- 16 Haziran 2018
- 1.203
- 2.882
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.501
Canım bir kahve fincanına kadar verebilirsin dedi bana her öğün. Yemiyor tabi sıkılıyor kalkmak istiyor. Yer değiştirip tekrar deniyorum. Yine istemiyorsa ağzını açmıyorsa vermiyorum. Zorlama yok.Kızlar bebiktolar genelde ne kadar yiyor doyacak kadar mı yediriyorsunuz ortalama günlük bir ölçütünüz var mı benim bebem yemiyor hala ağzını zorla açıyorbu arada size yumurta alerjisinden bahsetmiştim ya ilk günde alerji oldu bir daha vermedim hatta cenaze vardı ek gıda da veremedim 2 gün 3. Gün kakasında kan vardı Yumurtaya dikkat edin
ariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerineCanım dana etinde hormon ve antıbıyotık oluyormus. kuzu eti katkısız taze ve daha dogalmıs o sebepten dolayı kuzu etını tavsıye edıyorlar.ama işte iyisini bulmak lazım,kokmaması lazım.gercek ıyı otlanan kuzu etı olması lazım.koyun etı mesela cok kokar.
Bence evet. Esime dayanamiyorum cok kotuyum dedim kac gundur , psikolojim alt usttu o aglama sesindenGozunuz aydınbizim tek dis var su an ama surekli aglamasindan psikolojim bozuldu ikinci de mi cikacak ki
Ben iki veriyorum artik, sabahlari avacado yumurta meyve. Bugun hic yemedi mesela, normalde yarisini falan yiyor( yarim yumurta sarisi ceyrekten az avakado, bas parmagindan az meyve) aksam da uc gundur corba yapiyorum yaninda yogurt, dun mesela ispanak havuc patates kabakti, onceki gun de mercimek.Bir küçük top kadar çorbalarının yemeklerin içine atabilirsin canım
Ya günde 3 öğün mü gidiyorsunuz ne kadar miktarda veriyorsunuz biz hala tek öğün gidiyoruz bazende ikindinde bir de meyve çok olmuyor mu öyle ki
Balığı bize 7. Ayla Birlikte verebilirsiniz dedi hamsi istavrit falanariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerine
Balik ne zaman verebiliyoruz? Bir de naneyi verebiliyor muyuz biliyor musun?
Bence evet. Esime dayanamiyorum cok kotuyum dedim kac gundur , psikolojim alt usttu o aglama sesinden
Ben iki veriyorum artik, sabahlari avacado yumurta meyve. Bugun hic yemedi mesela, normalde yarisini falan yiyor( yarim yumurta sarisi ceyrekten az avakado, bas parmagindan az meyve) aksam da uc gundur corba yapiyorum yaninda yogurt, dun mesela ispanak havuc patates kabakti, onceki gun de mercimek.
Ay bayaa buyuk insan gibi besleniceklerBalığı bize 7. Ayla Birlikte verebilirsiniz dedi hamsi istavrit falan
Balığı severler inşallah ya. Ben hamileyken düzenli olarak sadece balık yedim diğer Herşey karışıktıAy bayaa buyuk insan gibi beslenicekler
Ben nane verilemiyor diye okudum da ne kadar doğrudur bilemiyorumariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerine
Bence evet. Esime dayanamiyorum cok kotuyum dedim kac gundur , psikolojim alt usttu o aglama sesinden
Ben iki veriyorum artik, sabahlari avacado yumurta meyve. Bugun hic yemedi mesela, normalde yarisini falan yiyor( yarim yumurta sarisi ceyrekten az avakado, bas parmagindan az meyve) aksam da uc gundur corba yapiyorum yaninda yogurt, dun mesela ispanak havuc patates kabakti, onceki gun de mercimek.
Ben de ogure ogure yedigimi hatirliyorumBalığı severler inşallah ya. Ben hamileyken düzenli olarak sadece balık yedim diğer Herşey karışıktısarımsak koymaya başladınız mı çorbalara
Chatgpt de vermeyin diyo naneyiariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerine
Eylül sonu balikli foti atarim jsbdhdnjx tavuktan daha kolay yemesi kesin sever inşallah yani djdbhdd ben hamsi istavrit değil de levrek daha çok severim ağır değil diye ama olsundu sjbdhdbjdAy bayaa buyuk insan gibi beslenicekler
Sarımsaklı yapacak bir şey yapmadım henüz o yüzden no jsbdhsbdjd sebze yemeği gibi takılıyoruz hâlâBalığı severler inşallah ya. Ben hamileyken düzenli olarak sadece balık yedim diğer Herşey karışıktısarımsak koymaya başladınız mı çorbalara
Yaş kekik falan okeydinsanki kim diyodu ya bulursam atayim bir kategorisi var herhalde bunlarınChatgpt de vermeyin diyo naneyi
Evet canım 2-3 ay sonra belki tekrar denerim önce direk vermek yerine yumurta ile yapılan bir şeyler denerim öyle veririm bende senin idealmiş bize de doktor hedef bir su bardağı yazmış ama bu hedefe ulaşmak 1.5 ayı bulur falan demişAyy kıyamam baya alerjısı varmıs kuzumun.doktora sorarsın kuzum bıdaha ne zaman verebılırım dıye,bence uzun bır sure verdırmez.ben sabah ıkı yemek kasıgı kadar oglende ıkı yemek kasıgı kadar verıyorum.nadıren uc yemek kasıgı oluyordur.mesela sabah benımkıde sevmedı yaptıgımı bir tatlı kasıgı ancak yemıstır,degısıyor sevmesıne gore tatlı seylerı sevıyor tabıkı
Ay inşallah benimki de ağzını kilit yapıyor aradan zorla sokuyorumBenimki de ağzını istekle açmıyor neler neler yapıyorum ki açsın verdiğimde de pek hoşnut olmuyor, yavaş yavaş alışacaklar heralde, sebzeler meyve olarak muz şeftali denettim, yoğurt ve yumurtada da alerji çıkmadı şükür. Bugun avokado denetmek istiyorum. Akşama da karışık sebze çorbası yapar denerim bakalım yiyecek mi, aslında bende tek öğün gidiyorum nadir akşam da veriyorum. Size geçmiş olsun belli bir süre sonra yine denersiniz belki geçer alerjisi.
Bugün artık sizi görüp dedim bari 2 öğüne çıkartayımCanım bir kahve fincanına kadar verebilirsin dedi bana her öğün. Yemiyor tabi sıkılıyor kalkmak istiyor. Yer değiştirip tekrar deniyorum. Yine istemiyorsa ağzını açmıyorsa vermiyorum. Zorlama yok.
Ay her gün ne yemek yapacak diye düşünürken ek gıda çıktı bir de başımızaariyim biraz daha, corbalar bana da cok yavan geliyor, azcik kiyma atilir iclerine
Aaaa, icindeki nitrat yuzunden az yemesi lazimmis 3 yaprak falan ekledim ben de sirf yesil bi sey olmus olsun diyeEvet canım 2-3 ay sonra belki tekrar denerim önce direk vermek yerine yumurta ile yapılan bir şeyler denerim öyle veririm bende senin idealmiş bize de doktor hedef bir su bardağı yazmış ama bu hedefe ulaşmak 1.5 ayı bulur falan demiş
Ay inşallah benimki de ağzını kilit yapıyor aradan zorla sokuyorum
Bugün artık sizi görüp dedim bari 2 öğüne çıkartayımöğlen tatlı patates +kabak üstüne 1-2 tutam pirinç attım zeytinywğımile karıştırıp verdim 1 yemek kaşığı zor yedirdim döke saça ikindi de de çeyrek armut rendeledim çeyrekte muz karıştırıp verdim yine döke saça o da anca 1 YK olmuştur neyse bu da ilerleme sayılır ama sizinki çok gibi geldi bana ya tabi doktor bebenin durumuna göre demiştir her biri farklı yoldan ilerletiyor yeni mi geçti o miktara doktorun verdiği kağıda baktım bende hedef bir su bardağı yazmış ama 1,5 ayda anca o miktara geçilir falan ya o kadar verince mama miktarın değişti mi peki nasıl oldu bende anne sütüm artık yetmiyor da bir an önce doyumluk olsun istiyorum artık
Ay her gün ne yemek yapacak diye düşünürken ek gıda çıktı bir de başımızaaklıma bir şey gelmiyor nir de ben tecrübeliyim 6 yılda unutmuşum her şeyi ıspanağı doktor bize alerjik yazmış denemedim bende daha
Bize de günlük bir neskafe fincanı dedi ama imkansız. 3 öğün veriyorum da dolu dolu yiyor mu yok yani ben zaten asla zorlamıyorum. Bırakmak mı istiyor tamam. Bizim de bir yemek kaşığı anca oluyordur olsun olsun 1,5 yemek kaşığı her öğün o da en fazla. 25 günde 400 gram almış boyu da 1 cm uzamış ondan 3 öğün yap dedi. Az buldu. Az mı ya sizceEvet canım 2-3 ay sonra belki tekrar denerim önce direk vermek yerine yumurta ile yapılan bir şeyler denerim öyle veririm bende senin idealmiş bize de doktor hedef bir su bardağı yazmış ama bu hedefe ulaşmak 1.5 ayı bulur falan demiş
Bugün artık sizi görüp dedim bari 2 öğüne çıkartayımöğlen tatlı patates +kabak üstüne 1-2 tutam pirinç attım zeytinywğımile karıştırıp verdim 1 yemek kaşığı zor yedirdim döke saça ikindi de de çeyrek armut rendeledim çeyrekte muz karıştırıp verdim yine döke saça o da anca 1 YK olmuştur neyse bu da ilerleme sayılır ama sizinki çok gibi geldi bana ya tabi doktor bebenin durumuna göre demiştir her biri farklı yoldan ilerletiyor yeni mi geçti o miktara doktorun verdiği kağıda baktım bende hedef bir su bardağı yazmış ama 1,5 ayda anca o miktara geçilir falan ya o kadar verince mama miktarın değişti mi peki nasıl oldu bende anne sütüm artık yetmiyor da bir an önce doyumluk olsun istiyorum artık
Ay her gün ne yemek yapacak diye düşünürken ek gıda çıktı bir de başımızaaklıma bir şey gelmiyor nir de ben tecrübeliyim 6 yılda unutmuşum her şeyi ıspanağı doktor bize alerjik yazmış denemedim bende daha
Pallblog diye bi instagram sayfası var güzel tarifleri var genelde ordan bakıyorum fikir oluyor. Senin derdin yememesi benim derdim yerken sıkılması. Oturma odasında başlayıp mutfak ve balkon olarak yer değiştire değiştire gidiyoruz. Yemek istemediğinde asla açmıyor zaten ağzını ona bişe yapamayız. 1 yaşa kadar hiç ek gıda almak istemese bile normal diyor bazı doktorlar. Sıkma canını stres yapma keyifli hale getirmeye çalış ben sürekli şarkı söylüyorum mini mini bir kuş la başlayıp çekirgeyi salıverdim e kadar gidiyorEvet canım 2-3 ay sonra belki tekrar denerim önce direk vermek yerine yumurta ile yapılan bir şeyler denerim öyle veririm bende senin idealmiş bize de doktor hedef bir su bardağı yazmış ama bu hedefe ulaşmak 1.5 ayı bulur falan demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?