• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
yer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik😂

Bir de kizlar ben bebek icin hic ekstra yemek alisverisi yapmamistim, kendi yediklerimi organik almaya basladim, yukadan puanina falan bakiyorum artik. Ama annem gelicek, bir seyler getirebilir. Severek kullandiginiz onereceginiz seyler var mi?

yer fistigi ya da ceviz disinda kuruyemis veren oldu mu? Alerjenleri onden tanitiyorduk guya, nedense bi dondum kaldim yerfistiginda ki en sevdigim kuruyemistir. Zaten 3 defa markete gittim ve tuzsuz yer fistigi da bulamadim ama 6-9 ay arasi iyi diyorlardi, ve burasi icin de cok ciddi bir alerjen, cok yaygin goruluyor. Bir cesaret edip vermem lazimmis gbi hissediyorum. Bir de kizlar ne zaman salcali normal yemek yiyecekler? Ya da tuzla ne zaman tanistiracaksiniz? Teyzem tarhana yapmis, ondan vermek istiyorum ama mesela herkes bebek tarhanasi mi yapti verdi ya da aldi. Cocuk bize uyar demistim ama ben cocuga uydum, tuz algim tamamen degisti tuzsuz seyler bile asiri tuzlu gelmeye basladi artik😂
Ben kendi yemeklerimizden tuzsuz ayırıp veriyorum artık. Tabi bebek salçası kullanıyorum.
Bebek tarhanası kullanıyorum evet. Tarhanada baharat yoksa tuzu azsa nadiren vermende sakınca yok keşke bi kısmınıntuzsuzbyapaydı için rahat olurdu.
Ben 1 yaşından sonra azar azar atarım tuz. Yer fıstığı vermedim henüz vermeyi düşünmüyorum. Doktorumuza sorarım yine de. Yada 2-3 arkadaşıma gittiğimde az tuzlu yapar yemekleri onlardan yediriyorum azar azar. Ama kendim tuzsuz veriyorum hep

Ben annemin yaptığı tarhanadan vermiştim çok iştahlı yedi ama sonra hepsini kustu nedense 🤦🏻‍♀️bebek tarhanası aldım onu yiyor arada

Back
X