2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Valla ben de anlamadım ya bizim doktor sanırım yeni uygulamalara sıcak bakmıyor eski usül ilk kabak ya da havuç çorbası vereyim doğru diyorsun ya kafam karışık benim de
Doktorun da dediği mantıklı zaten ona bir şey demiyorum da alerjiyi de es gecmemek lazım sen bence de tek tek yap çorbasını bebeğe göre mecburen püre değil ama tek havuc tek kabak falan yap sonra Birleşik halde sebze çorbası olur sonra pirinç falan eklersin soğan zaten alerjik değil herrhald eonu da katabilirsin diye düşünüyorum djdbdjd sebze corbasina ek sonra kiyma da eklersin mercimeği de bunlarla arada denemis olursun bence ilerlenebilir bir şekilde işte ama tavuk yemeği mesela tavuk da yumurta yüzünden alerjik cikabiliyomuş ben de tavugu deneyip alerjik değişle devam edicem bu hafta kıymaya da geçiyorum yemek olarak yaparim kuşuma biraz protein alsın ot yemekten içi çıktı jehdhedjjd

Kiz ne alakasi var kaç kilo senin bebito bak ipek en son 300 aldı demiştim ya bu sefer gittik 700 almış. Şuan 8kilo var geçmiştir de hatta 22 sinde 7900 dü düşün. Kilo almış evet ama kritik seviyede alerjisi varmış inek sütü ve ürünlerine işte yumurta sarısına falan kiloyla ne ilgisi var onun bu aylarda piknyapiyor herhalde önceden de süt iciyodum bu kadar döküntü kızarıklık yapmamıştı ipekte bu ay içtiğim sütler dokundu çocuğa sen ilk defa verdiğinde gözlemle yine belli olmaz belki yoktur alerjisi zaten her bebede çıkmıyor ndndnd inek sütü dene bence alerjinyaparsa keçi denersin biz şimdi keçi peyniri yoğurdu falan denicez ama biraz daha emin olayım öyle. Diktorun verdiği kağıtta inek sütüne alerji ciktiysa keçi sütüne de %80 çıkabilir yaziyodu o korkuttu beni sadece

Bi de mama veriyorsan onun içeriğinde de inekle alakalı bişiler var galiba o yüzden slerjisi olsa anlardin diye onu mu kast etti bilmiyorum. Ben emzirdigim için tadinca anlayabildik işte. Mama kullansaydim da birden mi çıkardı ortaya onu da bilmiyorum valla

Ben de sadece emziriyorum canım kendim tüketiyorum süt ürünleri bi şey yok bebekte şükür ama kendi yiyince olabilir tedbirli giderm ben de

kızlar demir damlası kaç damla veriyosunuz bebelere bir de tek seferde mi veriyosunuz? wellcare başliycaz 16 damla dedi doktor çok geldi bana

Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Selam güzel anneler ve bebekleri

Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…