- 12 Ağustos 2024
- 1.398
- 3.159
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.141
Benimki de karıştırınca bitiremediBu aralar yumurta sarısı veriyorım canım + avokado vermeye başladım. Sonra da yoğurtla herhangş bir şey veriyorum meyve veya sebze. Armuta bayılıyor
Bugün karıştırıp verdim bitiremedi sevmedi galiba kjgffghkkjggkl
Aslında yoğurt evet kurtarıcı ama alerji olacak diye korkuyorum bir de iki defa mayaladım olmadı bu 3. OlduNiye cesaret edemiyorsun? Biz vercek bir sey bulamayinca yogurt veriyoruzhem sabah hem aksam yiyor, tadini da sevdi sukur
Ben dun yumurta denettim, artik ceyrek yumurta sarisi biraz avakado ve evde meyve ne varsa cam rendeden gecirip verecegim sabahlari. Arada aklima gelirse su emzik gibi olan meyve filelerinin icine muz ya da dondurulmus karpuz koyup veriyorum ya da sabah vermediysem yogurt. Aksam da dun mesela sebze corbasi yaptim, kemik iligi de ekledim icine, patates kabak havuc brokoli sogan ne varsa koydum. Yaninda da yogurt verdim. Et ya da baklagile kadar boyle devam ederim herhalde. Ceviz ve hurma ekleyecegim menuye bir kac gune. Sonra da kinoa ve chia ile puding yaparim dedim, bowllar hazirlarim yogurtlu meyveli. Ben hic irmik vermedim ama aslinda gluteni bir an once tanitmak lazim, yumurtanin deneme suresi bitince makarna ya da irmik vereyim bende ya.kızlar kahvaltıda beler verıyorsunuz yada oglenlerı?azcık tarıf paylassanız tıkandımben kendı verdıklerımı soyleyım.
Kahvaltıda bazen yumurta sarısı-formul mama-hipp bebe bıskuvı karıstıyorum,bazen bebe irmiğini suyla pişirip içine elma yada muz koyuyorum,cok az bısey pekmezde olurmus doktor demıstı denıcem.
Öğlenlerı genelde kabak+ havuc yada kabak+tatlı patates yiyor.cocuk durmadan kabak yıyor kabızlıgı engellıyo tavsıye ederımbazende sade elma püresi,bu kadar
Ben de dun sade activia bulabildim sonunda onla yapicam diye eve geldim, tadina baktim bi degisik boyle tatli eksi allah allah proteini mi var neden dedim, ama hosuma da gitti yemeye de devam ediyorum, son kullanma tarihine baktim 2 hafta gecmisBenimki de karıştırınca bitiremedi
Aslında yoğurt evet kurtarıcı ama alerji olacak diye korkuyorum bir de iki defa mayaladım olmadı bu 3. Oldu
Ay kıyamam yaaaBiz ek gıdaya başlayamıyoruzdoktor rotayı verince öğürdü bizimki. Dedim peynir zeytin uzatıyoruz bön bön bakıyor hazır değil ek gıdaya, şimdi başlarsak ters teper, bebek hazır olmalı dedi. 6. Ay başlayacağız.
Biz de alıyoruz artık karşımıza zevkten dört köşe olurmuş gibi yiyorum sesler çıkararak. Kahkaha atıyor sadece hiç ben de yiyeyim gibi bir istek yokAy kıyamam yaaabizimki biz ne yersek acıklı acıklı yüzümüze bakıyor ağzını şapırdatıyor ndjdjdjskskdoc ama biz hep yemek yerken ana kucağına koyup karşımıza koyuyorduk bizi izliyordu öyle alıştı belki de
Ceviz veriliyor mu ya bende vercem de un halinr getirip oluyor mu öyleBen dun yumurta denettim, artik ceyrek yumurta sarisi biraz avakado ve evde meyve ne varsa cam rendeden gecirip verecegim sabahlari. Arada aklima gelirse su emzik gibi olan meyve filelerinin icine muz ya da dondurulmus karpuz koyup veriyorum ya da sabah vermediysem yogurt. Aksam da dun mesela sebze corbasi yaptim, kemik iligi de ekledim icine, patates kabak havuc brokoli sogan ne varsa koydum. Yaninda da yogurt verdim. Et ya da baklagile kadar boyle devam ederim herhalde. Ceviz ve hurma ekleyecegim menuye bir kac gune. Sonra da kinoa ve chia ile puding yaparim dedim, bowllar hazirlarim yogurtlu meyveli. Ben hic irmik vermedim ama aslinda gluteni bir an once tanitmak lazim, yumurtanin deneme suresi bitince makarna ya da irmik vereyim bende ya.
Ben de activia ile mayaladım bu defa oldu gibi sankiBen de dun sade activia bulabildim sonunda onla yapicam diye eve geldim, tadina baktim bi degisik boyle tatli eksi allah allah proteini mi var neden dedim, ama hosuma da gitti yemeye de devam ediyorum, son kullanma tarihine baktim 2 hafta gecmisben chat gpt ile mayaladim yogurdu bu arada ve ilki cok iyi olmustu sksjsjdj ikinci tutmadi, ilkinden mayaladim diye mi acaba bilmiyorum. Ucuncuyu yine hazir yogurttan mayaladim o da ok oldu
Aynıları ve çıngıraklar falan var bir de şu ışklı sesli yengeçEğitici oyuncak aldıysanız neler aldınız kızlar aldıkça da paylaşır mısınız? Bizde zeka kartları, hışırtılı kitap ve piyanolu halıdan başka bişey yok henüz
Hangisini canım alırsan vs atar mısın bize deAynıları ve çıngıraklar falan var bir de şu ışklı sesli yengeçaktivite masası almayı düşünüyorum şimdi de
Canım böyle bir şey ama fiyatı biraz yüksek emin olamadım o yüzden bekletiyorum şimdilikHangisini canım alırsan vs atar mısın bize de
Baya yüksekmiş nsbanehehwjwjkdkckf eşim asla bu parayı vermez buna ki bence de fazla dnndndnejwkwlsldpxCanım böyle bir şey ama fiyatı biraz yüksek emin olamadım o yüzden bekletiyorum şimdilik8650 tl
Ben de değer mi değmez mi bilmiyorum çünkü oyuncakların yüzüne bakmıyor illa biz oynayacağız yada yanında olacağızBaya yüksekmiş nsbanehehwjwjkdkckf eşim asla bu parayı vermez buna ki bence de fazla dnndndnejwkwlsldpx
Biz balayı için mustakilvillam dan bulup gitmiştik memnun kalmıştık antalyadaKızlar bir de biz normalde bu hafta tatilde olacaktık ama annemin hastalığından dolayı iptal ettik. Şimdi böyle otel değil de antalya yada sapanca tarafında havuzlu villa olur bungalov olur bildiğiniz güvendiğiniz yerler var mı
Ankarada bir avm de var kapalı cam tavanlı vs. Aynı mantık benceAyy istanbulda da var akvaryum ilgisini çeker aslında çok iyi fikir(bildiğimiz akvaryumdan bahsediyorsan tabi mdsbwhajakmsmsmx)
Canım ismini hatırlatsan bi msj atar mısın yada dirwkt siteye bakayım benBiz balayı için mustakilvillam dan bulup gitmiştik memnun kalmıştık antalyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?