2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Valla bizim de bozuldu neyden sonra oldu emin değilim birden bozuldu ilk uyku güzel gece bir uyaniyor sonra saat başı devam... Bwzen de ilk uykusu da saçma sapan oluyor saat başı uyaniyor falan dişten sanırım

Kızlar gunaydınben sacımı kendımı bıldım bılelı omrelı kullanıyorum ama sacım baya beyazladı bu son 1 yılda.sacımı boyamak ıstıyorum ama dıbıne degecegı ıcın alerjık ıiolmayan dogal bı marka olması lazım varmı bıldıgınız markalar?benım bıraz alerjım var o yuzden dogal bı marka bulmam lazım

Herkese selam kızlar . Biz de artık ek gıdaya başlıyoruz doktor ilk sıvı başlayalım dedi çorba yoğurt falan ama çorba ne yapılır bebeğe kendi çorbanıza tuz baharat katmadan verin diyor ama mercimek olur mı mesela bilemedim

Sebze çorbası olabilir, tadimlar bittiyse tavuk yedirdiysen tavuk çorbası falan olabilir, kuzu kiyma ile pirinçli veya şehriyeli corbalar olabilir salça için de kapya biberi pişir rondodan gecir salça olarak dbbdhdjd mercimek de verilebilir bence ya ezogelin falan

Yoğurt verdiysen yoğurt çorbası falan da olur bu arada

Henüz hiç bi tadım yapmadık meyve hariç aöa kabak havuç ezip verme işini çorbadan sonra önerdi doktor suyundan ver yemeklerin diyor ama tuzsuz baharatsız tabi ben direkt kabak havuç haşlayıp blendrden geçirp mi versem sulu bilemedim

Ama tadim yapmazsan alerjen olanlara en azından bir alerjisi varsa nasıl anlayacaksiniz blender onerilmiyo sen çorba olarak yaparken de süzgeçten geçir biraz puturlu kalsin çorbaları bence çünkü çorbaları da suyu bol değil daha kıvamlı önermişti bize. Senin doktor niye karışık ver dedi ki ya bilmiyorum mesela yoğurt vermeden corba yaparsan sıkıntı olmayacak mi veya mercomek bile alerjen olabiliyor nadir de olsa çünkü alerjintestinde mercimek de denediler sırtına korkutmak için demiyorum yanlış anlama karışık değil de mesela havuç çorbası gibi tek içerikli çorbalar yaparak ilerleyebilirsin o zaman çünkü havuc kabak patates karistirdin kabaga alerjisi çıktı anlamak için bidaha tek tek denemek gerekecek falan bilemedim o yüzden

Bu arada normalde ben de pureleri bol taneli verdim hep bu ay alerjisi var yok bakarim öbür ay kendi yemeklerimden veririm tuzsuz falan yapıp diyodum ama alerjiler çıktı işte dnndndnd hiç denemeden yemeklerimden verseydim sıkıntı olabilirmiş.. ki verdim de birkaç defa onlara da alerjisi varmış mesela hiç böyle hayal de etmemiştim ama olunca oluyo o yüzden tek icerikli çorba gibi yapabilirsin belki diye düşündüm valla ben pro max değilim bu konularda bilgim çok yok daha detayli bilen birileri yazar canim

Valla ben de anlamadım ya bizim doktor sanırım yeni uygulamalara sıcak bakmıyor eski usül ilk kabak ya da havuç çorbası vereyim doğru diyorsun ya kafam karışık benim de

Benim de bilgim sıfır yoğurt da keçi yoğurdu ile başlıcam alerji olsa bu çocuk bu kadar kilo mu alırdı diyor alerji falan yok dedi ama bilemiyorum başlarda başka doktor alerji demişti deneyip görücez biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…