- 22 Eylül 2023
- 662
- 1.653
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.241
Sayılı gün çabuk geçti. Avluda bol bol turlama ve boncuktan çakmak kılıfı falan yaptımHosbuldummmmapushane nasildi ajwhwhdjjd
Ben var ya 38 i görene kadar vermedim ajsbsndksnd ruh hastasi oldum iyice .... 38 i gördü calpol + duj yani oturtum tutarak suya koydum biraz rahatlasin diye düştü gibi olup tekrar çıktı şaka gibiydi o gece... Tekrar verdiğimde düştü bu sefer Allah'tan. Ateş aşıdan oldunca ok da normalde çıkmasından korkuyorum ben vallaHahshsjshshsjdjd onun da yöntemi böyle demekki iyi çözmüşsün kdkdksksks her bebek farklı cidden ya sağlıklı olsunlar da
Hahahahsjjsjs manyaksın ya ama doğru olan senin yaptığın, ben hiç savaşmasına izin vermedim gibi bişey bir kaç kere ateşlenince daha da kıyamadım anında veriyorum artık sonra çok zorlanıyoruz çünkü. Ay bi de benimki calpolü hiç sevmiyo ya tükürüyor zorla içiriyorum yarısı boşa gidiyor
Kiz ben bebemi minnosum diye seviyorum hep şimdi aklıma diğeri geliyo rezalet skdnsjdjKız dur ses etmeşimdi selena gibi ortaya çıkar adı anıldı diye ahahahah
O sırada günlük uyanma rutini 6’da olan bizim kız
Az daha kalsam kocam don atlet gönderecekti wjehejejhwjejdSayılı gün çabuk geçti. Avluda bol bol turlama ve boncuktan çakmak kılıfı falan yaptım
Benimki de asla tek seferde bitirmiyor mamayı , gece ben yatmadan mama veriyorum uykulu oluyor onu bitiriyor ama gündüz bitirmiyor anca 2-3 seferde inşallah geçicidirDönemsel oluyosa iyi bari cncjsjkskss zar zor içiriyorum ya çok şaşkınım benimki bayılırdı çünkü böyle olunca noluyo lan olduk eşimle xmckskaksksk
Öyle yapmaua çalışıyorum canım bakalım hayırlısı kdkdkdksksü
Hafızalarda derin izler bıraktı... İnş bu izlere yenilerini eklemezKiz ben bebemi minnosum diye seviyorum hep şimdi aklıma diğeri geliyo rezalet skdnsjdj
İnşallah canım yaBenimki de asla tek seferde bitirmiyor mamayı , gece ben yatmadan mama veriyorum uykulu oluyor onu bitiriyor ama gündüz bitirmiyor anca 2-3 seferde inşallah geçicidir
Bizim ban, onunki bancıkBununki nasıl ban sürekli girebiliyor konulara bakıyor ben anlamadım yav siz hiç giremediniz
GerçektenErkek canım. Asla oyalanmıyor kendi kendine 10 dakika bile. Günde 10 dakikadan bahsediyorumışıklı oyuncaklar çıngıraklar oyun halıları anakucağı herşeyi denedim. Sanki hoppalada duracak gibiydi doktor testislere ve kalçaya zararları var olmaz dedi. Sabahtan 12 ye kadar 2 kere yürüyüşe çıkarıyorum uykusu gelince eve geliyoruz ama öğleden sonra çok sıcak buralar çıkamıyoruz bi yere. Akşam üstü eşim gelince banyo yaptırıyoruz doğru yürüyüşe. Uyuyunca eve gelip yatırıyoruz. Ek gıdada bile aşırı hızlı davranmam gerekiyor çünkü hemen sıkılıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum artık valla. Doktor keşifçi bi çocuk sevinmen lazım büyütmek zor ama ilgilenirsen ileride gurur duyarsın dedi. İnşallah gaz vermek için söylememiştir Oğlu da böyleymiş
sanki benimkini anlattın ya. Bazen bu afacanlıpı hoşuma gidiyor ama bazen dayanamıyorum gerçekten dün o ağladı ben ağladımErkek canım. Asla oyalanmıyor kendi kendine 10 dakika bile. Günde 10 dakikadan bahsediyorumışıklı oyuncaklar çıngıraklar oyun halıları anakucağı herşeyi denedim. Sanki hoppalada duracak gibiydi doktor testislere ve kalçaya zararları var olmaz dedi. Sabahtan 12 ye kadar 2 kere yürüyüşe çıkarıyorum uykusu gelince eve geliyoruz ama öğleden sonra çok sıcak buralar çıkamıyoruz bi yere. Akşam üstü eşim gelince banyo yaptırıyoruz doğru yürüyüşe. Uyuyunca eve gelip yatırıyoruz. Ek gıdada bile aşırı hızlı davranmam gerekiyor çünkü hemen sıkılıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum artık valla. Doktor keşifçi bi çocuk sevinmen lazım büyütmek zor ama ilgilenirsen ileride gurur duyarsın dedi. İnşallah gaz vermek için söylememiştir Oğlu da böyleymiş
Vay anasini ya knjsnsnjdndjdBununki nasıl ban sürekli girebiliyor konulara bakıyor ben anlamadım yav siz hiç giremediniz
Evet ben de 6 ay bitti 2 kere ağladım bu sebepten. Tek derdim nasıl oyalanacak bu bebekGerçekten
sanki benimkini anlattın ya. Bazen bu afacanlıpı hoşuma gidiyor ama bazen dayanamıyorum gerçekten dün o ağladı ben ağladımbi de uykuya direnme var bşzde bu aralar öok yorucuuu çok
Yok sayınnnn yokkkkOnla kafes dövüşü başlatılır artık wjdhejdjdd
Siciline kötü kız imaji mi eklicen sbsvshvhdhdhjdhhdYok sayınnnn yokkkkama illa diyorsanız ben de banlancam bu sefer
Biz de yumurtaya elveda snzbbsbsbbnd dün bir şey olmadı bugün baya kızardı cenesi yanaklar boynu falanTadım listesinde adaya avakado veda ediyoralerji oldu yine
Bak canım böyle minik minik sinek ısırığı gibi oldu 24 saat geçince.. ilk alerjide de öyle olup büyümüştü kızarıklıklar, alerji şurubu vermişti Dr, şimdi içirdim onu uyuttum. Daha önce 4 tüp kan aldılar birsürü şeye baktılar, zaten hiçbir şey yapmasan da 24 saat içinde geçiyor kızarıklıklar. Şimdi 3 gün tadım yok.. sonra yine başlarız farklı şeylerdenBiz de yumurtaya elveda snzbbsbsbbnd dün bir şey olmadı bugün baya kızardı cenesi yanaklar boynu falantest yaptilar mi kanla vs nelere alerjisi olduğunu öyle mi anliyorlar
Oyy minik kuş yaBak canım böyle minik minik sinek ısırığı gibi oldu 24 saat geçince.. ilk alerjide de öyle olup büyümüştü kızarıklıklar, alerji şurubu vermişti Dr, şimdi içirdim onu uyuttum. Daha önce 4 tüp kan aldılar birsürü şeye baktılar, zaten hiçbir şey yapmasan da 24 saat içinde geçiyor kızarıklıklar. Şimdi 3 gün tadım yok.. sonra yine başlarız farklı şeylerden
Bizimkinin de sadece bacaklarına atıyor canım, her çocuğun bünyesi farklı neticede.. ama sen git mutlaka bir doktor görsün..Oyy minik kuş yaipekte böyle olmuyor ya yüzüne boynuna vs yoğurtta veya yumurtada ikisinde de öyle oldu cildinde var demekki alerjiklik diyorum. Vucudunda böyle oluşmuyor
Bizimkinin de sadece bacaklarına atıyor canım, her çocuğun bünyesi farklı neticede.. ama sen git mutlaka bir doktor görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?