- 28 Ağustos 2024
- 688
- 1.533
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.521
Korkma korkma hamileyken benimde olmuştu. Hamilelikten önce çektirmiştim iyi bir doktor bulursan hiç ağrı sızı olmadan hallediyor keşke daha önce çektirseydim de bu acıyı çekmeseydim diyorsun. Enfeksiyon olmasın dikkat et ona. bir de enfeksiyon olunca ağrısı çok oluyor tuzlu su ile gargara yap20 lik dişim nanay oldu boğazıma ağrı yapıyor yutkunurken falan ve aşırı kuruyor su içiyorum gidip gelipgeçen sene acilden gittiğimde bana cekilmesi lazım baskı yapıyor yer yok damakta demişlerdi hamile olduğumu öğrenince gitmedim geçti zwten sonra sjbdjdjd şimdi yine basladi randevu alcam ama korkuyorum a dostlar
Valla devletten randevu aldim kim iyidir kötüdür bilmiyorum normal dis doktoru bakacak önce 20 liklere cerraha yonlendiriyorlar herhalde bilmiyorum da kime denk gelirse işte ejbdjsjdj iyidir inşallahKorkma korkma hamileyken benimde olmuştu. Hamilelikten önce çektirmiştim iyi bir doktor bulursan hiç ağrı sızı olmadan hallediyor keşke daha önce çektirseydim de bu acıyı çekmeseydim diyorsun. Enfeksiyon olmasın dikkat et ona. bir de enfeksiyon olunca ağrısı çok oluyor tuzlu su ile gargara yap
Aynen cerrah alıyor 20likleri uzun da sürmüyor zaten korkma hiç bitti gitti oluyorValla devletten randevu aldim kim iyidir kötüdür bilmiyorum normal dis doktoru bakacak önce 20 liklere cerraha yonlendiriyorlar herhalde bilmiyorum da kime denk gelirse işte ejbdjsjdj iyidir inşallah
Biz Türkiye'de yaşayan garibanlar olarak sağlıklı gıda bulmakta zorlanıyoruz. Sizin oradaki etlerde sorun yoktur bence ver gitsinneden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedim
Maşallahhh, öncesinde hiç var mıydı emekleme belirtisi? Çok heyecanlııı, bu arada ben böyle zamanlar için youtuber tripodu aldım bol bol çekmek için tavsiye ederimSıpam emekliyor artık
Yaa ne güzelSıpam emekliyor artık
Oyy maşallah kuzuyaSıpam emekliyor artık
Annem bana ısrarla al diyor rahat edersin diyor da bilemiyorum ben de aşağıya çok ses gider diye istemiyorum aslında bi zararı olacağını düşünmüyorum hepimiz kullanmışızKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Çookk geçmiş olsun dişin adı bile yetiyo korkmaya ama çok kolay geçer inşallahValla devletten randevu aldim kim iyidir kötüdür bilmiyorum normal dis doktoru bakacak önce 20 liklere cerraha yonlendiriyorlar herhalde bilmiyorum da kime denk gelirse işte ejbdjsjdj iyidir inşallah
Yurutec almadim da aktivite merkezi aldim skip hopunkini. Her seyi mukemmel - kitabina uygun yapmaya calismaktan cok yoruldum ben, gunun sonunda bitmis tukenmis bir anne kaliyor geriye, zaten ne kadar cabalasam da mukemmel olmuyor hicbir sey. Bazi noktalardan esneyebiliriz bence, yurutecten geldigim noktaKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Maşallahhh, öncesinde hiç var mıydı emekleme belirtisi? Çok heyecanlııı, bu arada ben böyle zamanlar için youtuber tripodu aldım bol bol çekmek için tavsiye ederim
Benimki sürünüyordu yerde yılan gibi cndmdjsjxc kendini ileri atmayı öğrenmişti biraz. Kol göbüş vs hep tam kslkıyordu zaten ileri geri esneme hareketi yapıyordu ama kol atmayı vs bilmiyordu.Yaa ne güzelbizimki kollarını tam kaldırıyor hafifi göbüşünü de kaldırıyor ama sürünerek bile ilerleyemiyor henüz ya. Sürekli ıhh ıhh ıhh süreç nasıl ilerledi anlat bize
Hadi inşallahAynen cerrah alıyor 20likleri uzun da sürmüyor zaten korkma hiç bitti gitti oluyor
hayırlı olsun kizzzzSıpam emekliyor artık
Sürekli kullanilmaz ise ben büyük bir sorun olacagini sanmıyorum. Tabi ki kullanilan odada cekip devirebilecegi kaza olusturabilecek her şey kaldirilacaksa uygundur diyorum jsbdjdjd var bende henüz direniyoruz çıkarmamak için ama belki çıkarabilirim hiç durmadiginda verebilirim diye düşündümKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Valla inşallah bu yaşıma kadar dişle alakali sorunum olmadi bebegin senesini buldu şansıma dndndjfn Ağrı kesici kullanamayacak olmak daha çok korkutuyor vallaÇookk geçmiş olsun dişin adı bile yetiyo korkmaya ama çok kolay geçer inşallah
Benimki koltuk altından tutup yürütünce parmak ucu basıyor genelde tam basmıyor, yürüteç için koyacak yerim asla yok olsa belki düşünürdüm ya ama şu anlık yok aklımızds bizim. Ucuna bassa da sonra düzelir bence, ve kademeli olanlar varmış onlardan alırsın tam basar ayağıKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Ben de böyle düşünüyorumYurutec almadim da aktivite merkezi aldim skip hopunkini. Her seyi mukemmel - kitabina uygun yapmaya calismaktan cok yoruldum ben, gunun sonunda bitmis tukenmis bir anne kaliyor geriye, zaten ne kadar cabalasam da mukemmel olmuyor hicbir sey. Bazi noktalardan esneyebiliriz bence, yurutecten geldigim noktaben de agliyordum da okurken
burasi buyuk tr ya da tr kucuk amerika diyorlarBiz Türkiye'de yaşayan garibanlar olarak sağlıklı gıda bulmakta zorlanıyoruz. Sizin oradaki etlerde sorun yoktur bence ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?