2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Korkma korkma hamileyken benimde olmuştu. Hamilelikten önce çektirmiştim iyi bir doktor bulursan hiç ağrı sızı olmadan hallediyor keşke daha önce çektirseydim de bu acıyı çekmeseydim diyorsun. Enfeksiyon olmasın dikkat et ona. bir de enfeksiyon olunca ağrısı çok oluyor tuzlu su ile gargara yap

Valla devletten randevu aldim kim iyidir kötüdür bilmiyorum normal dis doktoru bakacak önce 20 liklere cerraha yonlendiriyorlar herhalde bilmiyorum da kime denk gelirse işte ejbdjsjdj iyidir inşallah

Valla devletten randevu aldim kim iyidir kötüdür bilmiyorum normal dis doktoru bakacak önce 20 liklere cerraha yonlendiriyorlar herhalde bilmiyorum da kime denk gelirse işte ejbdjsjdj iyidir inşallah
Aynen cerrah alıyor 20likleri uzun da sürmüyor zaten korkma hiç bitti gitti oluyor

neden kuzu canim? Annem de kuzu diyor ama yasadigim yerde cok zor bulunuyor kuzu, pirzola buldum kuzu aldim ama kiyma asiri zor, yerel kasaplari da henuz kesfedemedim
Biz Türkiye'de yaşayan garibanlar olarak sağlıklı gıda bulmakta zorlanıyoruz. Sizin oradaki etlerde sorun yoktur bence ver gitsin

Kızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün

Annem bana ısrarla al diyor rahat edersin diyor da bilemiyorum ben de aşağıya çok ses gider diye istemiyorum aslında bi zararı olacağını düşünmüyorum hepimiz kullanmışız

Çookk geçmiş olsun dişin adı bile yetiyo korkmaya ama çok kolay geçer inşallah

Yurutec almadim da aktivite merkezi aldim skip hopunkini. Her seyi mukemmel - kitabina uygun yapmaya calismaktan cok yoruldum ben, gunun sonunda bitmis tukenmis bir anne kaliyor geriye, zaten ne kadar cabalasam da mukemmel olmuyor hicbir sey. Bazi noktalardan esneyebiliriz bence, yurutecten geldigim nokta ben de agliyordum da okurken

Maşallahhh, öncesinde hiç var mıydı emekleme belirtisi? Çok heyecanlııı, bu arada ben böyle zamanlar için youtuber tripodu aldım bol bol çekmek için tavsiye ederim

Yaa ne güzel bizimki kollarını tam kaldırıyor hafifi göbüşünü de kaldırıyor ama sürünerek bile ilerleyemiyor henüz ya. Sürekli ıhh ıhh ıhh süreç nasıl ilerledi anlat bize
Benimki sürünüyordu yerde yılan gibi cndmdjsjxc kendini ileri atmayı öğrenmişti biraz. Kol göbüş vs hep tam kslkıyordu zaten ileri geri esneme hareketi yapıyordu ama kol atmayı vs bilmiyordu.
Dün önüne rulo peçete koydum o yaklaştıkça yuvarladım kaçırdım ruloyu hıphızlı geldi çocuk baya ama tam emekleme gibi de değildi vücudu yere çok yakındı ama kollarını kullanmayı atmayı öğrenmiş. Bugün bildiğin emekliyordu artık, çabuk yoruluyor tabi göbüşü tekrar yere yapıştırıyor bazen ckckdndnkdkxkckca

Sürekli kullanilmaz ise ben büyük bir sorun olacagini sanmıyorum. Tabi ki kullanilan odada cekip devirebilecegi kaza olusturabilecek her şey kaldirilacaksa uygundur diyorum jsbdjdjd var bende henüz direniyoruz çıkarmamak için ama belki çıkarabilirim hiç durmadiginda verebilirim diye düşündüm

Çookk geçmiş olsun dişin adı bile yetiyo korkmaya ama çok kolay geçer inşallah
Valla inşallah bu yaşıma kadar dişle alakali sorunum olmadi bebegin senesini buldu şansıma dndndjfn Ağrı kesici kullanamayacak olmak daha çok korkutuyor valla

Benimki koltuk altından tutup yürütünce parmak ucu basıyor genelde tam basmıyor, yürüteç için koyacak yerim asla yok olsa belki düşünürdüm ya ama şu anlık yok aklımızds bizim. Ucuna bassa da sonra düzelir bence, ve kademeli olanlar varmış onlardan alırsın tam basar ayağı

Ben de böyle düşünüyorum biz bitik hale gelip hunileri taktiktan sonra ne kadar sağlıklı buyutucez bu bebeleri. Yamuk basma olursa da duzeliyor zaten ömür boyunca yamul mu kalacak öyle olsa bizim de kalirdi herhalde... Yürüteci bundan ziyade celip devirir üzerine bir şeyleri veya yürütecek tepetakla düşer falsn diye onermiyolar fazla dikkat edildikten sonra önemi yok

Biz Türkiye'de yaşayan garibanlar olarak sağlıklı gıda bulmakta zorlanıyoruz. Sizin oradaki etlerde sorun yoktur bence ver gitsin
burasi buyuk tr ya da tr kucuk amerika diyorlar cok da farkli degil cogu sey ama kuzu gercek bir luks burada dananin uc kati fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…