2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Chatgbt ye baktım hijyen sorunuyla ilgili şikayetvar da şikayetler var demişti bi araştır istersen de ben paketli hiçbir şey e bu iyidir diyemiyorum ama alıyoruz yani mecbur

Aklıma gelen hemen her markanın şikayetlerine baktım şimdi. Kurt çıkmayan yok
Aldım buzdolabına koydum ben direkt inşallah bi sorun olmaz, birinin doktoru bu markayı önermişti aslında

Afiyet olsun bize alerji yapti yimirta ejdhhdjdjd diğer tarif okey bence mecbur öyle ilerlicem sanirim afiyet olsun kuzuya

Bunlar yasak hastahanelik olur ucundan bile vermiyosunuz dediler... Bana da inek sütü falan yasak... Mama vermedigim için şimdilik yok ama mama vermen gerekirse gel reçete yazicaz ozel mama var onu alacaksin dedi

Eklentiler

• IMG-20250905-WA0023.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG-20250905-WA0021.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 42
İnek sütü ve yumurta, yumurtadan dolayi tavugu dene cenesine kizarirsa o da yasak falan dedi genel diğer hayvan yumurtalari da riskli olarak not düşülmüş yani vermem sanirim
Kıyamam geçmiş olsun , inşallah ileriki zamanlarda geçer alerjisi, çok zor

Sindirimi etkilemesin diye yatmadan önce son iki saat bişe vermeyin diyorlar ileride reflü de olabiliyorlarmış ama 12 de gece uykusuna yatarsa saat 10 da geç olur tabi. Ben akşam en geç 18:00 da veriyorum
Mama ya da süt olarak cevap verebilirim daha ek gıdaya geçmedik ama yatana kadar emiyor ya da uyumadan mama yiyiyor. 6 da versem en son 10 a kadar asla aç kalamaz yani ağlamaktan mahveder beni

Kıyamam geçmiş olsun , inşallah ileriki zamanlarda geçer alerjisi, çok zor
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam off
İnşallah geçer ya çok zor böyle gözüm üstünde olacak sürekli en basit tatlilarindahi yiyemiyor orasını geçtim peynir falan keçiye de not düşülmüş şimdi onu da denemem lazim ama doktora da o an soramadim mal gibi jsnxndn vermeli miyim denemek lazim mi diye peynir yumurta hicbir şey yiyemiyor ne yiyecek bu çocuk ya

Kendindoktoru alerjiden önce yoğurdu pisirmis olarak dene demişti onu sordum bi ona bile asla dedi kadin

Aaa cok uzuldum canım ya(( nıye boyle oldukı?ne zaman duzelırmıs?1 yasından sonra duzelırmıymıs?cok gecmıs olsunbıde nıye hastanelık olur dedı ya korktum cıddı derecedemı cıktı alerjısı

inek sütü aşırı ciddi reaksiyon gosterdigi için en yüksekte çıktı, hastahanelik edersiniz çocuğu sakın vermeyin ucundan bile dedi 1 yaşından sonra düzelme durumunu bilmiyorum ama azaladabilir belki ipeksi19 nin büyük kız da böyle alerji çıkmış hala tuketemiyo mesela o alerjiklik kalıyormuş az da olsa gerci simdi minik kuşunda da çıktı valla hayırlısı olsun. Belirli bir tsrihi yok malesef bir ay sonra tekrsr gelin dedi yeşil alan açtı zaten. Mama da vermen gerekirse gel randevusuz da olsa sekreteri vardi ona söyleyin rapor yazar size alerjik mama için diyr
Aaa cok uzuldum canım ya(( nıye boyle oldukı?ne zaman duzelırmıs?1 yasından sonra duzelırmıymıs?cok gecmıs olsunbıde nıye hastanelık olur dedı ya korktum cıddı derecedemı cıktı alerjısı

Mama ya da süt olarak cevap verebilirim daha ek gıdaya geçmedik ama yatana kadar emiyor ya da uyumadan mama yiyiyor. 6 da versem en son 10 a kadar asla aç kalamaz yani ağlamaktan mahveder beni
Ek gıdadan bahsediyorum.

İnek sütü ve yumurta, yumurtadan dolayi tavugu dene cenesine kizarirsa o da yasak falan dedi genel diğer hayvan yumurtalari da riskli olarak not düşülmüş yani vermem sanirim
Yaa ;( Poyrazında yumurtadan sonra yanağında kırmızı benek gibi bişe çıkıyor yarım saat sonra geçiyor ama alerjiymiş o da. Hemşire tekrar dene alerjiyse bilgi ver bize dedi kızamık aşısıyla bi ilgisi varmış. Ama muhtemelen alerji bi süre vermicem peki bişe sorcam ne zamana kadar verilmicek bişe dedi mi?

Burda vermişsin canım cevabını şimdi gördüm. Alerji nasıl gösterdi kendini kızarıp kalıyor muydu öyle cildi ? Benim bebeğimde de var alerji ya du bakalım

Say bizimkide aşırı ağladı ilk zamanlar her gün dua ettim inşallah biran önce emekler diye yemin ederşm her yeni şey öğrenmeye başladığında yapana kadar ağlamalı geçiyor deliriyorum
Bizde de aynısı var şu an çocuğu yere koymaya gelmiyor heöen ters dönüp emeklemeye çalışıyor yapamadığı için de hırslanıp ağlıyor inşallah bi an önce emekler ya bu hırsın ğstüne ne kadar sürede emekler acaba sizde nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…