- 22 Ekim 2024
- 4.247
- 10.141
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.401
Bir düzeni olduğunu anlatamiyorsun kimseyr.. nolcak ki, bir günden bir şey olmaz ay şunu da yesin nolcak.... Ben de güvenmiyorum malesef annem sözümü dinler bu konuda ama kv dinlemis gibi yaparBebeğinize bakacak bi yakınınızın olması me büyük şansben inşallah ücretsiz izin konusunda beni üzmezler diye dua ediyorum. Annem bi kolunu kullanamıyor kv yatalak abisi var ona bakıyor. Öyle olmasaydı da kv baksın istemiyorum asla. Çok şımartacak huyunu değiştirecek beni dinlemeyecek biliyorum.geçen uyku saati geldi biz de her perşembe yemeğe gidiyoruz. Eşim dedi bebek arabasına koy anne biraz dolaş uyur. Tabi emziğini takmadığı için ve sürekli çocuğumla konuştuğu için uyumadı ve tahmin edersiniz ki yaklaşık 2 saat ağlamasını durduramadık. Laf dinlemiyor hiç sinirlerim bozuluyor.
Anlatamazsin bacim anlamak istemiyorlar sanki dertleri bize muhalefet azcik düşünse torununu zaten dikkat ederler de nerdeeeeBir de bi kaç hafta öncesinde yine bebeğimin tam uyku saatinde kayınpeder görümcemi kız kardeşlerini görüntülü arayıp poyrazı gösterdi. E uykusu dağıldı tabi. O zaman çok ağlamadı ama ben stres oldum uykusu kaçtı çocuğun diye. Arada olacak o kadar diye çıkıştı bana. Bu en son 2 saat susmadığında ben bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi. E baba dedim ben neden karışayım senin torunun tabi ki göstermek isticeksin ama uyku saati çok önemli bize de eziyet el kadar bebeğe de eziyet vaktinde uyumadığı zaman
İki tarafta da tek torun bir de. Annem bilir benim huyumu kaç kere uyardı kv yi karışma şuna bunun sağı solu belli olmaz diye. İlk yeni doğduğu zaman tutturdu şapka giydir yelek giydir ev 26 derece. Eşime dedim anneni uyar ne diyecekse sana desin çok önemliyse sen bana söyle. Lohusa depresyonunu çok ağır geçirdim zaten kimsenin kalbini kırmak istemiyorum dedimBir düzeni olduğunu anlatamiyorsun kimseyr.. nolcak ki, bir günden bir şey olmaz ay şunu da yesin nolcak.... Ben de güvenmiyorum malesef annem sözümü dinler bu konuda ama kv dinlemis gibi yapar
Ay kıyamam bu ne ya, çok şyi yapmışsın tavrını net açıklayarak canım kendi çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ben de stres oluyorum niye ağlıyor vs diyip peşime takıldıklarında. Biz stres olunca çocık da stres oluyor. Tek başımayken harikayım bebeğim de harika gerçektenBenimki de habire ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Ağlıyor yalancı meme nerde diye aranıyor kadın. Bi kere aldım fırlattım. Ben sadece uyku vakti veriyorum ki zaten emziği alınca susacak bir bebek değil. Veriyor çocuğun ağzına bebek de fırlatıyor tutmuyor hadi git yıka. O gün ağlaması durmadığında habire etrafımda dolanıyor beni bi yalnız bırak çocukla dedim kovdum odadan. Bazen uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyor. Benim oğlan inat. Yemicem dedi mi yemez uyumamak için direniyorsa uyumaz. Ağlar ağlar susar bi çocuk değil. O andaki ihtiyacı giredilmezse katıla katıla ağla aya başlıyor kıpkırmızı oluyor
Sofradayız mesela benim oğlan daha önce anlattım ya duramıyor aynı yerde gezinmek istiyor Mıgırdanıyor kv diyor ki yemek istiyorAy kıyamam bu ne ya, çok şyi yapmışsın tavrını net açıklayarak canım kendi çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ben de stres oluyorum niye ağlıyor vs diyip peşime takıldıklarında. Biz stres olunca çocık da stres oluyor. Tek başımayken harikayım bebeğim de harika gerçekten
En iyisini yapmışsınİki tarafta da tek torun bir de. Annem bilir benim huyumu kaç kere uyardı kv yi karışma şuna bunun sağı solu belli olmaz diye. İlk yeni doğduğu zaman tutturdu şapka giydir yelek giydir ev 26 derece. Eşime dedim anneni uyar ne diyecekse sana desin çok önemliyse sen bana söyle. Lohusa depresyonunu çok ağır geçirdim zaten kimsenin kalbini kırmak istemiyorum dedim
Otoriteyi sarsan her şeyden nefret ediyorum sjdjjd bir şey teklif edildi hayır dediysem uzatmayin şansıma herkes de peşime cevap veriyor her seferinde jsbdjd ama az daha algilari acilsin anladığı zaman da böyle yapilirsa oturup konusurum ya da gelmeyeyim siz tercih edin derim sndnjsndjdjSofradayız mesela benim oğlan daha önce anlattım ya duramıyor aynı yerde gezinmek istiyor Mıgırdanıyor kv diyor ki yemek istiyorbin kere dedim onun derdi kucakta gezinmek. Sabır. Bi de tek torun olduğundan ben gözümü ayırmasam ilk fırsatta şımartacak sonra çocuk anne babayı kötü bilecek
Ben doğumdan once Philips aventin tekli olanını almıştım, zaten doğumdan sonra yoğun bakıma yattığı için bebişim sağım yapıp götürmem gerekiyordu ilk baslarda sütüm çok az çıkıyordu 5 ml falan sonra arttı baya iyi çıkıyordu. 2-3 saatte bir sağım yapıyordum. Sonra tabi bebiş geldikten sonra emziriyordum ama çok emmediği için mama takviyesi de verdim. Çekim gücü bana iyi geldi ama herkesin memnuniyeti farklı tabi. 4. Ayda zaten meme reddi bi başladı tekrar sağım yapmaya başladım ama sütüm iyice azaldı 20-30 anca çıkıyordu e bebiş de durmuyor sürekli sağım yapmak imkansiz geliyordu anca gunde bir iki. Bir umut deyip hadi dedim bebebaonun eller serbest alayım onla daha çok sağım yaparım ama onda daha da az çıktı. Şimdi tamamen bıraktım. Seninki emiyordu bildiğim kadarıyla niye pompa almayı düşünüyorsun canım.Kizlar elektrikli pompa önerisi alabilir miyim marka olarak memnun kaldığınız varsa plis bi de yenidoganken hic emzirmeyenler için soruyorum hangi sıklıkta sağım yapıyordunuz
Kendim için değil ya eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı dün, bugün kuvoze alınmış neyi var bilmiyorum annesini de taburcu etmişler hicbir fikri yok burda sorayım dedim. Buzdolabında tutup öyle mi götürüyordunuz sütü buzlu haldeBen doğumdan once Philips aventin tekli olanını almıştım, zaten doğumdan sonra yoğun bakıma yattığı için bebişim sağım yapıp götürmem gerekiyordu ilk baslarda sütüm çok az çıkıyordu 5 ml falan sonra arttı baya iyi çıkıyordu. 2-3 saatte bir sağım yapıyordum. Sonra tabi bebiş geldikten sonra emziriyordum ama çok emmediği için mama takviyesi de verdim. Çekim gücü bana iyi geldi ama herkesin memnuniyeti farklı tabi. 4. Ayda zaten meme reddi bi başladı tekrar sağım yapmaya başladım ama sütüm iyice azaldı 20-30 anca çıkıyordu e bebiş de durmuyor sürekli sağım yapmak imkansiz geliyordu anca gunde bir iki. Bir umut deyip hadi dedim bebebaonun eller serbest alayım onla daha çok sağım yaparım ama onda daha da az çıktı. Şimdi tamamen bıraktım. Seninki emiyordu bildiğim kadarıyla niye pompa almayı düşünüyorsun canım.
Ya varya bu kv kp gorumce falan cok gereksız tıpler,yarın bıgun bızde olucaz belkı kv ama ben hıc sanmıyorumkı boyle cahıl cahıl hareketler yapıcaz.cahıllık basa bela ınankı,kadın tatılde goruntulu arıyo sankı onemsıyomus gıbı gercekten durmadan yok nıye bunu gıydırdınız yok şurası nıye soyle nıye boyle sanane ya sanane!ınsan olsunlar bıraz canımı yesınler ya gercekten cok garıp dinamikler insan boguluyor ama elden bıseyde gelmıyor işte..ucretsız ıznınde bı sıkıntı cıkmaz kuzum korkma,benım sanssızlıgıma ve subedekı içgüzar birirnin yerımde gozu olup ben gıdınce kadrosunu bıreysele aldırmasından kaynaklandı tüm bunlar,ama bende dıger tarfta hesaplasıcam hıc hakkım helal degıl sebebı olanlara.iş hayatı böyle işte sürekli tırnaklarını cıkarcaksın yoksa tepene cıkarlar helede bızım sektör..bide soyle dusun cok guclu anaları olacak bızım PoyrişlerinBebeğinize bakacak bi yakınınızın olması me büyük şansben inşallah ücretsiz izin konusunda beni üzmezler diye dua ediyorum. Annem bi kolunu kullanamıyor kv yatalak abisi var ona bakıyor. Öyle olmasaydı da kv baksın istemiyorum asla. Çok şımartacak huyunu değiştirecek beni dinlemeyecek biliyorum.geçen uyku saati geldi biz de her perşembe yemeğe gidiyoruz. Eşim dedi bebek arabasına koy anne biraz dolaş uyur. Tabi emziğini takmadığı için ve sürekli çocuğumla konuştuğu için uyumadı ve tahmin edersiniz ki yaklaşık 2 saat ağlamasını durduramadık. Laf dinlemiyor hiç sinirlerim bozuluyor.
Kuzum duruma göre bakarsın izin işine Allahım babacıgına en kısa surede sıhhhat versınCanım inan biz de zor durumdayız aslında bakacak kimsemiz yok babamın durumundan dolayı, ablam da evli kocasınu bırakıp pendikten bahçelievlere geldi 1-2 ay bakarım dedi. Sonrasında kv kp memleketten gelir (76 yaşındalar tabi asssla istemiyorıö bakmalarını ve güvenmiyorum da) onlar idare eder bi süre. Annemle ablam dönüşümlü babama bakar annem gelir bakar dite planladık. Ücretsize ayrılacaktım ben de annem hallederiz sıkıntı yapma dedi ama bakalım ne olacak, her an ücretsiz alabilirim ben de çok sıkıntı olursa.
Şu laf dinlememe olaylarına uyuz oluyorum gerçekten. Her şeye karışılması da sinirimi bozuyor mesela kv sürekli çıkar emziği ağzından verme ağzına vs diyor çıldırıyorum sanane abi çocuk istiyor ki veriyorum
Ben lansinoh elektrikli ve mochi kullaniyorum ikisi de güzel lansinoh çekişi bi tik daha iyi olabilir , mochi yi de arabada bile kullanmıştım o acidan iyi. 40 ml lik posriyonlar halinde dondurup buz akusuyle götürüyorduk biz zaten ilk gunler 20 ml falan yetiyordu, 3 saatte bir sagiyordum gece de kalkipKendim için değil ya eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı dün, bugün kuvoze alınmış neyi var bilmiyorum annesini de taburcu etmişler hicbir fikri yok burda sorayım dedim. Buzdolabında tutup öyle mi götürüyordunuz sütü buzlu halde
Ayy yemınle aynııı,hatta benin tansıyonum 15 e cıktı kv yuzunden,dır dır dır nıye bunu gıydırdınız yok bız evımıze goturelım yok dokuncam yok emzırıyomusun ,babam onlar gıttıkten sonra anneme derken duydum Allah belasını versın bu kadının cocugumun tansıyonumu 15 e fırlattı dedı düşün yani.hadsizlerİki tarafta da tek torun bir de. Annem bilir benim huyumu kaç kere uyardı kv yi karışma şuna bunun sağı solu belli olmaz diye. İlk yeni doğduğu zaman tutturdu şapka giydir yelek giydir ev 26 derece. Eşime dedim anneni uyar ne diyecekse sana desin çok önemliyse sen bana söyle. Lohusa depresyonunu çok ağır geçirdim zaten kimsenin kalbini kırmak istemiyorum dedim
Sağol canımBen lansinoh elektrikli ve mochi kullaniyorum ikisi de güzel lansinoh çekişi bi tik daha iyi olabilir , mochi yi de arabada bile kullanmıştım o acidan iyi. 40 ml lik posriyonlar halinde dondurup buz akusuyle götürüyorduk biz zaten ilk gunler 20 ml falan yetiyordu, 3 saatte bir sagiyordum gece de kalkip
Ilk zamanlar az olduğu için şırıngaya çekip posetleyip dondurucuya atıyordum sorna artınca sütüm süt saklama poşetlerine koyup mutlaka sağım yaptığı saat ve tarihi bebeğin adını soyadını yazıp buzluga atiyordum ertesi gün buz aküsü ve minik çanta almıştım onla götürüp hemşireye teslim ediyordum. Onlar sonra hallediyor. Bir kac gün sorna zaten emzirmeye çağırıyorlar gidiyordum günde 3, kere. Inşallah bebiş sağlığına kavuşur biran önce çok stresli bir durum ama eşinin kuzenine söyle moralini yüksek tutsun sütünü etkilemesin.Kendim için değil ya eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı dün, bugün kuvoze alınmış neyi var bilmiyorum annesini de taburcu etmişler hicbir fikri yok burda sorayım dedim. Buzdolabında tutup öyle mi götürüyordunuz sütü buzlu halde
En kısa zamanda kavuşurlar inşallah üzülüyorum böyle örneklereKendim için değil ya eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı dün, bugün kuvoze alınmış neyi var bilmiyorum annesini de taburcu etmişler hicbir fikri yok burda sorayım dedim. Buzdolabında tutup öyle mi götürüyordunuz sütü buzlu halde
çok geçmiş olsun canımKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
Gecmıs olsun canım yaa cok uzuldumKızlar cumartesi günü bebeğimin yüzüne ve göğsüne çay döküldü acile nasıl koştuğumuzu bilemedik ömrümüzden ömür gittikazalar gerçekten anlık oluyormuş Allah tüm bebekleri korusun. Pansuman yapıp krem yazdılar, kızım da ben de ağlamaktan bi hal olduk ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?