- 8 Ağustos 2023
- 6.016
- 7.100
- 128
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #19.261
Bence çok güzel. Hayırlı olsunŞuan onlara bakıyorum.... Ben beşiği park yatak alacaktım dedim ona 5 vereceğime ikinci ellere baktım pierre cardinin sıfırı 15k olan Beşik(sonradan normal düz tek kişilik yatağa cevriliyo) adamin kızı hiç yatmamış bile sıfır gibi yatağı dahil 4.5k anlaştık. Hoşuma gitti aşırı agir ve sağlam da duruyor diye okeyledim. Ama kocaman fotiye aldanmayin jwbdjjedjjd bebişken sevmezse bile oda ayirinca illllla yatar diye düşünüyorumşimdi de buna uygun alez çarşaf zımbırtılarını araştırıyorum hdhdhdjdjjd
Teşekkür ederim inşallah bebişlerimiz de biz gibi severBence çok güzel. Hayırlı olsun
Ben motheric shop tan aldım sayfayı kapatacakları için baya indirimdeydi. Hem sırt çantası hem bebek arabası çantası aldım baya kaliteliKızlar çanta alan var mı anne bebek çantası. Varsa ne aldınız atar mısınız djndjdjdj
Gece yatarken içiyorum akşam velli bi saatten sonra yemediğim için aç olmuş oluyorumSelamlar, grip oldum kan değerlerime bakıldı ve kansızlık çıktı. Gynoferon verdi doktor ama mide bulantısı yaptı sanki ya. Siz nasıl içiyorsunuz aç karnına iç demişti sabah bi öyle denedim ama
Baktım şimdi güzel görünüyor eline ulaştıysa fotoğrafını atar mısın canlıda nasıl durduğuna bakayimBen motheric shop tan aldım sayfayı kapatacakları için baya indirimdeydi. Hem sırt çantası hem bebek arabası çantası aldım baya kaliteli
Marteniçka harika fikirmiş biz de Bulgaristan göçmeniyiz hiç aklıma gelmemişti yapabilirim bende çok teşekkür ederim fikir içinnYaa punch kasnaklar çok güzel oluyor yapabiliyorsan çok güzel modeller varMüslin de bence çok iyi fikir benim de beşiğim çok küçük ona göre çarşaf bulamadım. Uygun fiyata kumaş bulunca da aldım bakalım nasıl olacak. Ben hediyelik marteniçka düşünüyorum aslında Bulgaristan göçmeniyiz biz her sene yapar arkadaşlarıma dağıtırdım zaten. Bu sene Uzayın hediyesi olsun dedim. Doktorum sezeryan olursa Şubatın son haftası olur dedi son kontrolde. Tarih çok uygun onu hediye vermek için
Ben xioami aldım geldi kurduk çok beğendim. #reklamdeğil Tablete bağlar tableti monitör yaparım diye düşündüm en kötü telefondan bakarım. Kamerayı sen hareket de ettirip çevresine bakabiliyorsun sesi dinleyebiliyorsun vs bir çok özelliği varKızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Yaa Bulgaristan ın neresi biz Varna'dan gelmişiz babamın dedesi ama epey eski bizimMarteniçka harika fikirmiş biz de Bulgaristan göçmeniyiz hiç aklıma gelmemişti yapabilirim bende çok teşekkür ederim fikir içinn
Hayırlı olsun görüntüsü güzel ve mantıklı bi itemmiş hem de çok uyguna almışsın tebriklerŞuan onlara bakıyorum.... Ben beşiği park yatak alacaktım dedim ona 5 vereceğime ikinci ellere baktım pierre cardinin sıfırı 15k olan Beşik(sonradan normal düz tek kişilik yatağa cevriliyo) adamin kızı hiç yatmamış bile sıfır gibi yatağı dahil 4.5k anlaştık. Hoşuma gitti aşırı agir ve sağlam da duruyor diye okeyledim. Ama kocaman fotiye aldanmayin jwbdjjedjjd bebişken sevmezse bile oda ayirinca illllla yatar diye düşünüyorumşimdi de buna uygun alez çarşaf zımbırtılarını araştırıyorum hdhdhdjdjjd
Kolonya yapmıştı arkadasım hoşumaa gitti öyle bişi olabilir yanına da çikolataListe ben de yapmıştım bilgisayarda kaldı. Kasım indirimlerinde hepsini tamamladım ama sürekli eksik çıkıyor anlamadım sonu yok galiba
Hediyelik ne düşünüyorsun ben de bu aralar ona odaklandım biraz
Ben herkes mustela dediği için onu aldım. Kendime kullanıyorum önce nemlendiricisini sevdim baya kokusu yok hiç öyle ama güzel nemlendiriyor ertesi gün bile yumuşacık oluyor karnım
Yaaa ben nevresim için de kumaş aldım bir tane makinem var evde dikişten anlayan bir kuzen de var onu çağırdımmüslin battaniyeler kusmuk omuz örtüleri normal pamuk battaniyeler ve nevresimler hep makinede dikilecek. İmkanınız varsa sizin de böyle bir şeye öneririm yarı yarıya kar ettim bu işten.
Kolonya ben de düşündüm ama şişeler çok pahalı geldi. Belki plastik sprey şişe yapabilirim. Bir de çikolata güzel olur evetKolonya yapmıştı arkadasım hoşumaa gitti öyle bişi olabilir yanına da çikolata
Ben baya erteledim bebek doğsun ona göre karar vericem. Çünkğ biliyorum takıntılıyım kamera dondu diyip gidip kendim bakarımKızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Bu benBen baya erteledim bebek doğsun ona göre karar vericem. Çünkğ biliyorum takıntılıyım kamera dondu diyip gidip kendim bakarım
Yatınca aşırı mutlu oluyorum ayaktaysam hep yorgunCanım 2. Trimester geldi geçiyor bile ben şuan uyuyarak geçiriyorum ve işe giderek. Duygusal olarak da hassas bir dönemdeyim hormonlar tavan malum. 3. Trimester de zor diyorlar ya
Biz çok aceleciyiz yaBen de herseyi kendim alıyordum sonra döndüm dedim ki bebek arabasını da sen al. Şimdi sırada park yatak ve kamera var. Kv diyor ki ocaktan sonra alıcam ben. Bişe kalmadı zaten alınacak sağol ya
Bak arkadasımın aldığı çok pahalı değildi link atarıım kolonyayı kendin alıyorsun dolduruyorsunKolonya ben de düşündüm ama şişeler çok pahalı geldi. Belki plastik sprey şişe yapabilirim. Bir de çikolata güzel olur evet
Bu şekilde canımBaktım şimdi güzel görünüyor eline ulaştıysa fotoğrafını atar mısın canlıda nasıl durduğuna bakayim
Ya çok iyi olurBak arkadasımın aldığı çok pahalı değildi link atarıım kolonyayı kendin alıyorsun dolduruyorsun
Benimkinin aynısı bende bunun takımını almıştım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın dolap ile birlikte bayağı da büyük dolabı da üstündeki beşiği bozdum tek kişilik yatak oldu kızım onda yatıyor yatağı da büyük bayağı idare eder tek kişilik yatak olarak onu şimdi kararsızım üst kısmına beşiği yeniden kurup yatağı en alt kısma koysam kızım orda yatsa mı ya da idareten park yatak mı alsam kızımın da ranza hayali var kardeşim olunca ranza alalım ben üstte yatayım diyor kafalar bayağı karışık bizde beşik kullanışlı oda büyükse diğer türlü odayı daraltıyor ben aldığımda kiracıydım kendi evime geçince oda küçük kaldı tek çocuk için ideal ikinci de mecbur bir yaştan sonra ranza olacak gibiŞuan onlara bakıyorum.... Ben beşiği park yatak alacaktım dedim ona 5 vereceğime ikinci ellere baktım pierre cardinin sıfırı 15k olan Beşik(sonradan normal düz tek kişilik yatağa cevriliyo) adamin kızı hiç yatmamış bile sıfır gibi yatağı dahil 4.5k anlaştık. Hoşuma gitti aşırı agir ve sağlam da duruyor diye okeyledim. Ama kocaman fotiye aldanmayin jwbdjjedjjd bebişken sevmezse bile oda ayirinca illllla yatar diye düşünüyorumşimdi de buna uygun alez çarşaf zımbırtılarını araştırıyorum hdhdhdjdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?