- 16 Haziran 2018
- 1.203
- 2.882
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.461
Ben de aldım bugün henüz yapmadım. Salça yerine kırmızı kapya biber haşla kabuğu jelatin gibi çıkıyor blenderdan geç tam bebek salçasıBen henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Bacım ben panikatak vs Lohusa depresyonu vs hepsini geçirdiğim için ne olduğumu anlamadımKiz normalfe ikincide daha free takiliyo analar sen niye terse düştün sndbjsnd
Sabahları muz yumurta irmik yapıyorum bi de zeytinyağı. Öğlen tarhana içti akşam da misafirlikteydik havuçla patetes haşladık yağ da döktüm gerçi azcık bişe yedi bi çk bile değil ama kesin o yaptı. Fitil attım bakalım 1-2 saate sorunun çözülmesi lazım. Ek gıda olarak da bugğn armut ve o kara erikler var ya ondan vericem. Zeytinyağı da koyucam.Kuzum yaneyden kabiz oluyorlar ki ya
Bebek salçası yapabilirsiniz kapya biberden haşlayarak ya da közleyerek rondodan geciriyorlar buzlukta dinddurup porsiyonlu şekilde bebise çıkarabilirsiniz djndndnd henüz yapmadim... Kıymalı yogurtlu bir çorba varsa o tarz da olabilir belki alerji yapmadiysa yoğurtBen henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Kuzu eti kokar canım ama sen yine başka yerden de dene için rahat etsin. Ben de aldım bugün bi de kuzu iliği sordum yarın bi gel dedi bakalım ayarlar inşallah.Ben henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Sebze çorbasına da koyabilirsin. Kabak kapya havuç patates yapıyorum ben. Onu çok seviyor önce ona koyup veririm muhtemelen. Sonra bebek tarhanası verebilirsin dedi doktorum ona koyarım. Hatta çorbalara pirinç yerine un yerine tarhana koy dedi. Şu kabızlığı geçsin de. Üzüldüm ya benim yüzümden oldu.Ben henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Çok basit tarifler veriyor ya aşçılığıniyi değilBebek salçası yapabilirsiniz kapya biberden haşlayarak ya da közleyerek rondodan geciriyorlar buzlukta dinddurup porsiyonlu şekilde bebise çıkarabilirsiniz djndndnd henüz yapmadim... Kıymalı yogurtlu bir çorba varsa o tarz da olabilir belki alerji yapmadiysa yoğurtgotye gidip fikir alayim belki güzel tarifler önerir
Kıymayı 3 kere çektir canım unutma. Bebek için deyince biliyorlar zatenBen henuz görmedim canımda anneme bugun ver kıymadan dedım kokuyor dedıbaska bı kasaptan bidaha alıcam,koyun kokusundan ben bıle tıksınırım.tıksınmesın cocuk.nasıl yapcaz sehrıyelı corbayı ?salca domates falan yasak ya kabak havuc sehrıye kıyma koyup ezıcezmı ıyıce catalla?
Ah kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dedilerCanim benimki en cok kemik iligini sevdi, cildirdi yerken. Biz fena baslamamistik ama cok kotu bir kabiz oldu aglaya aglaya yapti kakasini, o gunden beri ne huzurumuz var ne de dogru duzgun yiyor. Meyveleri bile yemedi. Dun karpuz dondurup filede verdim bi zar zor onu yedi de, onu da yesin bir zahmet
Ay benimki de geçen kabuz oldu top gibi kocaman yapmış sonra kıyamam nasıl acıdı kim bilir. Ben hemen mamasına zeytinyağı koydum bi de armutu zeytinyağı ekleyip yedirdim akşamına yaptı balım ya.Ah kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dediler
Ben de şimdi armut ve erik püresi yapıcam o büyük siyah erikler de iyi gelir demi? Haşlamış mıydın canım armutu?Ay benimki de geçen kabuz oldu top gibi kocaman yapmış sonra kıyamam nasıl acıdı kim bilir. Ben hemen mamasına zeytinyağı koydum bi de armutu zeytinyağı ekleyip yedirdim akşamına yaptı balım ya.
Yok haşlamadan ezdim verdim canım, ilk zamanlar haşlayıp ezmiştim ama baktım haşlamadan da rendeleniyor. Evet o da iyi gelirBen de şimdi armut ve erik püresi yapıcam o büyük siyah erikler de iyi gelir demi? Haşlamış mıydın canım armutu?
Daha iyi olmana o kadar sevindim kiBacım ben panikatak vs Lohusa depresyonu vs hepsini geçirdiğim için ne olduğumu anlamadımkorkağın teki bir ana haline geldim resmen . Çocuk 6 aylık oldu ben daha yeni Lohusa depresyonundan çıktım 2 haftadır atak geçirmiyorum . Diğer kızım uçan kuşu yakalayıp yemek isterdi bu resmen cımbızla seçiyor
Geçmiş olsun canım gever inşallah hemenSabahları muz yumurta irmik yapıyorum bi de zeytinyağı. Öğlen tarhana içti akşam da misafirlikteydik havuçla patetes haşladık yağ da döktüm gerçi azcık bişe yedi bi çk bile değil ama kesin o yaptı. Fitil attım bakalım 1-2 saate sorunun çözülmesi lazım. Ek gıda olarak da bugğn armut ve o kara erikler var ya ondan vericem. Zeytinyağı da koyucam.
Dndbdjdnjd arada ise yarıyor kerataÇok basit tarifler veriyor ya aşçılığıniyi değilama kendimize köfte tarifi istedim başarılıydı hakkını yemiyeyim benim köfteler hep kazık gibi olurdu şimdi taktikleri sayesinde çözdüm
Aynen geçen fiyatini sormuştum ugramisken bebek için dimi dedi 3 kere cektirmek lazım falan dedi adam biliyoduKıymayı 3 kere çektir canım unutma. Bebek için deyince biliyorlar zaten
Biz bile ne acılar çekiyoruz bebeler kabiz da olmasin hasta da yavAy benimki de geçen kabuz oldu top gibi kocaman yapmış sonra kıyamam nasıl acıdı kim bilir. Ben hemen mamasına zeytinyağı koydum bi de armutu zeytinyağı ekleyip yedirdim akşamına yaptı balım ya.
Evet kesinlikle ya kıyamam onlara minicik vücutlarıBiz bile ne acılar çekiyoruz bebeler kabiz da olmasin hasta da yav
Bilerek sana pas vermiyodur jxnxjd ozlemistir kesinEvet kesinlikle ya kıyamam onlara minicik vücutları
Bu arada benimki yokluğumda pek bişey yapmamış hshsjsjskaneve gelim pas da vermedi özlememiş benibi yandan iyi bakan kişiyi çok zorlamaz ama üzüldüm ya mcmxnsjshskfps
Ama ablam sen gelince daha enerjik oldu dedi biraz huysuzluk yapıyormuş çabuk sıkılıyormuş ablamla
Ayy cok ıyı fıkır verdım valla büşracıgım,aksam yapayımda yarına yesınBebek salçası yapabilirsiniz kapya biberden haşlayarak ya da közleyerek rondodan geciriyorlar buzlukta dinddurup porsiyonlu şekilde bebise çıkarabilirsiniz djndndnd henüz yapmadim... Kıymalı yogurtlu bir çorba varsa o tarz da olabilir belki alerji yapmadiysa yoğurtgotye gidip fikir alayim belki güzel tarifler önerir
Kuzu eti kokar canım ama sen yine başka yerden de dene için rahat etsin. Ben de aldım bugün bi de kuzu iliği sordum yarın bi gel dedi bakalım ayarlar inşallah.
Kuzu kıymayı yenıden aldık bakalım kendı kasabımdan,kuzu iliğini nasıl vercez canım?kaynatıp buzlugamı atıcaz?3kere çekin dedım ınsallah cekmıslerdır.tarıflerını kaydettım kapya bıberı hıc denememıstım yarın deneyecegımSebze çorbasına da koyabilirsin. Kabak kapya havuç patates yapıyorum ben. Onu çok seviyor önce ona koyup veririm muhtemelen. Sonra bebek tarhanası verebilirsin dedi doktorum ona koyarım. Hatta çorbalara pirinç yerine un yerine tarhana koy dedi. Şu kabızlığı geçsin de. Üzüldüm ya benim yüzümden oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?