2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Yaa yoğurt senin alerji yaptı dmi ben de mayalamıştım senin alerjiyi görünce cesaret edip veremedim

Brn iş hayatına uzun bir süre ara verdim ya şimdi raporluyum şubata kadar falan sonra ücretsiz izin kullancam 1 yıl sonra da 5 yıl boyunca yarım çalışırım o zaman pamuğa devam

Diyet yaptığım zaman aç kalıyorum sağlıklı bişe yemediğim için

Kızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
Ay valla helal ben hiç pamuk kullanmadım. Doğduğundan beri ıslak mendil

Ne kadarlık bebeğin canım
Anne sütü pişirilmemeli ve pekmez kadar tatlı bişeyi bebeğe ilk ek gıdada vermek doğru değil diye biliyorum
5 ay 20 günlük. ben de pişirmemeli mi acaba diye düşündüm bi takım besin değerleri ölüyomuş içindeki ama tamamen ölmüyomuş yani sudan iyidir yine diye düşünüyorum bilmiyorum. bi süredir tadım yapıyorum ilk yemeği değil fakat ben de pekmez vermeyi düşünmüyodum 6 aya kadar ama kilo yapar belki bi gıdım da olsa diye veriverdim yedi uşak

Kızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
ben de pamukla başladım da 1 aydır falan ıslak mendil kullanıyorum dene bence kızarmıyo etmiyosa kullan ıslak mendil. benim bebeğim atopik ciltli ultra kuru ve kızarık lezyonları falan var boynunun altında ama poposunda bişey yok ıslak mendil de rahatsız etmedi sleepy yenidoğan mendillerden aldım. ama onları da farklı farklı üretmişler ilk aldığım parfümsüzdü bu parfümlü çıktı yine de zarar vermedi cildine

Benim bebek de mama aldığı halde pofidik bir bebek değil. Evdeki tartıyla doktorum tartısı çok farklı çıkıyor gerçi seninkini bilmiyorum. Kilodan ziyade boya bakıyor mesela bizim doktor. Hiç stres yapma bence. Her bebek hızlı kilo alacak hızlı uzayacak diye bi şart yok. Genetik faktörler çok büyük etken.
Afiyet bal olsun, yarasın bebişe bu arada

Bi deneyeyim bakayım pamuğa alışırsa da sıkıntı

Ya evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sanki yani en azından brnimki anne sütü alırken daha çok kilo alıyordu mamalar mı yaramıyor anlamıyorum

Ya evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sanki yani en azından brnimki anne sütü alırken daha çok kilo alıyordu mamalar mı yaramıyor anlamıyorum
Her mama her bebeğe yaramazmış. Hiç mama değişikliği yaptın mı? Benim kızım da full mama alıyor tombik değil ama zayıf da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…