• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet sabit kalınca artıyor benımkıde,mınnoslar kendılerı 500 gram etkılerı 5 kılo🤭😍belımıze baskı yapıyorlarmıs,hele bıde bılmedıgımız bı bel sıkıntısı varsa onceden dırek sıkıstırıyormus belı,son duzluge gırmek uzereyız 3 ay artık bıraz zorlu gececek sanırım ama sonu güzel bitecek😍
Ya bana dünyanın en güzel zorluğu gibi geliyor şuan ama üçüncü trimester a girdiğimi çok net anladım🫣

Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum 🤨
Ya benim bu 🫣 Nutella kaşıklarken pişman ol lulu değil mi ama yok sonrasında geliyor o pişmanlık😅

evet evet ya gece yatınca böyle oh diyorum iki yandan destekliyor mis
Gerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır 😄😄

Gerçekten öyle ya yıkamıştım ıslak diye kullanmadım. Eşim belimin nasıl ağrıdığını görünce yastığı erken kurusun diye kalorifer peteklerine koyup kombiyi yakmış cayır cayır 😄😄
cidden misal akşam dinlenirken karnım boşluğa falan düşüyor 😂😂 yatağıma geçince rahat

ben züberin (#reklamdeğil) kremasını kaşıklıyorum. Biticek diye pişman oluyorum 😂😂😂😂
Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he😁 ben de ondan alayım 😅
Bende Nutella kaşıklarken pişmanlık geliyor üzülüp kapağı kapatırken son kaşık daha alayım diyorum 😄
Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya 🫣😅

Hanımlar benim iştah öyle bir açıldı ki yani maşallah önüne geçemiyorum ne bulursam silip süpürüyorum sonrasında pişman oluyorum 🤨
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa 🥹 düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter ❤️❤️ (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉

Yaa o daha mı sağlıklı acaba bir tık belki he😁 ben de ondan alayım 😅

Ay evet üstüne de buz gibi süt içiyorum o hazzı hiçbir şeye değişmem ya 🫣😅
evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta 😂 bi yerden yırtalım bari
Sende yine pişmanlık var ben pişman da olmuyom dndnjsjdksjiwjddk doğumdan sonra geri veririz inşallah fazlalık ne varsa 🥹 düşünmüyorum artık bebişim iyi olsun yeter ❤️❤️ (gece 3 de yiyip yattım kendimi avutmam lazım)

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉
yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum

Günaydın kızlaaaaar 🎉🎉🎉🎉
Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum :olamaz:

evet evet ondan al şekersiz palm yağsız sonuçta 😂 bi yerden yırtalım bari

yaa ben kilodan ziyade acaba bebişe zarar verir miyim diyorum

Kuzu kiloyu hiiiic dert etmiyorum saldim artik ama sekerden hamurdan uzak duramiyorum bebis icin endiseleniyorum :olamaz:

Kesinlikle fazla tatlı bebişe zarar verir mi düşüncesi 😌
Kötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim ben ❤️ benim tatli hariç her şey olduğu için yine sizle denk işte bence.

Bu arada az önce sağ koldan kan verdim peşine soldan tetanoz nxnxjdjdjdjd kombo

Kötü düşünmeyin tatlı evet biraz sıkıntı abartmadiginiza eminim ben ❤️ benim tatli hariç her şey olduğu için yine sizle denk işte bence.

Geçmiş olsun canım benim, Ali rıza efendi gibi takılırsın artık bugün 🤣

Abarttığıma eminim bir anda hem Dubai çikolatasını hem ekleri aynı anda yiyemezsin ama ben yedim. O yüzden ben bıraktım daha tatlı falan sondu o💓😄

Back
X