- 22 Ekim 2024
- 4.315
- 10.243
- 123
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.721
İnşallah yaİnşaallah alerjisi de geçer ilerde rahat rahat her şeyi yer minnak
Valla bizim de bozuldu neyden sonra oldu emin değilim birden bozuldu ilk uyku güzel gece bir uyaniyor sonra saat başı devam... Bwzen de ilk uykusu da saçma sapan oluyor saat başı uyaniyor falanKızlar bebeğimin gece uykusu bozuldu,önceden gece 1 veya 2 kez uyanır emer uyurdu , 10 gün önce tatilden geldik o günden beri her saat başı kalkıyor,ilk uyumasından sonra belki Bi 2 saat deliksiz uyuyor sonrası yat kalk sürekli ağlayarak uyanıyor uyku sersemi direk meme veriyorum bende , daha düzelmicek mi acaba ? Sersem gibi uyanıyorum , şubatta iş başı yapıcam bide
Oy oy oy kuşum geçmiş olsun canım benimKislar
Daha yaptırmadık çarşamba gideceğizKızlar selamlar 6 ay aşısı yaptıran varmı kaç tane oluyor
Aaaa biz de Çarşamba hgfjjgjghjDaha yaptırmadık çarşamba gideceğiz
Günaydın yine her yeri kısıtlamışlar yine noldu ki yahuAaaa biz de Çarşamba hgfjjgjghj
Nereyi kısıtlamışlar instayı filan mıGünaydın yine her yeri kısıtlamışlar yine noldu ki yahu
Evet whatsaptan da mesajlarım gitmemeye başladıNereyi kısıtlamışlar instayı filan mı
Sebze çorbası olabilir, tadimlar bittiyse tavuk yedirdiysen tavuk çorbası falan olabilir, kuzu kiyma ile pirinçli veya şehriyeli corbalar olabilir salça için de kapya biberi pişir rondodan gecir salça olarak dbbdhdjd mercimek de verilebilir bence ya ezogelin falanHerkese selam kızlar . Biz de artık ek gıdaya başlıyoruz doktor ilk sıvı başlayalım dedi çorba yoğurt falan ama çorba ne yapılır bebeğekendi çorbanıza tuz baharat katmadan verin diyor ama mercimek olur mı mesela bilemedim
Yoğurt verdiysen yoğurt çorbası falan da olur bu aradaSebze çorbası olabilir, tadimlar bittiyse tavuk yedirdiysen tavuk çorbası falan olabilir, kuzu kiyma ile pirinçli veya şehriyeli corbalar olabilir salça için de kapya biberi pişir rondodan gecir salça olarak dbbdhdjd mercimek de verilebilir bence ya ezogelin falan
Biz alerjiden kaldığımız için ben de muallaktayimYoğurt verdiysen yoğurt çorbası falan da olur bu arada
Henüz hiç bi tadım yapmadık meyve hariç aöa kabak havuç ezip verme işini çorbadan sonra önerdi doktor suyundan ver yemeklerin diyor ama tuzsuz baharatsız tabiSebze çorbası olabilir, tadimlar bittiyse tavuk yedirdiysen tavuk çorbası falan olabilir, kuzu kiyma ile pirinçli veya şehriyeli corbalar olabilir salça için de kapya biberi pişir rondodan gecir salça olarak dbbdhdjd mercimek de verilebilir bence ya ezogelin falan
Ama tadim yapmazsan alerjen olanlara en azından bir alerjisi varsa nasıl anlayacaksinizHenüz hiç bi tadım yapmadık meyve hariç aöa kabak havuç ezip verme işini çorbadan sonra önerdi doktor suyundan ver yemeklerin diyor ama tuzsuz baharatsız tabiben direkt kabak havuç haşlayıp blendrden geçirp mi versem sulu bilemedim
Bu arada normalde ben de pureleri bol taneli verdim hep bu ay alerjisi var yok bakarim öbür ay kendi yemeklerimden veririm tuzsuz falan yapıp diyodum ama alerjiler çıktı işte dnndndnd hiç denemeden yemeklerimden verseydim sıkıntı olabilirmiş.. ki verdim de birkaç defa onlara da alerjisi varmış mesela hiç böyle hayal de etmemiştim ama olunca oluyo o yüzden tek icerikli çorba gibi yapabilirsin belki diye düşündüm valla ben pro max değilim bu konularda bilgim çok yok daha detayli bilen birileri yazar canimAma tadim yapmazsan alerjen olanlara en azından bir alerjisi varsa nasıl anlayacaksinizblender onerilmiyo sen çorba olarak yaparken de süzgeçten geçir biraz puturlu kalsin çorbaları bence çünkü çorbaları da suyu bol değil daha kıvamlı önermişti bize. Senin doktor niye karışık ver dedi ki ya bilmiyorum mesela yoğurt vermeden corba yaparsan sıkıntı olmayacak mi veya mercomek bile alerjen olabiliyor nadir de olsa çünkü alerjintestinde mercimek de denediler sırtına korkutmak için demiyorum yanlış anlama karışık değil de mesela havuç çorbası gibi tek içerikli çorbalar yaparak ilerleyebilirsin o zaman çünkü havuc kabak patates karistirdin kabaga alerjisi çıktı anlamak için bidaha tek tek denemek gerekecek falan bilemedim o yüzden
Valla ben de anlamadım ya bizim doktor sanırım yeni uygulamalara sıcak bakmıyorAma tadim yapmazsan alerjen olanlara en azından bir alerjisi varsa nasıl anlayacaksinizblender onerilmiyo sen çorba olarak yaparken de süzgeçten geçir biraz puturlu kalsin çorbaları bence çünkü çorbaları da suyu bol değil daha kıvamlı önermişti bize. Senin doktor niye karışık ver dedi ki ya bilmiyorum mesela yoğurt vermeden corba yaparsan sıkıntı olmayacak mi veya mercomek bile alerjen olabiliyor nadir de olsa çünkü alerjintestinde mercimek de denediler sırtına korkutmak için demiyorum yanlış anlama karışık değil de mesela havuç çorbası gibi tek içerikli çorbalar yaparak ilerleyebilirsin o zaman çünkü havuc kabak patates karistirdin kabaga alerjisi çıktı anlamak için bidaha tek tek denemek gerekecek falan bilemedim o yüzden
Benim de bilgim sıfırBu arada normalde ben de pureleri bol taneli verdim hep bu ay alerjisi var yok bakarim öbür ay kendi yemeklerimden veririm tuzsuz falan yapıp diyodum ama alerjiler çıktı işte dnndndnd hiç denemeden yemeklerimden verseydim sıkıntı olabilirmiş.. ki verdim de birkaç defa onlara da alerjisi varmış mesela hiç böyle hayal de etmemiştim ama olunca oluyo o yüzden tek icerikli çorba gibi yapabilirsin belki diye düşündüm valla ben pro max değilim bu konularda bilgim çok yok daha detayli bilen birileri yazar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?