2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Hayirli olsuuuun😍
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak

Uykusuzlukla basedemiyorum😂

Ben baktim, 1 ay gecmisti, sonra bir daha bakamadim hic😂😂

Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim

gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyor😅 dir dir anlatiyor bir sey zaten 😂 ne kadar zor bebe olmak da ya

Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecek 😅 asil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba
Ayy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyer 😀ama -10 da şov yani erzurum musun sen kendine gel 😀

Biz buna uyku ilerlemesi diyoruz canım🤣🤣🤣 gece kaç kere uyanıyor
En az uc, Uc uyanip cabuk donerse sansliyim. Cunku bazen uc uyanip bir saat uykuya donmuyor😂 Ama bir duzen yok, mesela diyor ki uyku danismani 4 uyanisi oncesinde emzir, o uyanis bazen 4 te bazen 3te bazen 5 te😂 bi ara uc saatte bir uyaniyordu ama iste simdi iki saat/ 1 saat/3 saat/2 saat gbi ve hergun degisiyor. Gecen 4.5 saat uyudu ben asiri iyi uyandim ama gecenin 2 siydi😂 dalamadim geri sonraki uyanislari saat basi falan oldu. Gune cok kotu basladim

Ayy -10 neee. Ben de astronot istiyorum ya 18-24 ay alabilirim çünkü içi de kalın olacak seneye de giyer 😀ama -10 da şov yani erzurum musun sen kendine gel 😀
Su an hissedilen 2 derece🥲 sen dedikten sonra kinoayi tekrar denedim, asiri sevdi, dumduz kasikla verdim. Ya ben bi de gurbetteyiz diye her buldugumda simit veriyorum 3 sefer oldu henuz ama o kadar cok seviyor ki, disleri de kasiyor sanirim, eline verip bitirebildigi tek sey simit oldu😅 biraz kendimi suclu da hissediyorum tuz vardir icinde kesin, disi da zaten pekmezli amaaan neyse bilemedim🥲

Hayirli olsuuuun😍
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak

Uykusuzlukla basedemiyorum😂

Ben baktim, 1 ay gecmisti, sonra bir daha bakamadim hic😂😂

Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim

gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyor😅 dir dir anlatiyor bir sey zaten 😂 ne kadar zor bebe olmak da ya

Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecek 😅 asil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba
Ay yok baksam iyice delirirdim herhalde 🤣🤣🤣 uyku konusunda yanlış yaptığın bişey yok canım bende yazmıştım birkaç gün önce hatırlarsın belki 10 kere kalkıyordu abartısız bugün bi baktım alttan 3. Diş patlamış . Yani illa bebişte birşey oluyor yeni beceri zamanı da çok uyanıyorlar . Düzelcez inşallah be 🤣

Su an hissedilen 2 derece🥲 sen dedikten sonra kinoayi tekrar denedim, asiri sevdi, dumduz kasikla verdim. Ya ben bi de gurbetteyiz diye her buldugumda simit veriyorum 3 sefer oldu henuz ama o kadar cok seviyor ki, disleri de kasiyor sanirim, eline verip bitirebildigi tek sey simit oldu😅 biraz kendimi suclu da hissediyorum tuz vardir icinde kesin, disi da zaten pekmezli amaaan neyse bilemedim🥲
Bende içini vermiştim 🤭 dışını vermedim susamı boğazına kaçar diye ki o kadar da pütürlü yiyor aslında 😀 kinoa vermedim ya versem mi bilemedim de ruşeym ve o 5 tahıllı mamadan verdim. Kinoada neden vermedim ben hiç yemedim çünkü evde kullandığım bir şey değildi açıkcası 😀 bir de bugün cennet hurması yedirdim bayıldı 🤗

Bu arada ablam döndü artık kendi evine. Kv kp memleketten geldi onlara bırakıyoruz tahmin ettiğimden çok daha iyi üstesinden geliyorlar. 5.30 uyanıp hazırlanıyoruz bebişle gidiyorız 6.50ye kadar orada uyutup hemen çıkıyoruz. 8.30 veya 10 gibi falan uyanıyor 1de de ben alıyorum 🥹🥹

Bu arada ablam döndü artık kendi evine. Kv kp memleketten geldi onlara bırakıyoruz tahmin ettiğimden çok daha iyi üstesinden geliyorlar. 5.30 uyanıp hazırlanıyoruz bebişle gidiyorız 6.50ye kadar orada uyutup hemen çıkıyoruz. 8.30 veya 10 gibi falan uyanıyor 1de de ben alıyorum 🥹🥹
Ayyy çok erken uyanıyormuşsunuz kız allah kolaylık versin

Back
X