2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Oyyy yerimm biz de 6 aylık olacağız yakında ama bizimki sırtını kaldıramıyor bacaklarla ilerlemeye çalışıyor kafayı gömüp
Hahahahahaha her bebiş farklı bi yol buluyor güçlenir yakında yapar onu da bizimki sırtını kaldırıyordu ileri geri sallanıyordu hep ama ilerlemeyi bilmiyordu

Sindirimi etkilemesin diye yatmadan önce son iki saat bişe vermeyin diyorlar ileride reflü de olabiliyorlarmış ama 12 de gece uykusuna yatarsa saat 10 da geç olur tabi. Ben akşam en geç 18:00 da veriyorum

Hahahahahaha her bebiş farklı bi yol buluyor güçlenir yakında yapar onu da bizimki sırtını kaldırıyordu ileri geri sallanıyordu hep ama ilerlemeyi bilmiyordu
Emekleyince çok tatlı oluyorlar ya. Evde oyuncak gibi bişe geziniyor çok tatlı bakalım bizimki ne zaman emekleyecek deliriyor ya

Sindirimi etkilemesin diye yatmadan önce son iki saat bişe vermeyin diyorlar ileride reflü de olabiliyorlarmış ama 12 de gece uykusuna yatarsa saat 10 da geç olur tabi. Ben akşam en geç 18:00 da veriyorum
Bizde gece uykusuna 21.30 22.00 gibi geçiyoruz o zaman dediğin gibi bende 18.00 da vermiş olayım en son . Gerçi hala tam oturtamadım düzeni . İnşallah eşimin izni sonrası sokcam düzene . Haftalık liste yapayım diyorum haftalık alışveriş yaparım en azından her gün ne yapcam diye düşünmem . Bu konuda çok kötüyüm çünkü

Emekleyince çok tatlı oluyorlar ya. Evde oyuncak gibi bişe geziniyor çok tatlı bakalım bizimki ne zaman emekleyecek deliriyor ya
Bizimkide koluyla kendini çeke çeke döne döne dolanıyor salonu bide emeklemeye çalışırken ıh ıh çekiyor o kadar komik olıyor ki sanırsın tır çekiyor

Ya kızlar kendimi çok kötü hissettiğim birşeyi paylaşmak istiyorum ben hiç sabah insanı olmadım. İlk zamanlar oğlum uyandığında zor gelmiyordu ama şimdi kendime gelemiyorum gergin oluyorum oğlum da mızmız oluyor oda bana çekmiş galiba çok geriliyorum istemeden oluyor sonra çok üzülüyorum ya . Saat 10 dan sonra kendime geliyorum ama öncesi gerçekten m.l gibi oluyorum

Yeni yeni alışıyoruz ya napalım olacak o kadar. Bebekler rutin sever diyorlar hep aynı saatlerde vermek güzel olur da olmuyor işte. Aslında ek gıda işi kolay ne bulursan karıştır ver karıştırmayın da diyorlar gerçi. Bakcaz işte bebeğin gidişatına göre bişeler. Dün kapya biber tatlı patates soğan dan çorba yaptım un yerine de tarhana koydum. Bayıla bayıla içiyor onu.
Kabak tatlı patates havuç soğan yapmıştım geçen gün. Sabahları genelde meyveli yoğurt veriyorum. Yumurta alerji yaptı sanırım yüzünde kızarıklık oldu yarım saat sonra falan geçti ama bilemedim bi süre vermicem havalar da sıcak ya ağır geliyordur belki

Doğru söylüyorsun buna da alışcaz bu bebişler bize neleri alıştırmadı ki tarhanayı nerden aldım peki

Geç mi yatıyorsun peki? Ben de ortaokulda lisede sabahçıyken hep notlarım düşerdi öğlenkiyken yükselirdi o dediğin durum bende bebekle birlikte uyanıp uyandığım zaman oluyor o yüzden hiç istemiyorum uyumak gün içinde

Bizimkide koluyla kendini çeke çeke döne döne dolanıyor salonu bide emeklemeye çalışırken ıh ıh çekiyor o kadar komik olıyor ki sanırsın tır çekiyor
Ooo bordo bereli bizimki ilerleyemiyor ya ilerleyemediği için o ıhh ıhh lar ağlamaya dönüşüyor hırslı biri

Doğru söylüyorsun buna da alışcaz bu bebişler bize neleri alıştırmadı ki tarhanayı nerden aldım peki
Beyorganik ten aldım #reklamdeğil. Veriyoruz bu bebelere de inşallah düzgün yapıyorlardır. Bi markadan almıştım tağşişli ürünü varmış herşeyi iade ettim başka bi markadan alacaktım onun da hijyen sorunuyla ilgili bi haber duydum. En son bundan aldım henüz bişe duymadım ama bilemiyorum artık güvenmiyorum da hiçbirine

Ayyy wefood dan aldım ben irmiğini tarhanasını falan onla ılgılı duydunmu canım bıseyler?

Efe ege uyuduktan 1 saat felan sonra uyuyorum ama çoğu zaman onunla uyuyorum gece sık kalkıcaz uykusuz kalcam diye e böyle olunca hiç kendime vakit ayıramıyorum . Uyumasam uykusuzluktan gergin oluyorum sabah derslerinden sadece matematik ilk ders olursa uykum açılırdı diğer dersler hep uyuklardım

Ooo bordo bereli bizimki ilerleyemiyor ya ilerleyemediği için o ıhh ıhh lar ağlamaya dönüşüyor hırslı biri
Say bizimkide aşırı ağladı ilk zamanlar her gün dua ettim inşallah biran önce emekler diye yemin ederşm her yeni şey öğrenmeye başladığında yapana kadar ağlamalı geçiyor deliriyorum

Bende yulaf yulaf unu wefooddan aldım Bebek bisküvisi kendim yapcam yani inşallah ama yinede denemek için e bebekin kendi markasının var ondan aldım arkadaşım önermişti tadı da güzel keçi sütlü diğer şeyleri bende beyorganikten alırım diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…