2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar dün gece 4.30 gibi bebem emziği atıp durdu mırıldandı baya uyandı dedim aç bu gideyim de mama yapayım. 150ml yaptım feldim ağzına sürmedi ama ağzını hareket ettirmeye devam ediyor emziği atıp, gittim suyunu getirdim içti ve uyudu. Manyak mı ne anlamadım hsjdjdjdksksospdpd

Benimki de karıştırınca bitiremedi
Niye cesaret edemiyorsun? Biz vercek bir sey bulamayinca yogurt veriyoruz hem sabah hem aksam yiyor, tadini da sevdi sukur
Aslında yoğurt evet kurtarıcı ama alerji olacak diye korkuyorum bir de iki defa mayaladım olmadı bu 3. Oldu

Ben dun yumurta denettim, artik ceyrek yumurta sarisi biraz avakado ve evde meyve ne varsa cam rendeden gecirip verecegim sabahlari. Arada aklima gelirse su emzik gibi olan meyve filelerinin icine muz ya da dondurulmus karpuz koyup veriyorum ya da sabah vermediysem yogurt. Aksam da dun mesela sebze corbasi yaptim, kemik iligi de ekledim icine, patates kabak havuc brokoli sogan ne varsa koydum. Yaninda da yogurt verdim. Et ya da baklagile kadar boyle devam ederim herhalde. Ceviz ve hurma ekleyecegim menuye bir kac gune. Sonra da kinoa ve chia ile puding yaparim dedim, bowllar hazirlarim yogurtlu meyveli. Ben hic irmik vermedim ama aslinda gluteni bir an once tanitmak lazim, yumurtanin deneme suresi bitince makarna ya da irmik vereyim bende ya.

Benimki de karıştırınca bitiremedi

Aslında yoğurt evet kurtarıcı ama alerji olacak diye korkuyorum bir de iki defa mayaladım olmadı bu 3. Oldu
Ben de dun sade activia bulabildim sonunda onla yapicam diye eve geldim, tadina baktim bi degisik boyle tatli eksi allah allah proteini mi var neden dedim, ama hosuma da gitti yemeye de devam ediyorum, son kullanma tarihine baktim 2 hafta gecmis ben chat gpt ile mayaladim yogurdu bu arada ve ilki cok iyi olmustu sksjsjdj ikinci tutmadi, ilkinden mayaladim diye mi acaba bilmiyorum. Ucuncuyu yine hazir yogurttan mayaladim o da ok oldu

Biz ek gıdaya başlayamıyoruz doktor rotayı verince öğürdü bizimki. Dedim peynir zeytin uzatıyoruz bön bön bakıyor hazır değil ek gıdaya, şimdi başlarsak ters teper, bebek hazır olmalı dedi. 6. Ay başlayacağız.

Ay kıyamam yaaa bizimki biz ne yersek acıklı acıklı yüzümüze bakıyor ağzını şapırdatıyor ndjdjdjskskdoc ama biz hep yemek yerken ana kucağına koyup karşımıza koyuyorduk bizi izliyordu öyle alıştı belki de

Biz de alıyoruz artık karşımıza zevkten dört köşe olurmuş gibi yiyorum sesler çıkararak. Kahkaha atıyor sadece hiç ben de yiyeyim gibi bir istek yok

Ceviz veriliyor mu ya bende vercem de un halinr getirip oluyor mu öyle

Ben de activia ile mayaladım bu defa oldu gibi sanki daha doğrusu sonuncuyu eşim mayaladı ben beceremeyince artık o da olmasaydı mayalama makinesi alacaktık

Eğitici oyuncak aldıysanız neler aldınız kızlar aldıkça da paylaşır mısınız? Bizde zeka kartları, hışırtılı kitap ve piyanolu halıdan başka bişey yok henüz

Eğitici oyuncak aldıysanız neler aldınız kızlar aldıkça da paylaşır mısınız? Bizde zeka kartları, hışırtılı kitap ve piyanolu halıdan başka bişey yok henüz
Aynıları ve çıngıraklar falan var bir de şu ışklı sesli yengeç aktivite masası almayı düşünüyorum şimdi de

Eklentiler

• 1000031567.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000031568.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000031569.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 12
Baya yüksekmiş nsbanehehwjwjkdkckf eşim asla bu parayı vermez buna ki bence de fazla dnndndnejwkwlsldpx
Ben de değer mi değmez mi bilmiyorum çünkü oyuncakların yüzüne bakmıyor illa biz oynayacağız yada yanında olacağız bir de Ankara da olanlar akvaryuma götürebilir ben de birkaç gün içinde götürüp bir gezdireceğim

Kızlar bir de biz normalde bu hafta tatilde olacaktık ama annemin hastalığından dolayı iptal ettik. Şimdi böyle otel değil de antalya yada sapanca tarafında havuzlu villa olur bungalov olur bildiğiniz güvendiğiniz yerler var mı

Ayy istanbulda da var akvaryum ilgisini çeker aslında çok iyi fikir (bildiğimiz akvaryumdan bahsediyorsan tabi mdsbwhajakmsmsmx)

Biz balayı için mustakilvillam dan bulup gitmiştik memnun kalmıştık antalyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…