• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah canım senin de sonucun çok güzel gelsin 🧿🥰 10+4'te kan verdim canım bebeğin bendeki dnası gayet yeterli bulunmuş tekrar kan vermedim yani, bu birazda fizyolojik bir seymiş. 4'ün üzerinde olması yeterliymiş o fetal DNA incelenmesi için benim 9.90 cıkmıs kan alındığında ☺️
Anladım canım bende 11’i doldurup vermeyi düşünüyorum doğru zaman olur herhalde :)

Mide bulantısı kesilen oldu mu
Benimki 3. Ay bitince başladı 🥲
Helal olsun valla ben eşime şimdiden başka doğurmam haberin olsun dedim önünü kestim. 😁 Çok istiyorsa kendisi doğursun midesi bulansın😁
Ben istiyorum yaa aşiretiz biz alışmışım kalabalık aileye.bide nazar etmeyeyim ama çok problemsiz geçiyor hamileliklerim o yüzden sanırım korkmuyor gözüm 😁 ama erkek olursa son bu 😁 gezeceğim artık

9+1 de kalbi durmuş bebeğimin😥😢😢😥 kürtaj olacağım
Başın sağolsun canım. Allah sabırlar versin. Çok zor bir durum aynısını bende yaşadım. İnsanın heyecanla görmeyi beklediği gün kalbinin durduğunu öğrenmek adeta yıkıyor insanı. Ama umudunu kaybetme Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde mutlu haberi almanı nasip etsin inşallah.

Benim de dün ve önceki gün üst üste kasık ağrılarım oldu dün de ilginç bir şekilde gün boyu bulantım yoktu çok da iyi yedim şaşırdım ama bugün tekrar başladı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadir
Kızlar son günlerde belirtilerim bu şekildeydi bugün kontrole biraz korkarak gittim ama her şey yolundaymiş çok şükür🙏🏻 bebişim kıpır kıpırmış çok hareketli dedi doktor🤭 Bir de benim normalde bugün 10+1 ama doktor ölçümlere göre 10+4 dedi gelişimi iyi demek ki şükür🤲🏻
Benim gibi bulantısı kesilenler varsa korkmasın diye yazıyorum demek ki normal. İnşallah böyle böyle azalıp biter bulantilar.
Folik asiti bıraktığımı söyledim sorun olur mu dedim bol bol et maydanoz dereotu kuru fasulye vs. ye bir şey olmaz dedi.

Tebrikler canım hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
İnş canım benim 😍rahim durumumdan dolayı doktorlar öncesinde hep çok endişelendirmişti nasıl geçecek o yüzden sürecim bilmiyor sağlıkla devam etsin de. Haftaya gel şimdi gelmene gerek yok dedi ama 2 gün sonra yine kan vermiş olayım mı acaba

Kızlar son günlerde belirtilerim bu şekildeydi bugün kontrole biraz korkarak gittim ama her şey yolundaymiş çok şükür🙏🏻 bebişim kıpır kıpırmış çok hareketli dedi doktor🤭 Bir de benim normalde bugün 10+1 ama doktor ölçümlere göre 10+4 dedi gelişimi iyi demek ki şükür🤲🏻
Benim gibi bulantısı kesilenler varsa korkmasın diye yazıyorum demek ki normal. İnşallah böyle böyle azalıp biter bulantilar.
Folik asiti bıraktığımı söyledim sorun olur mu dedim bol bol et maydanoz dereotu kuru fasulye vs. ye bir şey olmaz dedi.
Çok sevindim 🙏🧿 iyi ki yazdınız. Bende de mide bulantıları gidip geliyor, sürekli aklımda soru işareti var. Cumartesi kontrolüm vardı, en azından şu iki günü daha rahat bekleyeceğim, iyi ki paylaştınız 🙏

Benim hiçbir zaman heh evet gebelik belirtisi diyeceğim bi şey olmadı, uyuyorum hep ama işten çok yoruluyorum 😅 sabahları 2 kere öğürtü oluyor, akşam yemekten sonra rahatsızlık falan bunlar bana çok normal geliyor. Sonra acaba her şey yolunda mı diye diye kontrol günü gelmek bilmiyor 🤦‍♀️

Back
X