2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bir düzeni olduğunu anlatamiyorsun kimseyr.. nolcak ki, bir günden bir şey olmaz ay şunu da yesin nolcak.... Ben de güvenmiyorum malesef annem sözümü dinler bu konuda ama kv dinlemis gibi yapar

Anlatamazsin bacim anlamak istemiyorlar sanki dertleri bize muhalefet azcik düşünse torununu zaten dikkat ederler de nerdeeee

Bir düzeni olduğunu anlatamiyorsun kimseyr.. nolcak ki, bir günden bir şey olmaz ay şunu da yesin nolcak.... Ben de güvenmiyorum malesef annem sözümü dinler bu konuda ama kv dinlemis gibi yapar
İki tarafta da tek torun bir de. Annem bilir benim huyumu kaç kere uyardı kv yi karışma şuna bunun sağı solu belli olmaz diye. İlk yeni doğduğu zaman tutturdu şapka giydir yelek giydir ev 26 derece. Eşime dedim anneni uyar ne diyecekse sana desin çok önemliyse sen bana söyle. Lohusa depresyonunu çok ağır geçirdim zaten kimsenin kalbini kırmak istemiyorum dedim

Ay kıyamam bu ne ya, çok şyi yapmışsın tavrını net açıklayarak canım kendi çocuğunu en iyi sen tanırsın. Ben de stres oluyorum niye ağlıyor vs diyip peşime takıldıklarında. Biz stres olunca çocık da stres oluyor. Tek başımayken harikayım bebeğim de harika gerçekten

Sofradayız mesela benim oğlan daha önce anlattım ya duramıyor aynı yerde gezinmek istiyor Mıgırdanıyor kv diyor ki yemek istiyor bin kere dedim onun derdi kucakta gezinmek. Sabır. Bi de tek torun olduğundan ben gözümü ayırmasam ilk fırsatta şımartacak sonra çocuk anne babayı kötü bilecek

En iyisini yapmışsın bana karışan olmadi gerci ama biz de misafir krizi yaşadık eşimin üstüne çok gittiler... İnsan anlayış bekliyor ve saygi duyulmali büyütme şekline vs. ben istersem şekerle beslerim ama sizin bir şeyi yedirmenizi istemiyorsam yedirmeyin.....

Otoriteyi sarsan her şeyden nefret ediyorum sjdjjd bir şey teklif edildi hayır dediysem uzatmayin şansıma herkes de peşime cevap veriyor her seferinde jsbdjd ama az daha algilari acilsin anladığı zaman da böyle yapilirsa oturup konusurum ya da gelmeyeyim siz tercih edin derim sndnjsndjdj

Kizlar elektrikli pompa önerisi alabilir miyim marka olarak memnun kaldığınız varsa plis bi de yenidoganken hic emzirmeyenler için soruyorum hangi sıklıkta sağım yapıyordunuz

Kizlar elektrikli pompa önerisi alabilir miyim marka olarak memnun kaldığınız varsa plis bi de yenidoganken hic emzirmeyenler için soruyorum hangi sıklıkta sağım yapıyordunuz
Ben doğumdan once Philips aventin tekli olanını almıştım, zaten doğumdan sonra yoğun bakıma yattığı için bebişim sağım yapıp götürmem gerekiyordu ilk baslarda sütüm çok az çıkıyordu 5 ml falan sonra arttı baya iyi çıkıyordu. 2-3 saatte bir sağım yapıyordum. Sonra tabi bebiş geldikten sonra emziriyordum ama çok emmediği için mama takviyesi de verdim. Çekim gücü bana iyi geldi ama herkesin memnuniyeti farklı tabi. 4. Ayda zaten meme reddi bi başladı tekrar sağım yapmaya başladım ama sütüm iyice azaldı 20-30 anca çıkıyordu e bebiş de durmuyor sürekli sağım yapmak imkansiz geliyordu anca gunde bir iki. Bir umut deyip hadi dedim bebebaonun eller serbest alayım onla daha çok sağım yaparım ama onda daha da az çıktı. Şimdi tamamen bıraktım. Seninki emiyordu bildiğim kadarıyla niye pompa almayı düşünüyorsun canım.

Kendim için değil ya eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı dün, bugün kuvoze alınmış neyi var bilmiyorum annesini de taburcu etmişler hicbir fikri yok burda sorayım dedim. Buzdolabında tutup öyle mi götürüyordunuz sütü buzlu halde

Ya varya bu kv kp gorumce falan cok gereksız tıpler,yarın bıgun bızde olucaz belkı kv ama ben hıc sanmıyorumkı boyle cahıl cahıl hareketler yapıcaz.cahıllık basa bela ınankı,kadın tatılde goruntulu arıyo sankı onemsıyomus gıbı gercekten durmadan yok nıye bunu gıydırdınız yok şurası nıye soyle nıye boyle sanane ya sanane!ınsan olsunlar bıraz canımı yesınler ya gercekten cok garıp dinamikler insan boguluyor ama elden bıseyde gelmıyor işte..ucretsız ıznınde bı sıkıntı cıkmaz kuzum korkma,benım sanssızlıgıma ve subedekı içgüzar birirnin yerımde gozu olup ben gıdınce kadrosunu bıreysele aldırmasından kaynaklandı tüm bunlar,ama bende dıger tarfta hesaplasıcam hıc hakkım helal degıl sebebı olanlara.iş hayatı böyle işte sürekli tırnaklarını cıkarcaksın yoksa tepene cıkarlar helede bızım sektör..bide soyle dusun cok guclu anaları olacak bızım Poyrişlerin
Kuzum duruma göre bakarsın izin işine Allahım babacıgına en kısa surede sıhhhat versınbende cıldırıyorum valla hiçbir yardımları olmaz bir tas yemek vermezler ama iş karısmak olunca hep basroldeler.nasıl olmamamız gerektıgını ogretıyorlar işte bize onlarında bu dunyadakı rollerı bu sanırın

Ben lansinoh elektrikli ve mochi kullaniyorum ikisi de güzel lansinoh çekişi bi tik daha iyi olabilir , mochi yi de arabada bile kullanmıştım o acidan iyi. 40 ml lik posriyonlar halinde dondurup buz akusuyle götürüyorduk biz zaten ilk gunler 20 ml falan yetiyordu, 3 saatte bir sagiyordum gece de kalkip

Ayy yemınle aynııı,hatta benin tansıyonum 15 e cıktı kv yuzunden,dır dır dır nıye bunu gıydırdınız yok bız evımıze goturelım yok dokuncam yok emzırıyomusun ,babam onlar gıttıkten sonra anneme derken duydum Allah belasını versın bu kadının cocugumun tansıyonumu 15 e fırlattı dedı düşün yani.hadsizler

Sağol canım ben de öyle biliyorum bebek emiyormus gibi düzenli sağım lazim diye Allah şifa versin tüm bebislere hiç güzel değil öyle ayrı kalmalari

Ilk zamanlar az olduğu için şırıngaya çekip posetleyip dondurucuya atıyordum sorna artınca sütüm süt saklama poşetlerine koyup mutlaka sağım yaptığı saat ve tarihi bebeğin adını soyadını yazıp buzluga atiyordum ertesi gün buz aküsü ve minik çanta almıştım onla götürüp hemşireye teslim ediyordum. Onlar sonra hallediyor. Bir kac gün sorna zaten emzirmeye çağırıyorlar gidiyordum günde 3, kere. Inşallah bebiş sağlığına kavuşur biran önce çok stresli bir durum ama eşinin kuzenine söyle moralini yüksek tutsun sütünü etkilemesin.

En kısa zamanda kavuşurlar inşallah üzülüyorum böyle örneklere

çok geçmiş olsun canım çok sıcak mıydı çay

Gecmıs olsun canım yaa cok uzuldumAllah esırgesın bebeklerımızı ve tum bebeklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…