2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Burda vermişsin canım cevabını şimdi gördüm. Alerji nasıl gösterdi kendini kızarıp kalıyor muydu öyle cildi ? Benim bebeğimde de var alerji ya du bakalım
Bak ilk foti yumurta yedi su içerken falan çenesine doğru akti suyla düşün saf sarısı da değil ona rağmen baktım kızarmış böyle puturlesiyor bir saate geçti. Sonuncu foti de yoğurt yediğinde yüzünü sildik baktım kızarmış sonra puturlesti max bir saate kadar geçti. Sırtı da ben iki gün ard arda sütle gevrek falan yedim böyle oldu.... Yani senin yumurtadan böyle bunlara benzer olduysa yüzüne değen yerleri doktoruna bir git. Ben gittim bana yoğurt için pisirerek denersin dedi (iyi ki denememisim) ayni zamanda alerjiye yönlendirdi. Alerjideki onu da yapma kesinlikle yasak dedi. Yumurta bu kadar ciddi olur mu bilmiyorum ama dışardan bakınca biz de hafif sandik o yüzden tekrsr denemek yerine direkt git yaptirabilirseniz de alerji testi yaptirt hafif sandığım sey damar tıkanıklığı ile acilen düşersiniz kadar riskliymis aslında

Eklentiler

• IMG_20250830_092524.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250902_184245.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250818_171955.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 14
Yani bana bile direkt yoğurdu yemek yasak fırınlanirsa piserse falan anca öyle yiyebiliyorum süt zaten yasak, dene döküntü yaparsa onlar da yine yasak dedi bana yumurta ürünleri falan hepsi işte o listedekini iceren her sey... Ama sorum şu alerjintestinde sığır eti olan kisimda alerji çıkmadı inek eti mi oluyor bu ? Ben yiyebiliyo muyum inek eti djdnjdjd yoksa bana da mi yasak muallaktayim

Peki bişe sorcam ne kadar süre kaldı bu kızarıklıklar? Canım ipeğim ya minik kuzu çok geçmiş olsun

Bizimkide daha tam olarak dizlerinin üstünde emeklemiyor ama en azından istediğ oyuncağa kendi gidecek kadar kollarıyla kendini çekiyor oda 4 yada 5 gününü almıştı yanlış hatırlamıyorsam inşallah sizinkide ilerlemeye başlar yoksa o hırsları yoruyor

Kuzum genelde 1,5-2 yaşından sonra tolere edebiliyorlar ipek in şimdi çok yüksek değil ama yediği zaman rahatsız ediyor tabi direk süt kötü etkiliyor yogurt verin dedi doktorumuz ay parla da nolcak bizim de diğer ay alerji testine sokacak Yumurta kesinde diğerleri Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…