kendi yaptığın mayadan saklarsın onu kullanırsın yeniden yaptığında en sondakinden mayanı güncellersin öyle öyle gidersin ne güzel vardır inşallah süt az da olsa yeter ona kadar çıksa her ay yeter yani keçi sütü de pahalı o zaman sütler 3 tl se keçi sütü 20 tl falandı şimdi ne kadardır hiç bilmiyorum
Doyacak kadar başlamış olmuyoruz ya beni o biraz endişelendiriyor ek gıdaya da tepkili tükürüyorbir kere sağmamla doy az sanırım okulda bir yerlerde sağar mıyım naparım bilemedim bu eller serbest olanda düşecek hissi oluyor mu dışardan çok belli oluyor mu büyük göğüste falan iyi duruyor mu acaba
Bizim ev hala 31 derece civarında yaavvvAy dimi ya üşüyorum ben camın önünde yatıyoruz baya serin oluyor sabahipeğin üstüne uzun kol giydiriyorum ...
Evet ya baharla ilgili en büyük beklentim o benim de vallaAman bitsin ya bebeğim evde sıkılıp durur zaten kucağımdan inmiyor havalar güzelleşsin de arabasına atıp gezdireyim diye bakıyorum ben de
Emziği de her şey gibi bi şekilde bırakıyorlar ya bence sadece uyku geçişlerinde veriyorsan devam edebilirsinKızlar yeni emzik böyle ebatlarını merak edenler için paylaşayım.. aslında sadece uyurken alıyor emziği ve neredeyse bırakmak üzere.. acaba diyorum hiç yeni emzikle tekrarlatmasam mı? Ama diğer taraftan uyurken falan da sakinleşir güzelce diye kullansam iyi olur diyorum.. emziğe bağımlı olmasından korkuyorum
Bizim ülkede ciddi bir sosyal çürüme gercekten var. İnsanlık kalmamış empati sıfır. Çok zor değil gelip geçmiş olsun demek ne bileyim yaAynen öyle gerçekten, biz de çok sinir olduk hiç arayıp sormadı bile. Amcam kendi imkanlarıyla buldu da çocuğa ulaştı konuştu. Çok şükür ki babam ayağa kalkabilecek
Benim de snsbshbsjnsnAyyy çok zor çocuk işi yaaa.. bizimkiler nasıl doğurmuş öyle gözünü karartıp helal valla.. benim tahammül seviyesi 0’ın da altında
Ay gerçekten her yaz bitişi beni nir hüzün kaplar sıcak mıcak ama tatil bitiyorAy dimi ya üşüyorum ben camın önünde yatıyoruz baya serin oluyor sabahipeğin üstüne uzun kol giydiriyorum ...
Ay benim hayaller nerde sağabilirim acaba okulda saklanıp diye düşünüyorumEmzirme sütyeniyle asla düşmğyor canım ama hem belli oluyor hem de sesli zaten
Okullar açılıyorAman bitsin ya bebeğim evde sıkılıp durur zaten kucağımdan inmiyor havalar güzelleşsin de arabasına atıp gezdireyim diye bakıyorum ben de
Bende aynısından aldım canım benimki de çok bağımlımdeğil gün içinde çok almıyor alıyor ama vermesem de olur yani ben veriyorumKızlar yeni emzik böyle ebatlarını merak edenler için paylaşayım.. aslında sadece uyurken alıyor emziği ve neredeyse bırakmak üzere.. acaba diyorum hiç yeni emzikle tekrarlatmasam mı? Ama diğer taraftan uyurken falan da sakinleşir güzelce diye kullansam iyi olur diyorum.. emziğe bağımlı olmasından korkuyorum
Ooo canım hoşgeldin gerçekten merak ettik seni nerelerdesinKuzum hiç giremez oldum buralara. 2 çocuklu hayata kapılıp gittim
Ay gıcık oldum serseriye bak bir can gidiyordu hala malının derdindeTeşekkür ederim canımhala hastanede, bacağındaki enfeksiyon devam ediyormuş bitince çıkartacaklar ne zaman belli değil henüz çok zayıflamış babişim ya bir an önce çıksa keşke
Küçük kavanozlar var ya 250 cc lik olanlar onlara yap sadece bebiş yiyecekse daha iyi hemen ekşimesin bozulmasın bende onlara yapıyordumKüçük kavanozlara mı yapıyorsunuz sizler kapalı uzun süre kalır mı dolapta ya . Bir litre alıp yaparım zaten çok ne yapıcam ben yemiyorum zateb tek bebiş için
Benim ev 31 i hiç gormedi malesef xnnxdjndjd 27 lerde takildi en sıcak anlards bile Allah kolaylık versin sicak ev sıkıntıBizim ev hala 31 derece civarında yaavvv
Valla geçtiğimiz yil bahar diye bir şey olmadı kar yağdı birden ya, geldi ısındı cejetlik hava yasayamadik inşallah bu sene olur...Evet ya baharla ilgili en büyük beklentim o benim de valla
Öyretmen olunca yaz bitişine ayri anlamlar yükleniyor işte anbzhwgdjwjskenduhdAy gerçekten her yaz bitişi beni nir hüzün kaplar sıcak mıcak ama tatil bitiyor
Ay benim hayaller nerde sağabilirim acaba okulda saklanıp diye düşünüyorum
Okullar açılıyor
Bende aynısından aldım canım benimki de çok bağımlımdeğil gün içinde çok almıyor alıyor ama vermesem de olur yani ben veriyorumBizde emzik uykuya geçişi kolaylaştırıyor o yüzden aldım uzun süre de tutuyor ağzında ben anlamıyorum yorulmuyor mu ağzından düşünce ağlıyor veriyorum tekrar uyukluyor
Ooo canım hoşgeldin gerçekten merak ettik seni nerelerdesin
Ay gıcık oldum serseriye bak bir can gidiyordu hala malının derdinde
Küçük kavanozlar var ya 250 cc lik olanlar onlara yap sadece bebiş yiyecekse daha iyi hemen ekşimesin bozulmasın bende onlara yapıyordum
Evet gerçekten öyle amcam da “ sen nasıl bir insansın ya, şnsan bi köpeğe bile çarpınca ne oldı diye merak ediyor sen hiç sormadın” demiş çocuk da korkmuş bana bişey yaparlar siye sanırım babam ağır yaralanınca. Bilmiyorum artıkBizim ülkede ciddi bir sosyal çürüme gercekten var. İnsanlık kalmamış empati sıfır. Çok zor değil gelip geçmiş olsun demek ne bileyim ya
Ah kıyamam kuzucuğa geçmiş olsun inşallah çabuk geçer. Ben genelde burnu tıkalı olunca serum fizyolojik sıkıp sonrada burun aspiratörü ile çekiyorum rahatlıyor,ama öksürük hiç olmadi şimdiye kadar. Doktor Osman Gönülal nebilizatöre serum fizyolojik koyup hava verin yumuşatır diyordu öksürüğü. Varsa bir dene istersen.Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Buharlı nemlendiriciniz varsa gece burun temizliği yaptıktan sonra baş ucuna onu koyabilirsinKizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?