- 26 Ocak 2021
- 835
- 2.447
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.481
İki uc gunde bir yiyor, neredeyse hergun kaka yapsin diye erik veriyorum, bol bol zeytinyagi koyuyorum yemekleirne zaten ama. En etkilisi poposuna zeytinyagi surmek oldu bendeAh kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dediler
Bashhshxj yok o kadar da değil dhxh babası bu sefer kovar ahha
Kızlar hayırlı sabahlar bugğn oğlumdan ilk kez,uzun süre ayrılıcam akşam 5 e kadar , çok duygusalım şuan....stok yapacak kadar da sütüm yoktu o yüzden mama vericekler ,emerek uykuya,dalıyor kuzucum nasıl olacak bilmihorum, bugün sanırım akşam olmaz bana
Of ya biz de diş yook ama damaklarıyla öyle bi sıkıştırıyor ki memelerim acıyoİkinci dis de geldi beybitonun, memelerim alev alev. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Anamm gözünüz aydın ısırıyor mu sıpacıkİkinci dis de geldi beybitonun, memelerim alev alev. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
neden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedimAyy cok ıyı fıkır verdım valla büşracıgım,aksam yapayımda yarına yesınyogurdu veremıyorum henuz karnını agrıttı dıye ıkı hafta sonra vercem
Kuzu kıymayı yenıden aldık bakalım kendı kasabımdan,kuzu iliğini nasıl vercez canım?kaynatıp buzlugamı atıcaz?3kere çekin dedım ınsallah cekmıslerdır.tarıflerını kaydettım kapya bıberı hıc denememıstım yarın deneyecegım
Canım bıde kabızlık ıcın erık cok ıyı gelıyormus siyah olan.armut ben verdımde karnını agrıttı ıkı seferdir.erık daha ıyı sankı bu acıdan.armut cok lifliya bıraz agır gelebılıyor
Evet o etkili ben de sürdüm bugün ama yarım fitil de attım sorun çözüldü neyse kiİki uc gunde bir yiyor, neredeyse hergun kaka yapsin diye erik veriyorum, bol bol zeytinyagi koyuyorum yemekleirne zaten ama. En etkilisi poposuna zeytinyagi surmek oldu bende
Evet o etkili ben de sürdüm bugün ama yarım fitil de attım sorun çözüldü neyse kiİki uc gunde bir yiyor, neredeyse hergun kaka yapsin diye erik veriyorum, bol bol zeytinyagi koyuyorum yemekleirne zaten ama. En etkilisi poposuna zeytinyagi surmek oldu bende
Fitille kabızlık sorunu çözüldü ama ben armut ve kara erik blenderdan geçtim. Yarım tatlı kaşığı yulaf ununu suyla pişirip zeytinyağladım hepsini karıştırıp verdim. Çok yemiyor tabi yediği kadar artık. Akşama da kabak, tatlı patates ve kapya biberden çorba yaparım. Kıymayı ne zaman kullanmaya başlayacaksın canım. Soğan da koycam artık çorbalarına yavaştan.Ayy cok ıyı fıkır verdım valla büşracıgım,aksam yapayımda yarına yesınyogurdu veremıyorum henuz karnını agrıttı dıye ıkı hafta sonra vercem
Kuzu kıymayı yenıden aldık bakalım kendı kasabımdan,kuzu iliğini nasıl vercez canım?kaynatıp buzlugamı atıcaz?3kere çekin dedım ınsallah cekmıslerdır.tarıflerını kaydettım kapya bıberı hıc denememıstım yarın deneyecegım
Canım bıde kabızlık ıcın erık cok ıyı gelıyormus siyah olan.armut ben verdımde karnını agrıttı ıkı seferdir.erık daha ıyı sankı bu acıdan.armut cok lifliya bıraz agır gelebılıyor
Canım dana etinde hormon ve antıbıyotık oluyormus. kuzu eti katkısız taze ve daha dogalmıs o sebepten dolayı kuzu etını tavsıye edıyorlar.ama işte iyisini bulmak lazım,kokmaması lazım.gercek ıyı otlanan kuzu etı olması lazım.koyun etı mesela cok kokar.neden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedim
İyi kabızlık olayı cok onemlı mınık popişler ıcınEvet o etkili ben de sürdüm bugün ama yarım fitil de attım sorun çözüldü neyse ki
Fitille kabızlık sorunu çözüldü ama ben armut ve kara erik blenderdan geçtim. Yarım tatlı kaşığı yulaf ununu suyla pişirip zeytinyağladım hepsini karıştırıp verdim. Çok yemiyor tabi yediği kadar artık. Akşama da kabak, tatlı patates ve kapya biberden çorba yaparım. Kıymayı ne zaman kullanmaya başlayacaksın canım. Soğan da koycam artık çorbalarına yavaştan.
Bana doktorun verdıgı lıstede tzusuz tereyagı yazıyor canım.Merhaba, tereyağı verebiliyor muyuz bebiklere?
Hem emzik hem dis kasiyici gorevi gorev memislerOf ya biz de diş yook ama damaklarıyla öyle bi sıkıştırıyor ki memelerim acıyo
Acimiyor anasinaAnamm gözünüz aydın ısırıyor mu sıpacık
Bana doktorun verdıgı lıstede tzusuz tereyagı yazıyor canım.
Hem hayırlı hem geçmiş olsun jsbdjdjjdİkinci dis de geldi beybitonun, memelerim alev alev. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Gozunuz aydınİkinci dis de geldi beybitonun, memelerim alev alev. Sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Bir küçük top kadar çorbalarının yemeklerin içine atabilirsin canımBen henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Ya günde 3 öğün mü gidiyorsunuz ne kadar miktarda veriyorsunuz biz hala tek öğün gidiyoruz bazende ikindinde bir de meyve çok olmuyor mu öyle kiSabahları muz yumurta irmik yapıyorum bi de zeytinyağı. Öğlen tarhana içti akşam da misafirlikteydik havuçla patetes haşladık yağ da döktüm gerçi azcık bişe yedi bi çk bile değil ama kesin o yaptı. Fitil attım bakalım 1-2 saate sorunun çözülmesi lazım. Ek gıda olarak da bugğn armut ve o kara erikler var ya ondan vericem. Zeytinyağı da koyucam.
Ayy kıyamam baya alerjısı varmıs kuzumun.doktora sorarsın kuzum bıdaha ne zaman verebılırım dıye,bence uzun bır sure verdırmez.ben sabah ıkı yemek kasıgı kadar oglende ıkı yemek kasıgı kadar verıyorum.nadıren uc yemek kasıgı oluyordur.mesela sabah benımkıde sevmedı yaptıgımı bir tatlı kasıgı ancak yemıstır,degısıyor sevmesıne gore tatlı seylerı sevıyor tabıkıKızlar bebiktolar genelde ne kadar yiyor doyacak kadar mı yediriyorsunuz ortalama günlük bir ölçütünüz var mı benim bebem yemiyor hala ağzını zorla açıyorbu arada size yumurta alerjisinden bahsetmiştim ya ilk günde alerji oldu bir daha vermedim hatta cenaze vardı ek gıda da veremedim 2 gün 3. Gün kakasında kan vardı Yumurtaya dikkat edin
Benimki de ağzını istekle açmıyor neler neler yapıyorum ki açsın verdiğimde de pek hoşnut olmuyor, yavaş yavaş alışacaklar heralde, sebzeler meyve olarak muz şeftali denettim, yoğurt ve yumurtada da alerji çıkmadı şükür. Bugun avokado denetmek istiyorum. Akşama da karışık sebze çorbası yapar denerim bakalım yiyecek mi, aslında bende tek öğün gidiyorum nadir akşam da veriyorum. Size geçmiş olsun belli bir süre sonra yine denersiniz belki geçer alerjisi.Kızlar bebiktolar genelde ne kadar yiyor doyacak kadar mı yediriyorsunuz ortalama günlük bir ölçütünüz var mı benim bebem yemiyor hala ağzını zorla açıyorbu arada size yumurta alerjisinden bahsetmiştim ya ilk günde alerji oldu bir daha vermedim hatta cenaze vardı ek gıda da veremedim 2 gün 3. Gün kakasında kan vardı Yumurtaya dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?