- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.681
Ya ben bi şeyler yediriyorum ama ne kadar yemesi lazım bilmiyorum yeterli mi az mı anlamıyorum sizler nasıl biliyorsunuz yaBenim bebeğim de öyle topaç gibi bi bebek olmadı hiç ama anne sütünü çok seviyordu emmediği için sağarak verdim az çıkıyordu tabi anne sütünden sonra da mama içmek istemiyordu çok kilo alamadı. 6. Aydan sonra sadece mamaya geçtik yine öyle aman aman bi kilosu yoktu ek gıdayla toparladı bu ara ek gıdayla da arası pek iyi değil bu aylarda mama sandalyesinde pek durmak istemezlermiş. Sıkılıp kalkmak istiyor.
Yani az da olsa bebek istemediği yerde bırakmak lazım bizim doktor oyuna çeviriden diyor da yapmadığım şaklabanlık kalmıyor.Ya ben bi şeyler yediriyorum ama ne kadar yemesi lazım bilmiyorum yeterli mi az mı anlamıyorum sizler nasıl biliyorsunuz ya
Bizim doktor zorla yedir sonra her şeyi püre yapmak zorunda olursun iştahsız diye gelip şurup istersin dedi ben de zorluyorum ama ağlarsa bırakıyorum mızmızlanırsa devamYani az da olsa bebek istemediği yerde bırakmak lazım bizim doktor oyuna çeviriden diyor da yapmadığım şaklabanlık kalmıyor.
Benim bebe 9. Ay kontrolunde 74 cm ve 8.8 kiloymus. Doktoru kilosu biraz geride hala ama boyu iyi demistibabyleriniz kaç kilo ve cm oldu kızlar? biz hala 8 kgyi göremedik
Ben tamamen o ne kadar isterse o kadar yediriyorum, eliyle itip kafasini cevirdigi an bitiyor. Cok az yediginde yerde ya da kucakta tekrar teklif ediyorum yemegi, bazen babasinda yiyor mesela.Ya ben bi şeyler yediriyorum ama ne kadar yemesi lazım bilmiyorum yeterli mi az mı anlamıyorum sizler nasıl biliyorsunuz ya
Ben de bazen kucakta veriyorum ama iki lokma alıyor gene istemiyorBenim bebe 9. Ay kontrolunde 74 cm ve 8.8 kiloymus. Doktoru kilosu biraz geride hala ama boyu iyi demisti
Ben tamamen o ne kadar isterse o kadar yediriyorum, eliyle itip kafasini cevirdigi an bitiyor. Cok az yediginde yerde ya da kucakta tekrar teklif ediyorum yemegi, bazen babasinda yiyor mesela.
Valla ben de yesin diye onu zorlamiyorum ama ayakta, kucakta, emeklerkenBen de bazen kucakta veriyorum ama iki lokma alıyor gene istemiyor
babyleriniz kaç kilo ve cm oldu kızlar? biz hala 8 kgyi göremedik
Biz bugün gittik 9. Ay aşısı ve kontrolü için. 71.5 cm 9.8 kg. Kilosu önde boyu geride cjcnsnsnak ama açığı kapatır yakında dedi bakalımYa boyu bizimkinin 71 8aylığız kısa mı kiseninki mi uzun
Benim oğluş da 9.4 olmuş ama bu ara iştahı yok geçen ay iştahlıydı baya. Kilosu önde demek biz de yakalamışızBiz bugün gittik 9. Ay aşısı ve kontrolü için. 71.5 cm 9.8 kg. Kilosu önde boyu geride cjcnsnsnak ama açığı kapatır yakında dedi bakalım
Çabucak uzasın dişler de rahatlasınlar ay. En azından azı dişlerine kadar rahat etsin bebelerimizBugün ilk dişimiz patlamış ucu gözüküyor azcıkkk
Zorla yedir mi dediBizim doktor zorla yedir sonra her şeyi püre yapmak zorunda olursun iştahsız diye gelip şurup istersin dedi ben de zorluyorum ama ağlarsa bırakıyorum mızmızlanırsa devam
Oy maşallahBenim oğluş da 9.4 olmuş ama bu ara iştahı yok geçen ay iştahlıydı baya. Kilosu önde demek biz de yakalamışızhep gerideydi kilo
Of uzarkwn de sıkıntı dimiÇabucak uzasın dişler de rahatlasınlar ay. En azından azı dişlerine kadar rahat etsin bebelerimiz
Eveettt uzarken de ağrı devam ediyormuşOf uzarkwn de sıkıntı dimiinşallah hemencecik uzar sıkıntısız atlatırız hepimiz
Raysup çok iyiTurkce bebek- cocuk beslenmesiyle ilgili instagram hesabi raysup.co
Psikolojisiyle ilgili - ingilizce nurteredfirst
Bu instagram hesaplarini cok seviyorum, bence bir goz atin.
Bizim de kilo hep önde gitti ama anne sütü alıyor sorun değil dediBiz bugün gittik 9. Ay aşısı ve kontrolü için. 71.5 cm 9.8 kg. Kilosu önde boyu geride cjcnsnsnak ama açığı kapatır yakında dedi bakalım
Bana da doğru gelmiyor ama yemiyor ya bugün annemlerdeydik kalabalık orda nasıl olduysa kendi istedi açtı ağzını evde kaşıktan kaçan çocukZorla yedir mi dedibu doğru gelmedi bana
Bak öyle oluyor işte kalabalıkta yiyorlar yanında birileri yerken yiyorlarBana da doğru gelmiyor ama yemiyor ya bugün annemlerdeydik kalabalık orda nasıl olduysa kendi istedi açtı ağzını evde kaşıktan kaçan çocuk
Bizim de kilo az hshdh olsun sağlıklılar ya önemli olan o benceYa boyu bizimkinin 71 8aylığız kısa mı kiseninki mi uzun
Azılar ne zamanmışÇabucak uzasın dişler de rahatlasınlar ay. En azından azı dişlerine kadar rahat etsin bebelerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?