2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ben de aldım bugün henüz yapmadım. Salça yerine kırmızı kapya biber haşla kabuğu jelatin gibi çıkıyor blenderdan geç tam bebek salçası

Kiz normalfe ikincide daha free takiliyo analar sen niye terse düştün sndbjsnd
Bacım ben panikatak vs Lohusa depresyonu vs hepsini geçirdiğim için ne olduğumu anlamadım korkağın teki bir ana haline geldim resmen . Çocuk 6 aylık oldu ben daha yeni Lohusa depresyonundan çıktım 2 haftadır atak geçirmiyorum . Diğer kızım uçan kuşu yakalayıp yemek isterdi bu resmen cımbızla seçiyor

Kuzum ya neyden kabiz oluyorlar ki ya
Sabahları muz yumurta irmik yapıyorum bi de zeytinyağı. Öğlen tarhana içti akşam da misafirlikteydik havuçla patetes haşladık yağ da döktüm gerçi azcık bişe yedi bi çk bile değil ama kesin o yaptı. Fitil attım bakalım 1-2 saate sorunun çözülmesi lazım. Ek gıda olarak da bugğn armut ve o kara erikler var ya ondan vericem. Zeytinyağı da koyucam.

Bebek salçası yapabilirsiniz kapya biberden haşlayarak ya da közleyerek rondodan geciriyorlar buzlukta dinddurup porsiyonlu şekilde bebise çıkarabilirsiniz djndndnd henüz yapmadim... Kıymalı yogurtlu bir çorba varsa o tarz da olabilir belki alerji yapmadiysa yoğurt gotye gidip fikir alayim belki güzel tarifler önerir

Kuzu eti kokar canım ama sen yine başka yerden de dene için rahat etsin. Ben de aldım bugün bi de kuzu iliği sordum yarın bi gel dedi bakalım ayarlar inşallah.

Sebze çorbasına da koyabilirsin. Kabak kapya havuç patates yapıyorum ben. Onu çok seviyor önce ona koyup veririm muhtemelen. Sonra bebek tarhanası verebilirsin dedi doktorum ona koyarım. Hatta çorbalara pirinç yerine un yerine tarhana koy dedi. Şu kabızlığı geçsin de. Üzüldüm ya benim yüzümden oldu.

Çok basit tarifler veriyor ya aşçılığıniyi değil ama kendimize köfte tarifi istedim başarılıydı hakkını yemiyeyim benim köfteler hep kazık gibi olurdu şimdi taktikleri sayesinde çözdüm

Kıymayı 3 kere çektir canım unutma. Bebek için deyince biliyorlar zaten

Ah kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dediler

Ah kuzular ya benim bebeğim de kabız oldu bugün. Fitil koydum bakalım inşallah sorun çözülür. Armut verdin mi? Armut fayda ediyor dediler
Ay benimki de geçen kabuz oldu top gibi kocaman yapmış sonra kıyamam nasıl acıdı kim bilir. Ben hemen mamasına zeytinyağı koydum bi de armutu zeytinyağı ekleyip yedirdim akşamına yaptı balım ya.

Ay benimki de geçen kabuz oldu top gibi kocaman yapmış sonra kıyamam nasıl acıdı kim bilir. Ben hemen mamasına zeytinyağı koydum bi de armutu zeytinyağı ekleyip yedirdim akşamına yaptı balım ya.
Ben de şimdi armut ve erik püresi yapıcam o büyük siyah erikler de iyi gelir demi? Haşlamış mıydın canım armutu?

Daha iyi olmana o kadar sevindim ki sen iyi ol gerisi gelir sıkıntı yok belki bebiskon secicidir biraz ondan öyle olmuştur

Geçmiş olsun canım gever inşallah hemen

Biz bile ne acılar çekiyoruz bebeler kabiz da olmasin hasta da yav

Biz bile ne acılar çekiyoruz bebeler kabiz da olmasin hasta da yav
Evet kesinlikle ya kıyamam onlara minicik vücutları

Bu arada benimki yokluğumda pek bişey yapmamış hshsjsjskaneve gelim pas da vermedi özlememiş beni bi yandan iyi bakan kişiyi çok zorlamaz ama üzüldüm ya mcmxnsjshskfps
Ama ablam sen gelince daha enerjik oldu dedi biraz huysuzluk yapıyormuş çabuk sıkılıyormuş ablamla

Bilerek sana pas vermiyodur jxnxjd ozlemistir kesin

Ayy cok ıyı fıkır verdım valla büşracıgım,aksam yapayımda yarına yesınyogurdu veremıyorum henuz karnını agrıttı dıye ıkı hafta sonra vercem
Kuzu eti kokar canım ama sen yine başka yerden de dene için rahat etsin. Ben de aldım bugün bi de kuzu iliği sordum yarın bi gel dedi bakalım ayarlar inşallah.
Kuzu kıymayı yenıden aldık bakalım kendı kasabımdan,kuzu iliğini nasıl vercez canım?kaynatıp buzlugamı atıcaz?3kere çekin dedım ınsallah cekmıslerdır.tarıflerını kaydettım kapya bıberı hıc denememıstım yarın deneyecegım
Canım bıde kabızlık ıcın erık cok ıyı gelıyormus siyah olan.armut ben verdımde karnını agrıttı ıkı seferdir.erık daha ıyı sankı bu acıdan.armut cok lifliya bıraz agır gelebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…