2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bence çok güzel. Hayırlı olsun

Selamlar, grip oldum kan değerlerime bakıldı ve kansızlık çıktı. Gynoferon verdi doktor ama mide bulantısı yaptı sanki ya. Siz nasıl içiyorsunuz aç karnına iç demişti sabah bi öyle denedim ama
Gece yatarken içiyorum akşam velli bi saatten sonra yemediğim için aç olmuş oluyorum

Ben motheric shop tan aldım sayfayı kapatacakları için baya indirimdeydi. Hem sırt çantası hem bebek arabası çantası aldım baya kaliteli
Baktım şimdi güzel görünüyor eline ulaştıysa fotoğrafını atar mısın canlıda nasıl durduğuna bakayim

Son bir haftadır göğüsümün alt kısmında tam göbek şişkinliğinin başlangıç noktasında düz bir kas ağrısı yırtılma gibi acıyor Sanki diyafram kasım acıyor gibi düşünüyordum İnternete yazdım ve 24. Hafta rahmin genişlemesiyle diyafram kası acısı görülebilir yazdı Şok oluyorum tam haftasında ne olucağı resmen çözülmüş Bilim çok ilerdeymiş not: magnezyum ve magnezyum takviyesiyle azaltılabilir diyor

Marteniçka harika fikirmiş biz de Bulgaristan göçmeniyiz hiç aklıma gelmemişti yapabilirim bende çok teşekkür ederim fikir içinn

Kızlar bebek kamerasını erteliyor muyuz Aldık mı neye karar verdik
Ben xioami aldım geldi kurduk çok beğendim. #reklamdeğil Tablete bağlar tableti monitör yaparım diye düşündüm en kötü telefondan bakarım. Kamerayı sen hareket de ettirip çevresine bakabiliyorsun sesi dinleyebiliyorsun vs bir çok özelliği var ev küçük bile olsa yemek yapmaya falan illa ki ayrılıcaz yanlarından valla benim aklım kalırdı

Marteniçka harika fikirmiş biz de Bulgaristan göçmeniyiz hiç aklıma gelmemişti yapabilirim bende çok teşekkür ederim fikir içinn
Yaa Bulgaristan ın neresi biz Varna'dan gelmişiz babamın dedesi ama epey eski bizim mavi boncuklar ve küçük metal süslerle süsleyeceğim ben erkekler için de düz ipler yaparım diye düşündüm bir kart tasarladım onun üzerine asacağım şeffaf poşetlere geçireceğim sonra baya güzel olur diye düşündüm sana da fikir olur belki

Hayırlı olsun görüntüsü güzel ve mantıklı bi itemmiş hem de çok uyguna almışsın tebrikler

Kolonya yapmıştı arkadasım hoşumaa gitti öyle bişi olabilir yanına da çikolata

Canım 2. Trimester geldi geçiyor bile ben şuan uyuyarak geçiriyorum ve işe giderek. Duygusal olarak da hassas bir dönemdeyim hormonlar tavan malum. 3. Trimester de zor diyorlar ya
Yatınca aşırı mutlu oluyorum ayaktaysam hep yorgun
Ben de herseyi kendim alıyordum sonra döndüm dedim ki bebek arabasını da sen al. Şimdi sırada park yatak ve kamera var. Kv diyor ki ocaktan sonra alıcam ben. Bişe kalmadı zaten alınacak sağol ya
Biz çok aceleciyiz ya bitirdik her şeyi

Benimkinin aynısı bende bunun takımını almıştım hayırlı olsun güzel günlerde kullanın dolap ile birlikte bayağı da büyük dolabı da üstündeki beşiği bozdum tek kişilik yatak oldu kızım onda yatıyor yatağı da büyük bayağı idare eder tek kişilik yatak olarak onu şimdi kararsızım üst kısmına beşiği yeniden kurup yatağı en alt kısma koysam kızım orda yatsa mı ya da idareten park yatak mı alsam kızımın da ranza hayali var kardeşim olunca ranza alalım ben üstte yatayım diyor kafalar bayağı karışık bizde beşik kullanışlı oda büyükse diğer türlü odayı daraltıyor ben aldığımda kiracıydım kendi evime geçince oda küçük kaldı tek çocuk için ideal ikinci de mecbur bir yaştan sonra ranza olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…