- 28 Ağustos 2024
- 632
- 1.425
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.521
Yaa yoğurt senin alerji yaptı dmi ben de mayalamıştım senin alerjiyi görünce cesaret edip veremedimMinik minik dogruyorum ben taneli olsa da erimis gibi oluyo zaten iyice haslaninca ipek rahatsiz olmadi henüz ndnxndnx coo minik doğra istersen taneli gibi olursa da minik diye rahatsiz olmaz belki bebişbence gaz yapmiyo o kadar ama bilemedim bebelere göre de degisiyor olabilir ben bu ara kemirsin diye bisilerveriyorum yogurttan sonra kestim yarindan sonra yine devam ederim
Brn iş hayatına uzun bir süre ara verdim ya şimdi raporluyum şubata kadar falan sonra ücretsiz izin kullancam 1 yıl sonra da 5 yıl boyunca yarım çalışırım o zaman pamuğa devamValla ben de sbbxnnx helal olsun gerçekten. Vaktin ve enerjin varsa Aynen devam edebilirsin bence ama calisma hayati vs olacaksa ne bileyim zorlaniyorsan vakit yoksa islak mendilden de çok zarar gelmez herhalde yani biz kullandık kötü bir durum oluşmadıginy
Denemeden bilemeyiz sjbdjsbshskdn dene izle o gün başka bişi verme 3 gün denicektim tek attık....Yaa yoğurt senin alerji yaptı dmi ben de mayalamıştım senin alerjiyi görünce cesaret edip veremedim
Ben de çalışmıyorum ama pamukla ugrasamadim valla dknxjdndBrn iş hayatına uzun bir süre ara verdim ya şimdi raporluyum şubata kadar falan sonra ücretsiz izin kullancam 1 yıl sonra da 5 yıl boyunca yarım çalışırım o zaman pamuğa devam
Ben seni görünce ayran yaptım içtim hafif sulu da olmuştu zatenDenemeden bilemeyiz sjbdjsbshskdn dene izle o gün başka bişi verme 3 gün denicektim tek attık....
Hepsini mi içtin sjhdsjsjjdisjsBen seni görünce ayran yaptım içtim hafif sulu da olmuştu zaten
Diyet yaptığım zaman aç kalıyorum sağlıklı bişe yemediğim içinCanım selam, benim bebeğiminde kalbinde rahatsızlık var. Aşırı terlemesini ona bağlamıştım ama kardiyoloji doktorumuz onunla alakalı olmadığını söyledi. İçin rahat etsin diye söylüyorum. Terleme daha çok genetik oluyormuş. Babasına benzemiş benim kız ben saunada bile zor terleyen biriyim
Çok geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun
Yaa kuzucum tatildeyim ben hiç bakamadım buralara. Azıcık fırsat olsa denize giriyorum bide pokemon oyununa sardım çocuk gibi burayı aksatmışımsen napıyosunn ipekkuş iyi mi?
Ay resmen beni anlatmışsın canım. Bende aynı şekilde aşırı yemek seçerim. Sebze sevmem. Soğan iyice öldürülmezse yapılan yemeği yemem. O kadar yemek seçiyorum ki misafirliğe gitmeye çekiniyorum yemediğim şeyler olacak ayıp olacak diyeçocuklarımız bize benzemez umarım
Ver gitsin kız er ya da geç varsa çıkacak :)Yaa yoğurt senin alerji yaptı dmi ben de mayalamıştım senin alerjiyi görünce cesaret edip veremedim
1 litreden yapmıştım zaten kaynattıkça azaldı 4 bebek kavanozu çıktıHepsini mi içtin sjhdsjsjjdisjs
Zaman ilerledikçe bünyesi tolere eder mi acaba diye bekliyorumVer gitsin kız er ya da geç varsa çıkacak :)
Ay valla helalKızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
İki koli pamuk alınca yapmak zorunda kalıyorsunAy valla helalben hiç pamuk kullanmadım. Doğduğundan beri ıslak mendil
Ehhee korkanin çocuğu olmaz annssddjdnndVer gitsin kız er ya da geç varsa çıkacak :)
Ne kadarlık bebeğin canım
5 ay 20 günlük. ben de pişirmemeli mi acaba diye düşündüm bi takım besin değerleri ölüyomuş içindeki ama tamamen ölmüyomuş yani sudan iyidir yine diye düşünüyorum bilmiyorum. bi süredir tadım yapıyorum ilk yemeği değil fakat ben de pekmez vermeyi düşünmüyodum 6 aya kadar ama kilo yapar belki bi gıdım da olsa diye veriverdim yedi uşakAnne sütü pişirilmemeli ve pekmez kadar tatlı bişeyi bebeğe ilk ek gıdada vermek doğru değil diye biliyorum
ben de pamukla başladım da 1 aydır falan ıslak mendil kullanıyorum dene bence kızarmıyo etmiyosa kullan ıslak mendil. benim bebeğim atopik ciltli ultra kuru ve kızarık lezyonları falan var boynunun altında ama poposunda bişey yok ıslak mendil de rahatsız etmedi sleepy yenidoğan mendillerden aldım. ama onları da farklı farklı üretmişler ilk aldığım parfümsüzdü bu parfümlü çıktı yine de zarar vermedi cildineKızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
Ben de çalışmıyorum ama pamukla ugrasamadim valla dknxjdnd
Benim bebek de mama aldığı halde pofidik bir bebek değil. Evdeki tartıyla doktorum tartısı çok farklı çıkıyor gerçi seninkini bilmiyorum. Kilodan ziyade boya bakıyor mesela bizim doktor. Hiç stres yapma bence. Her bebek hızlı kilo alacak hızlı uzayacak diye bi şart yok. Genetik faktörler çok büyük etken.5 ay 20 günlük. ben de pişirmemeli mi acaba diye düşündüm bi takım besin değerleri ölüyomuş içindeki ama tamamen ölmüyomuş yani sudan iyidir yine diye düşünüyorum bilmiyorum. bi süredir tadım yapıyorum ilk yemeği değil fakat ben de pekmez vermeyi düşünmüyodum 6 aya kadar ama kilo yapar belki bi gıdım da olsa diye veriverdim yedi uşak
Bi deneyeyim bakayım pamuğa alışırsa da sıkıntıben de pamukla başladım da 1 aydır falan ıslak mendil kullanıyorum dene bence kızarmıyo etmiyosa kullan ıslak mendil. benim bebeğim atopik ciltli ultra kuru ve kızarık lezyonları falan var boynunun altında ama poposunda bişey yok ıslak mendil de rahatsız etmedi sleepy yenidoğan mendillerden aldım. ama onları da farklı farklı üretmişler ilk aldığım parfümsüzdü bu parfümlü çıktı yine de zarar vermedi cildine
Ya evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sankiBenim bebek de mama aldığı halde pofidik bir bebek değil. Evdeki tartıyla doktorum tartısı çok farklı çıkıyor gerçi seninkini bilmiyorum. Kilodan ziyade boya bakıyor mesela bizim doktor. Hiç stres yapma bence. Her bebek hızlı kilo alacak hızlı uzayacak diye bi şart yok. Genetik faktörler çok büyük etken.
Afiyet bal olsun, yarasın bebişe bu arada
Her mama her bebeğe yaramazmış. Hiç mama değişikliği yaptın mı? Benim kızım da full mama alıyor tombik değil ama zayıf da değil.Ya evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sankiyani en azından brnimki anne sütü alırken daha çok kilo alıyordu mamalar mı yaramıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?