2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ah kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dediler
İki uc gunde bir yiyor, neredeyse hergun kaka yapsin diye erik veriyorum, bol bol zeytinyagi koyuyorum yemekleirne zaten ama. En etkilisi poposuna zeytinyagi surmek oldu bende

Bashhshxj yok o kadar da değil dhxh babası bu sefer kovar ahha
nası geçiyor emzirme iznin yok mu 1,5 saat toplu mu kullandın?

neden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedim

İki uc gunde bir yiyor, neredeyse hergun kaka yapsin diye erik veriyorum, bol bol zeytinyagi koyuyorum yemekleirne zaten ama. En etkilisi poposuna zeytinyagi surmek oldu bende
Evet o etkili ben de sürdüm bugün ama yarım fitil de attım sorun çözüldü neyse ki

Evet o etkili ben de sürdüm bugün ama yarım fitil de attım sorun çözüldü neyse ki
Fitille kabızlık sorunu çözüldü ama ben armut ve kara erik blenderdan geçtim. Yarım tatlı kaşığı yulaf ununu suyla pişirip zeytinyağladım hepsini karıştırıp verdim. Çok yemiyor tabi yediği kadar artık. Akşama da kabak, tatlı patates ve kapya biberden çorba yaparım. Kıymayı ne zaman kullanmaya başlayacaksın canım. Soğan da koycam artık çorbalarına yavaştan.

neden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedim
Canım dana etinde hormon ve antıbıyotık oluyormus. kuzu eti katkısız taze ve daha dogalmıs o sebepten dolayı kuzu etını tavsıye edıyorlar.ama işte iyisini bulmak lazım,kokmaması lazım.gercek ıyı otlanan kuzu etı olması lazım.koyun etı mesela cok kokar.

İyi kabızlık olayı cok onemlı mınık popişler ıcınben yarın corba yapıcam kuzum kıymayla,kabak havuc tatlı patates ve bır tatkı kasıgı ırmıgı yarım su bardagı suyla corba yapıcam,kıymayı zeytınyagında çokk az kavurup bıraz su ekleyıp ıyıce pısırcem.hepsını bırlestırıp suzgecten gecırıcem,blendırda yapabılırsın ama azda olsa tane olsun dıye suzgecten gecırıyorum ben hıc blendır kullanmadım.boyle verıcem yarın,proteın onemlı hergun azıcık kıyma yemelıler mısket buyuklugu kadar

Bir küçük top kadar çorbalarının yemeklerin içine atabilirsin canım
Ya günde 3 öğün mü gidiyorsunuz ne kadar miktarda veriyorsunuz biz hala tek öğün gidiyoruz bazende ikindinde bir de meyve çok olmuyor mu öyle ki

Kızlar bebiktolar genelde ne kadar yiyor doyacak kadar mı yediriyorsunuz ortalama günlük bir ölçütünüz var mı benim bebem yemiyor hala ağzını zorla açıyor bu arada size yumurta alerjisinden bahsetmiştim ya ilk günde alerji oldu bir daha vermedim hatta cenaze vardı ek gıda da veremedim 2 gün 3. Gün kakasında kan vardı Yumurtaya dikkat edin

Ayy kıyamam baya alerjısı varmıs kuzumun.doktora sorarsın kuzum bıdaha ne zaman verebılırım dıye,bence uzun bır sure verdırmez.ben sabah ıkı yemek kasıgı kadar oglende ıkı yemek kasıgı kadar verıyorum.nadıren uc yemek kasıgı oluyordur.mesela sabah benımkıde sevmedı yaptıgımı bir tatlı kasıgı ancak yemıstır,degısıyor sevmesıne gore tatlı seylerı sevıyor tabıkı

Benimki de ağzını istekle açmıyor neler neler yapıyorum ki açsın verdiğimde de pek hoşnut olmuyor, yavaş yavaş alışacaklar heralde, sebzeler meyve olarak muz şeftali denettim, yoğurt ve yumurtada da alerji çıkmadı şükür. Bugun avokado denetmek istiyorum. Akşama da karışık sebze çorbası yapar denerim bakalım yiyecek mi, aslında bende tek öğün gidiyorum nadir akşam da veriyorum. Size geçmiş olsun belli bir süre sonra yine denersiniz belki geçer alerjisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…