- 12 Ağustos 2024
- 1.409
- 3.188
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.221
Rotayla menenjit aşısı olduk. Akşam 4 gibi ağlama krizine girdi ya gözlerinden yaş boşandı çocuğun durduramadım. İlk kez böyle gördüm, ben de ağladım onu öyle görünceNöbetçiler belli oldu ndndndnsjsjsjdkfkc
Ah ah kıyamam yavruyaRotayla menenjit aşısı olduk. Akşam 4 gibi ağlama krizine girdi ya gözlerinden yaş boşandı çocuğun durduramadım. İlk kez böyle gördüm, ben de ağladım onu öyle görünceağrısı oldu galiba ateşi de çıkmadı çünkü. Calpol verdim düzeldi hemen. Keşke erken verseydim diye pişman oldum çok. Uyumadım doğru düzgün bekliyorum arada ateşini ölçüyorum.
Kadın herkese vicdan azabı oldu ya herkesin aklına ilk o geliyorYa ben anlamıyorım benim bebiş neden mama içmemeyr başladı minnoşa çok mu yüklendik kdnshshshshsjfkclvlvş
En son 10-11 gibi içmişti 4.30 verdim itip durdu zorla içirdim ya deli olcam dişten dite düşünüyprım çıksa da rahatlasak
Ateşi çıksın öyle vereyim dedim her aşısında, iyi de gidiyorduk. Ateşsiz ağlama krizine girdi ya çok kötüydü. Gözlerime bakıp nasıl içli içli ağladıAh ah kıyamam yavruyabiz daha olmadık menenjiti ama ben direkt calpol vericem belli aralıklarla dayanamam ben de çünkü ya
Dönemsel oluyosa iyi bari cncjsjkskss zar zor içiriyorum ya çok şaşkınım benimki bayılırdı çünkü böyle olunca noluyo lan olduk eşimle xmckskakskskKadın herkese vicdan azabı oldu ya herkesin aklına ilk o geliyorkızım da içmiyor doktor olur arada öyle dönemler dedi uyurken vermeye çalış, hala refleks olarak içiyorlar çünkü dedi.
Çok acı ya kıyamam, benim doktor menenjitten sonra ilk 1 saat içinde mutlaka ver calpol demişti sonrasında da ateş olursa ver dediAteşi çıksın öyle vereyim dedim her aşısında, iyi de gidiyorduk. Ateşsiz ağlama krizine girdi ya çok kötüydü. Gözlerime bakıp nasıl içli içli ağladıerkenden vercem artık ben de.
Ben bu konuda pro max oldum ya. 2 saatte bir 30-40 cc içiyor. Yenidoğan çünküDönemsel oluyosa iyi bari cncjsjkskss zar zor içiriyorum ya çok şaşkınım benimki bayılırdı çünkü böyle olunca noluyo lan olduk eşimle xmckskaksksk
Öyle yapmaua çalışıyorum canım bakalım hayırlısı kdkdkdksksü
En mantıklısı bu bence de. Bekledim vücudu savaşsın diye zeyna olacak ya bizim kızÇok acı ya kıyamam, benim doktor menenjitten sonra ilk 1 saat içinde mutlaka ver calpol demişti sonrasında da ateş olursa ver dedi
Hahshsjshshsjdjd onun da yöntemi böyle demekki iyi çözmüşsün kdkdksksks her bebek farklı cidden ya sağlıklı olsunlar daBen bu konuda pro max oldum ya. 2 saatte bir 30-40 cc içiyor. Yenidoğan çünkükilo alıyor Allah'tan doktor da kafanızı takmayın buna kilo alıyor dedi. Nasıl alıyor o kısmı daha çözemedim aç geziyor
Hahahahsjjsjs manyaksın ya ama doğru olan senin yaptığın, ben hiç savaşmasına izin vermedim gibi bişey bir kaç kere ateşlenince daha da kıyamadım anında veriyorum artık sonra çok zorlanıyoruz çünkü. Ay bi de benimki calpolü hiç sevmiyo ya tükürüyor zorla içiriyorum yarısı boşa gidiyorEn mantıklısı bu bence de. Bekledim vücudu savaşsın diye zeyna olacak ya bizim kız
Benimki uyudu bacım nöbeti sana devredip yatıyorum ben sabah görüşmek üzere cncmdjsjsjsjkx inşallah ateşlenmez kuzucuk
Kız dur ses etmeYa ben anlamıyorım benim bebiş neden mama içmemeyr başladı minnoşa çok mu yüklendik kdnshshshshsjfkclvlvş
En son 10-11 gibi içmişti 4.30 verdim itip durdu zorla içirdim ya deli olcam dişten dite düşünüyprım çıksa da rahatlasak
Benimki uyudu bacım nöbeti sana devredip yatıyorum ben sabah görüşmek üzere cncmdjsjsjsjkx inşallah ateşlenmez kuzucuk
O sırada günlük uyanma rutini 6’da olan bizim kızhadi iyi geceler ben buralardayım. Amin inş
Evet 6 oldu uyandıKız dur ses etmeşimdi selena gibi ortaya çıkar adı anıldı diye ahahahah
O sırada günlük uyanma rutini 6’da olan bizim kız
Hosbuldum kıslaaar xndndnndndOoooo hoşgeldin yavru kuşözledik seni
HosbuldummHoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı
Hosbuldum bacimHosgeldiiiiiiinozledik valla aninda, artik ortamlarda dersin korkun benden, kk de banlanmisligim var
Onla kafes dövüşü başlatılır artık wjdhejdjddHain kostokçok komik bence ya. Madalyası hazırda bekliyor hala çıkmadı ortaya
Var ya bir yamuldum allaaaaaaah telefona bakacak göz kalmadi bendeNöbetçiler belli oldu ndndndnsjsjsjdkfkc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?