2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok geçmiş olsun canım karşı tarafla akibetiniz peki iletişime geçildi mi?
Çocuk ben davacı olmasam da sigorta şirketi olur motorum çok pahalı çok masraf çıkacak demiş. Yalan aslında sigorta yaptırır biter sen değer kaybı oldu diye dava açmak istersen açarsın. Bakalım henüz dava yok ortada canım açarsa da avukatımız sağlam biz halledicez sorun yok dedi

Terbiyesiz zübbe insan hayatı bu kadar kolay mı yani

Amiinnnn çok teşekkür ederim canım

Emziği de her şey gibi bi şekilde bırakıyorlar ya bence sadece uyku geçişlerinde veriyorsan devam edebilirsin

Aynen öyle gerçekten, biz de çok sinir olduk hiç arayıp sormadı bile. Amcam kendi imkanlarıyla buldu da çocuğa ulaştı konuştu. Çok şükür ki babam ayağa kalkabilecek
Bizim ülkede ciddi bir sosyal çürüme gercekten var. İnsanlık kalmamış empati sıfır. Çok zor değil gelip geçmiş olsun demek ne bileyim ya

Ay dimi ya üşüyorum ben camın önünde yatıyoruz baya serin oluyor sabah ipeğin üstüne uzun kol giydiriyorum ...
Ay gerçekten her yaz bitişi beni nir hüzün kaplar sıcak mıcak ama tatil bitiyor
Emzirme sütyeniyle asla düşmğyor canım ama hem belli oluyor hem de sesli zaten
Ay benim hayaller nerde sağabilirim acaba okulda saklanıp diye düşünüyorum
Aman bitsin ya bebeğim evde sıkılıp durur zaten kucağımdan inmiyor havalar güzelleşsin de arabasına atıp gezdireyim diye bakıyorum ben de
Okullar açılıyor
Bende aynısından aldım canım benimki de çok bağımlımdeğil gün içinde çok almıyor alıyor ama vermesem de olur yani ben veriyorum Bizde emzik uykuya geçişi kolaylaştırıyor o yüzden aldım uzun süre de tutuyor ağzında ben anlamıyorum yorulmuyor mu ağzından düşünce ağlıyor veriyorum tekrar uyukluyor
Kuzum hiç giremez oldum buralara. 2 çocuklu hayata kapılıp gittim
Ooo canım hoşgeldin gerçekten merak ettik seni nerelerdesin
Teşekkür ederim canım hala hastanede, bacağındaki enfeksiyon devam ediyormuş bitince çıkartacaklar ne zaman belli değil henüz çok zayıflamış babişim ya bir an önce çıksa keşke
Ay gıcık oldum serseriye bak bir can gidiyordu hala malının derdinde
Küçük kavanozlara mı yapıyorsunuz sizler kapalı uzun süre kalır mı dolapta ya . Bir litre alıp yaparım zaten çok ne yapıcam ben yemiyorum zateb tek bebiş için
Küçük kavanozlar var ya 250 cc lik olanlar onlara yap sadece bebiş yiyecekse daha iyi hemen ekşimesin bozulmasın bende onlara yapıyordum

Öyretmen olunca yaz bitişine ayri anlamlar yükleniyor işte anbzhwgdjwjskenduhd

Bizim ülkede ciddi bir sosyal çürüme gercekten var. İnsanlık kalmamış empati sıfır. Çok zor değil gelip geçmiş olsun demek ne bileyim ya
Evet gerçekten öyle amcam da “ sen nasıl bir insansın ya, şnsan bi köpeğe bile çarpınca ne oldı diye merak ediyor sen hiç sormadın” demiş çocuk da korkmuş bana bişey yaparlar siye sanırım babam ağır yaralanınca. Bilmiyorum artık

Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Ah kıyamam kuzucuğa geçmiş olsun inşallah çabuk geçer. Ben genelde burnu tıkalı olunca serum fizyolojik sıkıp sonrada burun aspiratörü ile çekiyorum rahatlıyor,ama öksürük hiç olmadi şimdiye kadar. Doktor Osman Gönülal nebilizatöre serum fizyolojik koyup hava verin yumuşatır diyordu öksürüğü. Varsa bir dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…