2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar benim bebişim sanki sol tarafta, yani o tarafta bi sertlik var :) böyle bi hurafe de vardı sanki. Soldaysa bu sağdaysa bu diye falan :)
Benim de sağ tarafta :) tüp bebek benim normalde tam rahmin ortasına bırakılıyor ama eşim doktor geçen ultrasonla baktı tamamen sağdaydı bebek sağda dedi

Bizim zamanımızda yoktu evlenirken. Sonrasında zorunlu oldu sanırım bugün sağlık ocağına soracağım. Nasıl yapılıyor?
Eşlerden kan alınıyor ama maalesef test sonucu 6 ay sonra ancak çıkıyor. Evlenirken yapıldı, her çocuk düşünen çift 6 ay öncesinden yaptırsa keşke

Sürekli ilk başladığım kiloya göre eksik çıkıyorum hanımlar. Öyle çok kusmam yok birkaç günde bir akşamları bulantım oluyor ama direkt kusmuyorum. Kg takibi için eve bir tartı almayı düşünüyorum var mı kullanıp memnun olduğunuz bir ürün

Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum yiyorum tamamen aç kalmıyorum ama yine de kilo düşüyor . Tartı da kullandığım ı pek öneremem şu an beğenerek kullanmıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…