- 11 Temmuz 2024
- 2.242
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.404
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.381
Döndümbüşra'nın cezası hala kalkmamış. Kim şikayet ettiyse gelsin madalyasını takayım, afferin sana
Kız bacikolar hoşgeldiniz nasıl geçti mapuslukBir süredir yoktum, biri demiş öldü. Şimdi yazsınlar kral geri döndü whsbagshabshadjsnjshsbdhs size salam getirdim aybalalarım sjbdhwbdjssjsjdjd
HahahBizim de öyle canım ve çok inatçı. Bu huylar bşzde 4. Aydan eser kaldı. Ya da huyu böyle kime çekmişse
Beter ederim diye bir şey surmedimGeçti mi canım kıyamam ya, uraz da şeftali yedikten sonra böyle olmuştu ama krem sürünce geçti.
Hujbuldum wjbdjdndjd sizsiz çolde susuz gibiydim öyle jwhdhsjdjsKız bacikolar hoşgeldiniz nasıl geçti mapusluk
Gerçi bende giremedim bayağı ama iyi ki geldiniz renk katıyorsunuz
Güno canim yanlış veya doğru diyemem ama dönmeyi öğrenmesi lazim ve bunu geciktirebilir gibi geldi bana bilmiyorum. İpek de sırt üstü yatiyordu hep yüz üstü dönmeyi öğrenirken geceler gündüzler beter haldeydim valla sjxdjkdndx şimdi hep yüz üstü yatıyor dbbdhdjd ne şekilde yatirdiysam gark etmez 5-10 dkcsonra dönmüş oluyo, bazen kolu altta kaliyo bazen kurtarıyor ndnxjd henüz geri dönmeyi cozemedi onu da çözmeye çalışırken yine uykular nanay olacak ama yaoacak bir şey yok jsbdjdjdjdjhdjdGunaydinlarumarim hepiniz iyisinizdir
Benim kiz yakinlarda donmeyi öğrendi ama gece dönüp kendini uyandirdigi icin kenari korumali reflu yatagina koydum dönmesin diye ama içimden bi ses cok yanlış yaptığımı söylüyor siz kendi haline mi biraktiniz ? Böyle de hem kendini hem beni uyutmayacak sanki
Bugun menenjit asisi var o da gecsin artik uyaniyo falan demeyip serbest yatirayim cocugu bendeGüno canim yanlış veya doğru diyemem ama dönmeyi öğrenmesi lazim ve bunu geciktirebilir gibi geldi bana bilmiyorum. İpek de sırt üstü yatiyordu hep yüz üstü dönmeyi öğrenirken geceler gündüzler beter haldeydim valla sjxdjkdndx şimdi hep yüz üstü yatıyor dbbdhdjd ne şekilde yatirdiysam gark etmez 5-10 dkcsonra dönmüş oluyo, bazen kolu altta kaliyo bazen kurtarıyor ndnxjd henüz geri dönmeyi cozemedi onu da çözmeye çalışırken yine uykular nanay olacak ama yaoacak bir şey yok jsbdjdjdjdjhdjd
Sal çayıra dönsün shdbbwsjwndjdb sifa olsun şimdiden aşısı kuzuyaBugun menenjit asisi var o da gecsin artik uyaniyo falan demeyip serbest yatirayim cocugu bende
Dönmeyi öğrendiyse sert yatakta yatması önemli diye biliyorum canım. Dönmeye başlar başlamaz ben reflü yatağını sadece gündüz kullanıyorum bi de bi yerde kalırsak. İlk bi kaç gün zor oluyor yatağında ama sonra alışıyor. Onla birlikte ben de uyuyamıyordum ilk zamanlar.Gunaydinlarumarim hepiniz iyisinizdir
Benim kiz yakinlarda donmeyi öğrendi ama gece dönüp kendini uyandirdigi icin kenari korumali reflu yatagina koydum dönmesin diye ama içimden bi ses cok yanlış yaptığımı söylüyor siz kendi haline mi biraktiniz ? Böyle de hem kendini hem beni uyutmayacak sanki
Ben de öyle yapayım artikDönmeyi öğrendiyse sert yatakta yatması önemli diye biliyorum canım. Dönmeye başlar başlamaz ben reflü yatağını sadece gündüz kullanıyorum bi de bi yerde kalırsak. İlk bi kaç gün zor oluyor yatağında ama sonra alışıyor. Onla birlikte ben de uyuyamıyordum ilk zamanlar.
Hoş buldukKız bacikolar hoşgeldiniz nasıl geçti mapusluk
Gerçi bende giremedim bayağı ama iyi ki geldiniz renk katıyorsunuz
Ayy canım benımmPonçiğim böyle uyumaya bayılıyor ya kalktım onu izliyorum şu ankalkıp okul in hazırlanmam lazım tabi hüzünlüyüm ilk kez ayrı kalcaz
Sıpam hemen alıştı teyzesine bakayım ben yokken ne yapacak kdndjdnsksksAyy canım benımmılk gunler bıraz zor oluyor ama alısıyorsun,üzülme gercı ben hala sureklı ıstıfa etmeyı dusunuyorum ama gelecekte ona daha ıyı bır hayat saglayabılmek ıcın calısıp para kazanmamız lazım dıyıp gerı iç sesımı susturuyorum
Bebeğinize bakacak bi yakınınızın olması me büyük şansSıpam hemen alıştı teyzesine bakayım ben yokken ne yapacak kdndjdnsksks
İnan ben de hiç çalışmak istemiyorum ama hem maddi açıdan daha iyi olmamız için gerekiyor hem de bir an önce görevimi tamamlamak için
Sonuçta biz çalışan anneleriz öyle ya da böyle bir gün bırakıp çalışmamız gerekecek diyorum ben de
Ah senle benAyy canım benımmılk gunler bıraz zor oluyor ama alısıyorsun,üzülme gercı ben hala sureklı ıstıfa etmeyı dusunuyorum ama gelecekte ona daha ıyı bır hayat saglayabılmek ıcın calısıp para kazanmamız lazım dıyıp gerı iç sesımı susturuyorum
Bir de bi kaç hafta öncesinde yine bebeğimin tam uyku saatinde kayınpeder görümcemi kız kardeşlerini görüntülü arayıp poyrazı gösterdi. E uykusu dağıldı tabi. O zaman çok ağlamadı ama ben stres oldum uykusu kaçtı çocuğun diye. Arada olacak o kadar diye çıkıştı bana. Bu en son 2 saat susmadığında ben bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi. E baba dedim ben neden karışayım senin torunun tabi ki göstermek isticeksin ama uyku saati çok önemli bize de eziyet el kadar bebeğe de eziyet vaktinde uyumadığı zamanBebeğinize bakacak bi yakınınızın olması me büyük şansben inşallah ücretsiz izin konusunda beni üzmezler diye dua ediyorum. Annem bi kolunu kullanamıyor kv yatalak abisi var ona bakıyor. Öyle olmasaydı da kv baksın istemiyorum asla. Çok şımartacak huyunu değiştirecek beni dinlemeyecek biliyorum.geçen uyku saati geldi biz de her perşembe yemeğe gidiyoruz. Eşim dedi bebek arabasına koy anne biraz dolaş uyur. Tabi emziğini takmadığı için ve sürekli çocuğumla konuştuğu için uyumadı ve tahmin edersiniz ki yaklaşık 2 saat ağlamasını durduramadık. Laf dinlemiyor hiç sinirlerim bozuluyor.
Canım inan biz de zor durumdayız aslında bakacak kimsemiz yok babamın durumundan dolayı, ablam da evli kocasınu bırakıp pendikten bahçelievlere geldi 1-2 ay bakarım dedi. Sonrasında kv kp memleketten gelir (76 yaşındalar tabi asssla istemiyorıö bakmalarını ve güvenmiyorum da) onlar idare eder bi süre. Annemle ablam dönüşümlü babama bakar annem gelir bakar dite planladık. Ücretsize ayrılacaktım ben de annem hallederiz sıkıntı yapma dedi ama bakalım ne olacak, her an ücretsiz alabilirim ben de çok sıkıntı olursa.Bebeğinize bakacak bi yakınınızın olması me büyük şansben inşallah ücretsiz izin konusunda beni üzmezler diye dua ediyorum. Annem bi kolunu kullanamıyor kv yatalak abisi var ona bakıyor. Öyle olmasaydı da kv baksın istemiyorum asla. Çok şımartacak huyunu değiştirecek beni dinlemeyecek biliyorum.geçen uyku saati geldi biz de her perşembe yemeğe gidiyoruz. Eşim dedi bebek arabasına koy anne biraz dolaş uyur. Tabi emziğini takmadığı için ve sürekli çocuğumla konuştuğu için uyumadı ve tahmin edersiniz ki yaklaşık 2 saat ağlamasını durduramadık. Laf dinlemiyor hiç sinirlerim bozuluyor.
Benim eşim de yapıyordu bunu ilk zamanlar sonra anladı çocuğun saati kaçınca yorulan biz oluyoruz artık yapmıyor şükürBir de bi kaç hafta öncesinde yine bebeğimin tam uyku saatinde kayınpeder görümcemi kız kardeşlerini görüntülü arayıp poyrazı gösterdi. E uykusu dağıldı tabi. O zaman çok ağlamadı ama ben stres oldum uykusu kaçtı çocuğun diye. Arada olacak o kadar diye çıkıştı bana. Bu en son 2 saat susmadığında ben bu kadar olduğunu bilmiyordum dedi. E baba dedim ben neden karışayım senin torunun tabi ki göstermek isticeksin ama uyku saati çok önemli bize de eziyet el kadar bebeğe de eziyet vaktinde uyumadığı zaman
Benimki de habire ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Ağlıyor yalancı meme nerde diye aranıyor kadın. Bi kere aldım fırlattım. Ben sadece uyku vakti veriyorum ki zaten emziği alınca susacak bir bebek değil. Veriyor çocuğun ağzına bebek de fırlatıyor tutmuyor hadi git yıka. O gün ağlaması durmadığında habire etrafımda dolanıyor beni bi yalnız bırak çocukla dedim kovdum odadan. Bazen uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyor. Benim oğlan inat. Yemicem dedi mi yemez uyumamak için direniyorsa uyumaz. Ağlar ağlar susar bi çocuk değil. O andaki ihtiyacı giredilmezse katıla katıla ağla aya başlıyor kıpkırmızı oluyorCanım inan biz de zor durumdayız aslında bakacak kimsemiz yok babamın durumundan dolayı, ablam da evli kocasınu bırakıp pendikten bahçelievlere geldi 1-2 ay bakarım dedi. Sonrasında kv kp memleketten gelir (76 yaşındalar tabi asssla istemiyorıö bakmalarını ve güvenmiyorum da) onlar idare eder bi süre. Annemle ablam dönüşümlü babama bakar annem gelir bakar dite planladık. Ücretsize ayrılacaktım ben de annem hallederiz sıkıntı yapma dedi ama bakalım ne olacak, her an ücretsiz alabilirim ben de çok sıkıntı olursa.
Şu laf dinlememe olaylarına uyuz oluyorum gerçekten. Her şeye karışılması da sinirimi bozuyor mesela kv sürekli çıkar emziği ağzından verme ağzına vs diyor çıldırıyorum sanane abi çocuk istiyor ki veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?