2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynı be ya evde bebiş büyütüyoruz mart grubu da yavaş yavaş sessizliğe gömülüyor, üzdü.
Tarihin o tozlu raflarinda yerimizi alıyoruz galiba sjsshbdjdj yeni gruplardan varsa aktif oralarda takilmak lazim yalandan wnsbahbsjwbdjsksjhdjd

Ek gıdaya başlayan arkadaşlarıma ithafen şöyle birşey paylaşmak istiyorum. Pirinç unuyla büyüyen ve damak tadı sebzeye ve pütüre alıştırılmamış biri olarak halen sebze yemem. Sevdiğim sebze yemekleri bir elin parmağını geçmez. Yemeğin içinde soğan ağzıma gelse bırakırım. Annem hep benim için ayrı yemek yapardı. Haftanın 7 günü patates püresi yiyebilirim öyle alışmışım ki muhallebi kıvamındaki şeylere pastanın bile sadece kremasını yerim çorbaları hep koyu yaparım sulu sevmem. domates ve patlıcan yemeklerini yemeye 20 yaşından sonra başladım. Kabak falan halen sevmem. Tatlı bağımlısıyım. Çünkü mamalarım çoğunlukla meyveli bebe bisküvili falan hazırlanmış.
Zorluğunu hem canım annem hem de bizzat yaşamış biri olarak kavun karpuz gibi çok şekerli meyveleri bir iki ay sonraya atın. Tadım olabilir sebzelerden sonra ama sonrasında öğün olarak vermeyin ara öğün olarak güzel olur. Nacizane tavsiyemdir. Ben zorlandım siz zorlanmayın diye yazmak istedim

Valla doğru. Annem yokluktan ne bulursa vermiş bana. Yemeklerin sularına ekmek banmalar falan şimdi hiç yemek seçmem, midem bir karadelik

Aynen ben de o yüzden sebzeleri veriyorum yemekleri sebzeli yaparim bir şekilde sevdiricem inşallah. En son sebzeleri haslarken soğan da kattim taneli taneli zaten eziliyor ağzında öyle öyle ilerlemeyi düşünüyorum. Muhallebili şeylere çok ilerlemicem

Canım selam, benim bebeğiminde kalbinde rahatsızlık var. Aşırı terlemesini ona bağlamıştım ama kardiyoloji doktorumuz onunla alakalı olmadığını söyledi. İçin rahat etsin diye söylüyorum. Terleme daha çok genetik oluyormuş. Babasına benzemiş benim kız ben saunada bile zor terleyen biriyim
Çok geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun
Puskevit sesin kesilmis nerdesin kiz snsbbsbsjhdjdjf

Balbocegi9 bacim sen de bayadir yoksun napiyonuzzzzz
Yaa kuzucum tatildeyim ben hiç bakamadım buralara. Azıcık fırsat olsa denize giriyorum bide pokemon oyununa sardım çocuk gibi burayı aksatmışım sen napıyosunn ipekkuş iyi mi?
Ay resmen beni anlatmışsın canım. Bende aynı şekilde aşırı yemek seçerim. Sebze sevmem. Soğan iyice öldürülmezse yapılan yemeği yemem. O kadar yemek seçiyorum ki misafirliğe gitmeye çekiniyorum yemediğim şeyler olacak ayıp olacak diye çocuklarımız bize benzemez umarım

Yaa öyle mi içime su serpildi valla teşekkür ederim canım

Tarihin o tozlu raflarinda yerimizi alıyoruz galiba sjsshbdjdj yeni gruplardan varsa aktif oralarda takilmak lazim yalandan wnsbahbsjwbdjsksjhdjd
Burda hamileyken yaptigimiz sohbetleri ozledim sirf bunun icin yeniden hamile kalasim var ama yazmaya vaktim olmaz oyuzden noo

Tatildeysen bir şey olmaz takil jsbxhsbdjdnjd ben de oyunlara sardim her reklam düşen otunu indirip oynuyorum şaka gibi bağımlı oldum ipek de iyi yuvarlanip gidiyoruz

Ben de yemedigim icin seyi bulamac yapan annemin kurbaniyim. Beyaz hicbir sey yemedim universiteye kadar. Mayonez de dahil. Hala beyaz peynir yemiyorum, yogurdu karistirmadan -homojen hale getirmeden yiyemiyorum. Peynirlerin erimesi lazim yiyebilmem icin. Yumurta yemeye 26 yasimda basladim. Soganlari ben de ayiklardim yemeklerden, bezelyeyi teker teker yerdim. Muz yemeye de yeni basladim.
Kendime soz verdim, elimden geldigince karistirmicam instagramdaki gibi her seyi birbirine, simdi de kafasini cevirince vermiyorum sonraki kasigi. Meyve sevmedi mesela benim oglum, kustu her verdigimde simdi biraz yavasladik o yuzden bakalim nasil ilerleyecegiz.

Ben de bugün pekmez koymazdan şeftali ile yaptım bunu çok sevdi ben de şeftali çok severim yarın da şeftali vereyim donra ben de avakadoya geçeyim

Ya ben her şeyi denetmeye çalışıyorum önce sebzeleri verdim sonra birkaç meyvr şimdi iki gündür muhallebi tarzı yaptım denediğim meyveler ile ( onu da dpktor dedi ben 4.5 aylıkken başladığım için 6. Aya kadar muhallrbi çorba olarak ilerle dedi) biraz da çorba veririm sonra etler bakliyatlar vs başlar zaten. Bir arada irmik başlayacağım. Gündüz pirinç unlu şeftali verdiğim içün akşam da adlında çorba veresim var bakalım

Çorbaya soğan koyasım var da daha önce hiç vermedim acaba gaz yapar mı ki bugün şeftali de verdim sonra deneyeyim olmadı soğanı

Kızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce

Kızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
Helal olsun kız nasıl uğraştın bunca ay valla kfjdndkdksksla ben en başından beri ıslak mendille devam ediyorum. Zor olmuyorsa yaptığın yöntem daha sağlıklı tabi

Helal olsun kız nasıl uğraştın bunca ay valla kfjdndkdksksla ben en başından beri ıslak mendille devam ediyorum. Zor olmuyorsa yaptığın yöntem daha sağlıklı tabi
Pamuğu öyle çok almıştım ki şimdiye kadar mecbur kullandım artık ek gıdaya da geçince sanırım ıslak mendil daha mantıklı geliyor temzilemek için

Çorbaya soğan koyasım var da daha önce hiç vermedim acaba gaz yapar mı ki bugün şeftali de verdim sonra deneyeyim olmadı soğanı
Minik minik dogruyorum ben taneli olsa da erimis gibi oluyo zaten iyice haslaninca ipek rahatsiz olmadi henüz ndnxndnx coo minik doğra istersen taneli gibi olursa da minik diye rahatsiz olmaz belki bebiş bence gaz yapmiyo o kadar ama bilemedim bebelere göre de degisiyor olabilir ben bu ara kemirsin diye bisilerveriyorum yogurttan sonra kestim yarindan sonra yine devam ederim

Valla ben de sbbxnnx helal olsun gerçekten. Vaktin ve enerjin varsa Aynen devam edebilirsin bence ama calisma hayati vs olacaksa ne bileyim zorlaniyorsan vakit yoksa islak mendilden de çok zarar gelmez herhalde yani biz kullandık kötü bir durum oluşmadı giny

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…