- 17 Ekim 2023
- 930
- 1.492
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.421
Teşekkür ederim evet ocaktan yeni indirmiştimçok geçmiş olsun canımçok sıcak mıydı çay
Olacağı varmış canım sıkma canını hepimizin başına gelebilirTeşekkür ederim evet ocaktan yeni indirmiştim
İlettim valla üzgün baya ama sütü için dikkat etmesi lazımIlk zamanlar az olduğu için şırıngaya çekip posetleyip dondurucuya atıyordum sorna artınca sütüm süt saklama poşetlerine koyup mutlaka sağım yaptığı saat ve tarihi bebeğin adını soyadını yazıp buzluga atiyordum ertesi gün buz aküsü ve minik çanta almıştım onla götürüp hemşireye teslim ediyordum. Onlar sonra hallediyor. Bir kac gün sorna zaten emzirmeye çağırıyorlar gidiyordum günde 3, kere. Inşallah bebiş sağlığına kavuşur biran önce çok stresli bir durum ama eşinin kuzenine söyle moralini yüksek tutsun sütünü etkilemesin.
Insallah en kısa zamanda kavusurlar canımİlettim valla üzgün baya ama sütü için dikkat etmesi lazım
Amin canım ben de öyle valla bebişler hep sağlıklı olsunEn kısa zamanda kavuşurlar inşallah üzülüyorum böyle örneklere
Geçmiş olsun canımKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Çok geçmiş olsun , görünmez kaza oluyor nekadar dikkat edilse de. Allah korusun bütün bebişleri. Inşallah çabucak atlatır kuzucuk.Kızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Ben kiwi kullandım iyiydi 2 saatte bri sağım yapıyordumKizlar elektrikli pompa önerisi alabilir miyim marka olarak memnun kaldığınız varsa plis bi de yenidoganken hic emzirmeyenler için soruyorum hangi sıklıkta sağım yapıyordunuz
Sen acindir kendini esine once, ay cocuk katilmis cok kotuydu, ben bile duyunca cok korktum elim ayagim tutredi de, acima.Ay kızlar resmen elim ayağım titriyor bizim üst komşu çok sıkıntılı inanilmaz gürültü yapıyorlar kaç defa uyarmamıza rağmen 4 çocuk, bide gelen gideni hic bitmiyor ev resmen 30 kişi dolusuyor . Kac defa uyarmamiza rağmen değişen bişey yok, neyse fazla uzatmamak için fazla sesimi cikarmiyorum eşimin başı belaya girmesin diye, ama kv deli gibi uğraşıyor, hele ki az önce ben mutfaktayken kızımın yanındaydı hatta kucağındayken nasıl yüksek sesle bağırıyor üsttekilere oha bu ne ses diye , bir hışım çıktım kızım katıla katıla ağlıyor yavrum manyak gibi bağırışından korkmuş , hemen aldım kucağından napiyorsun sen ya dedim ufacık bebek kucağında son ses bağırıyorsun. Cevap veremedi gitti mutfağa ağlıyor hiç umrum değil zor sakinleştirdim bebeğimi. Ben yüksek sesle dahi konuşulmasını istemezken o bağırıyor nefret ettim yaa . Bide bazen hastaneye giderken ona bırakıp gidiyordum çocuğu sürüklemeyim diye artık imkanı yok güvenemem ben nereye bebeğim oraya. Inanilmaz sinirliyim. Bakalım eşim gelince ne dicek kendini acindirir şeker hastasi ya ona bağlar sinir yapıyor diye. Ama eşim hic esirgemez lafını. Of çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim.gurbette kimsen olmayınca çok zor
Öyle gervekten benim de yok kimsem burda ve güvenip bırakamamAy kızlar resmen elim ayağım titriyor bizim üst komşu çok sıkıntılı inanilmaz gürültü yapıyorlar kaç defa uyarmamıza rağmen 4 çocuk, bide gelen gideni hic bitmiyor ev resmen 30 kişi dolusuyor . Kac defa uyarmamiza rağmen değişen bişey yok, neyse fazla uzatmamak için fazla sesimi cikarmiyorum eşimin başı belaya girmesin diye, ama kv deli gibi uğraşıyor, hele ki az önce ben mutfaktayken kızımın yanındaydı hatta kucağındayken nasıl yüksek sesle bağırıyor üsttekilere oha bu ne ses diye , bir hışım çıktım kızım katıla katıla ağlıyor yavrum manyak gibi bağırışından korkmuş , hemen aldım kucağından napiyorsun sen ya dedim ufacık bebek kucağında son ses bağırıyorsun. Cevap veremedi gitti mutfağa ağlıyor hiç umrum değil zor sakinleştirdim bebeğimi. Ben yüksek sesle dahi konuşulmasını istemezken o bağırıyor nefret ettim yaa . Bide bazen hastaneye giderken ona bırakıp gidiyordum çocuğu sürüklemeyim diye artık imkanı yok güvenemem ben nereye bebeğim oraya. Inanilmaz sinirliyim. Bakalım eşim gelince ne dicek kendini acindirir şeker hastasi ya ona bağlar sinir yapıyor diye. Ama eşim hic esirgemez lafını. Of çok uzun oldu ama içimi dökmek istedim.gurbette kimsen olmayınca çok zor
Gecmis olsun canim, hemen iyilesir insallahKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Kv kp falan da olmasa çok daha iyi olacak ajxbdj yani tam gurbet okeytoL
M
Sen acindir kendini esine once, ay cocuk katilmis cok kotuydu, ben bile duyunca cok korktum elim ayagim tutredi de, acima.
Gurbet cok zorama bazen tek basima olayim da kimse karismasin diyo insan cidden
Aynen keşke en azından kafam rahat olurdu. Şimdi bide benim ailemin yanına gidicez ya iyice kuduruyor o kalıyor biz gidiyioruz diye. Bi de orda çekemem onu ben bir ay en azindan kafamı dinlerim.Kv kp falan da olmasa çok daha iyi olacak ajxbdj yani tam gurbet okeyto
Ay benzerini bende yaşadım. Ben hiç emzik vermek istemiyordum ama kızım çok çok zor bir bebek. Bir ara uyurken verdik. Benim kv de emzik hastası. Gördü ağzına verdi aldım bir fırlattım. Zaten güneş’de çok istekli değildi. Bir daha da vermedim. Sinir oluyorum birilerinin karışmasına. Bebeklerimiz çok benzer seninle inşallah uslanırlarBenimki de habire ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Ağlıyor yalancı meme nerde diye aranıyor kadın. Bi kere aldım fırlattım. Ben sadece uyku vakti veriyorum ki zaten emziği alınca susacak bir bebek değil. Veriyor çocuğun ağzına bebek de fırlatıyor tutmuyor hadi git yıka. O gün ağlaması durmadığında habire etrafımda dolanıyor beni bi yalnız bırak çocukla dedim kovdum odadan. Bazen uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyor. Benim oğlan inat. Yemicem dedi mi yemez uyumamak için direniyorsa uyumaz. Ağlar ağlar susar bi çocuk değil. O andaki ihtiyacı giredilmezse katıla katıla ağla aya başlıyor kıpkırmızı oluyor
Yaa çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir minnoş ya. Nasıl şimdi canı çok yanmıyordur inşallahKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
geçmiş olsun sürekli kremlerseniz hemen iyileşir cildi çok hızlı kendini yenilediğinden küçükken benim de yüzüme kaynar kahve dökülmüş annemin tepesine atlayınca hiçbi zaman izi olmadıKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm inşallah çabucak iyi olurKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Ağlamaları durdu çok şükür, canı acımıyodur diyr tahmin ediyoruz. Çok teşekkür ederim canımAy benzerini bende yaşadım. Ben hiç emzik vermek istemiyordum ama kızım çok çok zor bir bebek. Bir ara uyurken verdik. Benim kv de emzik hastası. Gördü ağzına verdi aldım bir fırlattım. Zaten güneş’de çok istekli değildi. Bir daha da vermedim. Sinir oluyorum birilerinin karışmasına. Bebeklerimiz çok benzer seninle inşallah uslanırlar
Yaa çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşir minnoş ya. Nasıl şimdi canı çok yanmıyordur inşallah
Ahahah tahmin edebiliyorumHujbuldum wjbdjdndjd sizsiz çolde susuz gibiydim öyle jwhdhsjdjs
Kız maşallah ne bu tatlılık nasıl geçti kurulunuzPonçiğim böyle uyumaya bayılıyor ya kalktım onu izliyorum şu ankalkıp okul in hazırlanmam lazım tabi hüzünlüyüm ilk kez ayrı kalcaz
Ahahah yürüsün be ya siz de olmasanız eğlenemicez yahuHoş buldukzordu ama bitti bir şekilde şanımız yürüsün
Ahhh canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahtan hemen toparlamışsınız benim arkadaşımın bebişine de çaydanlık döküldü ama o 1 yaş 1 ay hastane de yattı yavrum çok kötüydü doktorlar iz kalır dedi ama onda bile kalmadı çok şükür gerçekten görünmez kaza her an her şey olabiliyor malesef Allah bebişlerimizi korusunKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?