2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya ben anlamıyorım benim bebiş neden mama içmemeyr başladı minnoşa çok mu yüklendik kdnshshshshsjfkclvlvş
En son 10-11 gibi içmişti 4.30 verdim itip durdu zorla içirdim ya deli olcam dişten dite düşünüyprım çıksa da rahatlasak

Nöbetçiler belli oldu ndndndnsjsjsjdkfkc
Rotayla menenjit aşısı olduk. Akşam 4 gibi ağlama krizine girdi ya gözlerinden yaş boşandı çocuğun durduramadım. İlk kez böyle gördüm, ben de ağladım onu öyle görünce ağrısı oldu galiba ateşi de çıkmadı çünkü. Calpol verdim düzeldi hemen. Keşke erken verseydim diye pişman oldum çok. Uyumadım doğru düzgün bekliyorum arada ateşini ölçüyorum.

Ah ah kıyamam yavruya biz daha olmadık menenjiti ama ben direkt calpol vericem belli aralıklarla dayanamam ben de çünkü ya

Kadın herkese vicdan azabı oldu ya herkesin aklına ilk o geliyor kızım da içmiyor doktor olur arada öyle dönemler dedi uyurken vermeye çalış, hala refleks olarak içiyorlar çünkü dedi.

Ah ah kıyamam yavruya biz daha olmadık menenjiti ama ben direkt calpol vericem belli aralıklarla dayanamam ben de çünkü ya
Ateşi çıksın öyle vereyim dedim her aşısında, iyi de gidiyorduk. Ateşsiz ağlama krizine girdi ya çok kötüydü. Gözlerime bakıp nasıl içli içli ağladı erkenden vercem artık ben de.

Kadın herkese vicdan azabı oldu ya herkesin aklına ilk o geliyor kızım da içmiyor doktor olur arada öyle dönemler dedi uyurken vermeye çalış, hala refleks olarak içiyorlar çünkü dedi.
Dönemsel oluyosa iyi bari cncjsjkskss zar zor içiriyorum ya çok şaşkınım benimki bayılırdı çünkü böyle olunca noluyo lan olduk eşimle xmckskaksksk
Öyle yapmaua çalışıyorum canım bakalım hayırlısı kdkdkdksksü

Ateşi çıksın öyle vereyim dedim her aşısında, iyi de gidiyorduk. Ateşsiz ağlama krizine girdi ya çok kötüydü. Gözlerime bakıp nasıl içli içli ağladı erkenden vercem artık ben de.
Çok acı ya kıyamam, benim doktor menenjitten sonra ilk 1 saat içinde mutlaka ver calpol demişti sonrasında da ateş olursa ver dedi

Ben bu konuda pro max oldum ya. 2 saatte bir 30-40 cc içiyor. Yenidoğan çünkü kilo alıyor Allah'tan doktor da kafanızı takmayın buna kilo alıyor dedi. Nasıl alıyor o kısmı daha çözemedim aç geziyor

Ben bu konuda pro max oldum ya. 2 saatte bir 30-40 cc içiyor. Yenidoğan çünkü kilo alıyor Allah'tan doktor da kafanızı takmayın buna kilo alıyor dedi. Nasıl alıyor o kısmı daha çözemedim aç geziyor
Hahshsjshshsjdjd onun da yöntemi böyle demekki iyi çözmüşsün kdkdksksks her bebek farklı cidden ya sağlıklı olsunlar da
En mantıklısı bu bence de. Bekledim vücudu savaşsın diye zeyna olacak ya bizim kız
Hahahahsjjsjs manyaksın ya ama doğru olan senin yaptığın, ben hiç savaşmasına izin vermedim gibi bişey bir kaç kere ateşlenince daha da kıyamadım anında veriyorum artık sonra çok zorlanıyoruz çünkü. Ay bi de benimki calpolü hiç sevmiyo ya tükürüyor zorla içiriyorum yarısı boşa gidiyor

Kız dur ses etme şimdi selena gibi ortaya çıkar adı anıldı diye ahahahah
Benimki uyudu bacım nöbeti sana devredip yatıyorum ben sabah görüşmek üzere cncmdjsjsjsjkx inşallah ateşlenmez kuzucuk

hadi iyi geceler ben buralardayım. Amin inş
O sırada günlük uyanma rutini 6’da olan bizim kız

Kız dur ses etme şimdi selena gibi ortaya çıkar adı anıldı diye ahahahah

O sırada günlük uyanma rutini 6’da olan bizim kız
Evet 6 oldu uyandı Ya kızıyoruz erken uyanıyorlar diye ama yüzünü gülerken gördüm ya o yetti isterse hiç uyumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…