• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Gündü uykuları aynı durumda. Bugün kan tahlili vericez ay nasıl vericez ya hayatta durmaz
Geçen ay verdik alerji doktoru istemişti 4 veya 3 tu emin değilim küçük tüp.... Bi de damar bulamadilar elinden açıldı agladi baya ama iğne çıkınca sustu hemen xbbxbxbxbd acitasyonda yapiyolar bir miktar kiyamiyo insan 🥲 birini bedenini biriniz kopunu tutacak başka yolu var mi sanmıyorum inşallah ağlamaz çok ❤️

gece uykusu aynı ya bombok. 2 saat uyursak oha diyorum süper uyumuşumjhdfjd telefon evet ya yanındayken ben de gizli saklı alıyorum elime
Ay bi de en başından beri deliksiz 10 saat uyuyunca ben buna hiç hazır değildim ters düz etti jshsjsjjsejdd bazisi diyo emen bebek böyle uyanır ama burda mama veren kankilerimizin bebeleri de uyaniyo sjbdjdbdhdbhddn 9-10 sıkıntılı bir atak donemiymis bize 7 den beri vurdu ama bi geçsin bakalım 🥹 biri şey demiş gece 2-3 defa uyaniyo geberiyoeum uykusuzluktan ajdbwjdnkdnfjf keşke bu kadar uyansa öpüp başına koycam

Ay bizşmki de telefon delisi illa eline alıcak fırlatıp sallayacak kdkfndmskdldld görüntülü konuşurken çok alıyor eline onun dışında müzik açarsak bazen ekran kapalı alıp sallıyor
Alıp ısırıyor başka derdi yok ama vermicem alışmasın oturup girmeye izlemeye vs onun dışında bu ilgileri de çok normal biz oynuyoruz çünkü djhdjdjdjd ve ışıklı renkli bir ekran 😆

Ay bi de en başından beri deliksiz 10 saat uyuyunca ben buna hiç hazır değildim ters düz etti jshsjsjjsejdd bazisi diyo emen bebek böyle uyanır ama burda mama veren kankilerimizin bebeleri de uyaniyo sjbdjdbdhdbhddn 9-10 sıkıntılı bir atak donemiymis bize 7 den beri vurdu ama bi geçsin bakalım 🥹 biri şey demiş gece 2-3 defa uyaniyo geberiyoeum uykusuzluktan ajdbwjdnkdnfjf keşke bu kadar uyansa öpüp başına koycam
Sormayınnnnn kaç gün 3-4 aaatlik uykuyla okula gidip geldim ölü gibiydim 2 gündür 21.00 uyutuyorum gece birlaz kez uyanıyoe ama uyanık kalmıyoe şükür bi tek dün 4te uyandı uyumadı ama olsın
Alıp ısırıyor başka derdi yok ama vermicem alışmasın oturup girmeye izlemeye vs onun dışında bu ilgileri de çok normal biz oynuyoruz çünkü djhdjdjdjd ve ışıklı renkli bir ekran 😆
Evet evet elimizde ne varsa onu istiyolae doğal olarak fkdkdkskakala

2-3 mü 4 olsa ohh dicem

Sormayınnnnn kaç gün 3-4 aaatlik uykuyla okula gidip geldim ölü gibiydim 2 gündür 21.00 uyutuyorum gece birlaz kez uyanıyoe ama uyanık kalmıyoe şükür bi tek dün 4te uyandı uyumadı ama olsın

Evet evet elimizde ne varsa onu istiyolae doğal olarak fkdkdkskakala
Bir sürü sey ogrendikleri için umarım simdilik böyledir bir sene böyle giderse ben geberiko jsjdjjsudjd

Muffin kek tarzi bişiler yapan vardı burda kimdi hatırlamıyorum neler katiyosunuz sjdbjd yulaf sütüyle ve kuru dut bızzıtlıcam tadi olsun diye başka ne katiyosunuz

Back
X