• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kiz dumduz sekersiz de versen yiyecek onu😂 ama bak tahin de koyabilirsin. Ben pankekine koydum, sevmedi ama belki seninki sever
Tahin hic sevmem ipeğe de henüz almadim valla yalan yok kabxjsbxjd bi ara alırım onu da hızlı girdim ek gidaya ama şuan baya yavasladim malesef jsbdhbdjd 2 öğün gidiyorum hala bazen 3 oluyor hayırlısı...

Annem geldi, yardima diye geldi ama oglanin disine denk geldi dun cocukla birlikte agliyorlardi en son skdidiidid. Ben boyle oldugnu bilseydim onceden gelirdim, torunumla oynicam sen de dinlenicekain diye hayal etmistim, bu ne boyle diyordu en son. Oglum yere koydugum an coglik cigliga. Ben de annem gelicek cocuga bakicak ben spora gidicem agdaya gidicem falan diye hayal kuruyordum, dolabi 3 gundur duzenlemeyi bitiremedim. Olmuyor. Sorun bende herhalde. Her uyku oncesi sinir krizleri en az yarim saat pss pss sonucu ne 33 dakika uyku:) gece desen 3 saati bile goremiyorum bazen 45. Dakikada uyaniyor ve hep en az 15 dakika emiyor. Bir memem yara oldu isirmis bayaa valla cok bunaldim. Hani 8. Ay en zoruydu, gecmiyo bi turlu cileee
Bizde sadece gündüz uykusu bitti 1 hafta hiç mi uyumak istemez hiç uyumak istemedi. Gece uykusuna ilk defa jel ve Tetagil kullandım o hafta öyle uyudu. Dişler uzarken de ağrıları oluyor. Yorun bebeklerinizi. Kaçtı kaçtı falan oynayın. Yorulunca uykuları bozuluyor derler ama yok güzel uyuyor yorulunca. Bu ay artık bi sürü şey öğrenmeye açık hale geldiklerinden beyin sürekli düşünüyormuş ondan gece uykuları bozuluyormuş

Çok zor bir dönem diş ile kombo oluyo ayrılık kaygısı, birden bir sürü şey oreniyorlar diye zaten zor bir ay 8-10 arası diş de tuz biber oluyo işte 🥹 ipek de bozuk malesef 2 saati görüyor ve uyanıyor max i o ara uyanmaları saymıyorum bile hepimiz batmışız gördüğüm kadarıyla jsbdjdnd inşallah geçecek az daha sikalim dizimizi daha katlanilir hale gelicez inşallah 🥹
Evet 3 yaşında falan 😁🤣 her seferinde büyümek ne zormuş diyorum ya. Büyütmek zor ama büyümek de kolay değilmiş yavrucaklar zorlanıyor

Back
X