2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar bebeğimin parmağında sivilce gibi bişey çıkmış baktım öbür parmağında da var dünden beri çok daha fazla huysuz ne olabilir
Bir şey ısırmiş olabilir sinekler malum huzursuz edecek bir şey değildir bence sebebi başka da olabilir diş uyku gerilemesi yeni yetenekler hepsi huysuz ediyo bu bebeleri rüzgar esse ona huysuzlaniyolar ya

Bir şey ısırmiş olabilir sinekler malum huzursuz edecek bir şey değildir bence sebebi başka da olabilir diş uyku gerilemesi yeni yetenekler hepsi huysuz ediyo bu bebeleri rüzgar esse ona huysuzlaniyolar ya
El ayak hastalığı olurmu diye düşündüm iki elinin parmağında ataş falan yok gece hiç uyumadi gündüzde sürekli huysuz dişleride kaşınıyo bu akşam zeytinyağı ve karanfil yaptım sabah sürücem

Ya kızlar dün yazmıştım kaka yapamıyor ıkınıyor vs diye. 2 gün fitil verdim artık ne yapayım şaşırdım. Bugün de yatırdım ağlayarak uyandı. Ayaklarını ileri geri masaj yapayım diyorum kaskatı yapıyor ayaklarını asla kıramıyorum ki karnına doğru iteyim. Ağlıyor kıpkırmızı oluyor asla sakinleşmiyor.

Yatırdım az önce yarım saat sonra ağlaya ağlaya bağırarak uyandı yine aynı kaskatı kesiliyor. Ovala masaj yap yok susmuyor. Mama yaptım verdim çok değil 90cc. İçti uyudu hemen. Zaten emzirdim uyuttum. Kabız olsa kaka yapamadığı için böyle ağlasa mama içip o kadar kendi ağlamamış gibi uyur muydu? Kaka falan yapmadı. Poposuna zeytinyağı süreyim dedim kızarık poposu baya tahriş olmuş gibi yapamıyor gibi kötü durumda yani krem sürdüm çatlağa iyi gelsin diye. Anlamadım ya açlıktan mı kabız mı poposu neden öyle? Var mı bilgisi deneyimi olan hiç çocuk tamamen bilinçsizlik ya

Poposunda çatlak olabilir mi? Bunu sen göremeyebilirsin doktorlar bi ışıkla bakıyor benim arkadaşımda bu sorun olmuştu bebek ağlayıp duruyordu habire makatında çatlak olmuş antibiyotikli krem veriyor doktor o iyileştiriyor öyle bir durumda bi göstersen iyi olur. Bir de kakasını yapabiliyor mu her gün?

Normalde poposunda çatlak vardı önceden Dr anestol ve madecasol verdi karıştırıp onları sürdüm geçmişti. Zaten doğduğundan beri asla her gün yapmıyordu. 4 5 günde 1 ya da bazen 3 günde 1 yapıyordu. Zaten asla her gün yapmadı. Dr a kaç kere götürdüm normal dedi yapacak bi şey yok dedi. Her gün yapması gerekmiyor dedi. Zaten ağlama / huzursuzluk/ karında sertlik hiç bi şey yoktu.

Ama 2 gündür ağlıyor bağırıyor sürekli ıkınma vardı. Dedim Allahallah ne oldu hergün yapmayan bebek şimdi yapası tuttu ağlıyor ayaklarını karnına itemiyorum kaskatı oluyor fitil verdim. Bugün de yine ağladı artık daha fitil veremezdim zaten iyi bi şey değil oyalamaya çalıştım mama yaptım falan içti uyudu.

Şimdi az önceki ağlaması kaka yapamıyor diye olsaydı mama içince uyur muydu ? Poposuna yine kremlerini sürdüm geçsin diye ay bilmiyorum canım sıkılıyor artık ya

Ağrıdan olsa uyumazdı bence ya. Sen yine poposunu her bezlemede yağlı bi krem sür bizim pişik kremi baya yağlı onu sürüyorum ben ya da zeytinyağı sürüyorum. Gazdan olduğunu düşünüyorsan clinikid di galiba #reklamdeğil bi roll on vardı ben gazlı zamanlarda karnına onla masaj yapıyordum rahatlatıyordu deneyebilirsin. Masaj ve egzersizleri keyfi yerindeyken dene bi de bakalım ya belki de açlıktan ağlayıp kasıyordur kendini stres yapma.

Ek gıdaya başlamamıştınız dimi

Of ya. Alerji testi yapılırken acıdı mı canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…