2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben var ya 38 i görene kadar vermedim ajsbsndksnd ruh hastasi oldum iyice .... 38 i gördü calpol + duj yani oturtum tutarak suya koydum biraz rahatlasin diye düştü gibi olup tekrar çıktı şaka gibiydi o gece... Tekrar verdiğimde düştü bu sefer Allah'tan. Ateş aşıdan oldunca ok da normalde çıkmasından korkuyorum ben valla

Benimki de asla tek seferde bitirmiyor mamayı , gece ben yatmadan mama veriyorum uykulu oluyor onu bitiriyor ama gündüz bitirmiyor anca 2-3 seferde inşallah geçicidir

Benimki de asla tek seferde bitirmiyor mamayı , gece ben yatmadan mama veriyorum uykulu oluyor onu bitiriyor ama gündüz bitirmiyor anca 2-3 seferde inşallah geçicidir
İnşallah canım ya ek gıdadan ya da diştem siye düşünüyorum suyu içiyor, ek gıdayı da yiyor mamayı zorla alıyor

Gerçekten
sanki benimkini anlattın ya. Bazen bu afacanlıpı hoşuma gidiyor ama bazen dayanamıyorum gerçekten dün o ağladı ben ağladım bi de uykuya direnme var bşzde bu aralar öok yorucuuu çok

Gerçekten

sanki benimkini anlattın ya. Bazen bu afacanlıpı hoşuma gidiyor ama bazen dayanamıyorum gerçekten dün o ağladı ben ağladım bi de uykuya direnme var bşzde bu aralar öok yorucuuu çok
Evet ben de 6 ay bitti 2 kere ağladım bu sebepten. Tek derdim nasıl oyalanacak bu bebek Mutlu mutlu oyalansalar biraz keşke. Beden gelişimleri için de önemli kucakta emeklemeyi nasıl öğrenecekler azcık debelen mıgırdanmadan dimi yok

Biz de yumurtaya elveda snzbbsbsbbnd dün bir şey olmadı bugün baya kızardı cenesi yanaklar boynu falan test yaptilar mi kanla vs nelere alerjisi olduğunu öyle mi anliyorlar
Bak canım böyle minik minik sinek ısırığı gibi oldu 24 saat geçince.. ilk alerjide de öyle olup büyümüştü kızarıklıklar, alerji şurubu vermişti Dr, şimdi içirdim onu uyuttum. Daha önce 4 tüp kan aldılar birsürü şeye baktılar, zaten hiçbir şey yapmasan da 24 saat içinde geçiyor kızarıklıklar. Şimdi 3 gün tadım yok.. sonra yine başlarız farklı şeylerden

Eklentiler

• IMG_4047.webp
    97,4 KB · Görüntüleme: 9
Oyy minik kuş ya ipekte böyle olmuyor ya yüzüne boynuna vs yoğurtta veya yumurtada ikisinde de öyle oldu cildinde var demekki alerjiklik diyorum. Vucudunda böyle oluşmuyor

Oyy minik kuş ya ipekte böyle olmuyor ya yüzüne boynuna vs yoğurtta veya yumurtada ikisinde de öyle oldu cildinde var demekki alerjiklik diyorum. Vucudunda böyle oluşmuyor
Bizimkinin de sadece bacaklarına atıyor canım, her çocuğun bünyesi farklı neticede.. ama sen git mutlaka bir doktor görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…