2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Canım bir kahve fincanına kadar verebilirsin dedi bana her öğün. Yemiyor tabi sıkılıyor kalkmak istiyor. Yer değiştirip tekrar deniyorum. Yine istemiyorsa ağzını açmıyorsa vermiyorum. Zorlama yok.

ariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerine
Balik ne zaman verebiliyoruz? Bir de naneyi verebiliyor muyuz biliyor musun?
Gozunuz aydın bizim tek dis var su an ama surekli aglamasindan psikolojim bozuldu ikinci de mi cikacak ki
Bence evet. Esime dayanamiyorum cok kotuyum dedim kac gundur , psikolojim alt usttu o aglama sesinden
Ben iki veriyorum artik, sabahlari avacado yumurta meyve. Bugun hic yemedi mesela, normalde yarisini falan yiyor( yarim yumurta sarisi ceyrekten az avakado, bas parmagindan az meyve) aksam da uc gundur corba yapiyorum yaninda yogurt, dun mesela ispanak havuc patates kabakti, onceki gun de mercimek.

Balığı bize 7. Ayla Birlikte verebilirsiniz dedi hamsi istavrit falan

Ben nane verilemiyor diye okudum da ne kadar doğrudur bilemiyorum

Chatgpt de vermeyin diyo naneyi

Evet canım 2-3 ay sonra belki tekrar denerim önce direk vermek yerine yumurta ile yapılan bir şeyler denerim öyle veririm bende senin idealmiş bize de doktor hedef bir su bardağı yazmış ama bu hedefe ulaşmak 1.5 ayı bulur falan demiş
Ay inşallah benimki de ağzını kilit yapıyor aradan zorla sokuyorum
Canım bir kahve fincanına kadar verebilirsin dedi bana her öğün. Yemiyor tabi sıkılıyor kalkmak istiyor. Yer değiştirip tekrar deniyorum. Yine istemiyorsa ağzını açmıyorsa vermiyorum. Zorlama yok.
Bugün artık sizi görüp dedim bari 2 öğüne çıkartayım öğlen tatlı patates +kabak üstüne 1-2 tutam pirinç attım zeytinywğımile karıştırıp verdim 1 yemek kaşığı zor yedirdim döke saça ikindi de de çeyrek armut rendeledim çeyrekte muz karıştırıp verdim yine döke saça o da anca 1 YK olmuştur neyse bu da ilerleme sayılır ama sizinki çok gibi geldi bana ya tabi doktor bebenin durumuna göre demiştir her biri farklı yoldan ilerletiyor yeni mi geçti o miktara doktorun verdiği kağıda baktım bende hedef bir su bardağı yazmış ama 1,5 ayda anca o miktara geçilir falan ya o kadar verince mama miktarın değişti mi peki nasıl oldu bende anne sütüm artık yetmiyor da bir an önce doyumluk olsun istiyorum artık
Ay her gün ne yemek yapacak diye düşünürken ek gıda çıktı bir de başımıza aklıma bir şey gelmiyor nir de ben tecrübeliyim 6 yılda unutmuşum her şeyi ıspanağı doktor bize alerjik yazmış denemedim bende daha

Eklentiler

• IMG_8458.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 9
Aaaa, icindeki nitrat yuzunden az yemesi lazimmis 3 yaprak falan ekledim ben de sirf yesil bi sey olmus olsun diye

Bize de günlük bir neskafe fincanı dedi ama imkansız. 3 öğün veriyorum da dolu dolu yiyor mu yok yani ben zaten asla zorlamıyorum. Bırakmak mı istiyor tamam. Bizim de bir yemek kaşığı anca oluyordur olsun olsun 1,5 yemek kaşığı her öğün o da en fazla. 25 günde 400 gram almış boyu da 1 cm uzamış ondan 3 öğün yap dedi. Az buldu. Az mı ya sizce

Pallblog diye bi instagram sayfası var güzel tarifleri var genelde ordan bakıyorum fikir oluyor. Senin derdin yememesi benim derdim yerken sıkılması. Oturma odasında başlayıp mutfak ve balkon olarak yer değiştire değiştire gidiyoruz. Yemek istemediğinde asla açmıyor zaten ağzını ona bişe yapamayız. 1 yaşa kadar hiç ek gıda almak istemese bile normal diyor bazı doktorlar. Sıkma canını stres yapma keyifli hale getirmeye çalış ben sürekli şarkı söylüyorum mini mini bir kuş la başlayıp çekirgeyi salıverdim e kadar gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…