- 11 Temmuz 2024
- 2.364
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.724
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #19.401
Sen eminsen yaptırma canım sonuçta ömür boyu koruyuculuğu için yaptırdıkİşte benimkini sisteme girmedikleri için sıkıntı yaratıyor ben 5 doz diye biliyorum ama
Rica ederim canım benim sevindim iyi gelmesineYa desteğin için çok teşekkür ederim çok iyi geldi. Gerçekten Allah razı olsun. Eğer ben de dayanamayacak gibi olursam içerim o zamaninşallah ilerlemez ya da böyle hafif düzeyde kalır amin
cidden analık çok zor. Hem vicdani hem her açıdan. Allah yardımcımız olsun
 Evet analık gerçekten çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalım hep inşallah
 Evet analık gerçekten çok zor dediğin gibi Allah yardımcımız olsun güzel haberler alalım hep inşallah

şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
 şeker yüklemesini nerede yaptıracaksın?
		 ben şeker yüklemesini doktorumun muayenehanesinde yaptıracağım sağlık ocağı yapıyormuş ama bizim burası aşırı kalabalık oluyor. Uzun süre de beklemek falan gerekiyor ondan eşim de doktor yapsın dedi. Tiroit falan da çıkmıştı bende bir onlara bir de tam kan sayımıma bakacak şeker yüklemesi ile 1200 TL gibi bir fiyat verdi. Bize de iyi geldi bakalım perşembe gideceğim yaptırmaya.
 ben şeker yüklemesini doktorumun muayenehanesinde yaptıracağım sağlık ocağı yapıyormuş ama bizim burası aşırı kalabalık oluyor. Uzun süre de beklemek falan gerekiyor ondan eşim de doktor yapsın dedi. Tiroit falan da çıkmıştı bende bir onlara bir de tam kan sayımıma bakacak şeker yüklemesi ile 1200 TL gibi bir fiyat verdi. Bize de iyi geldi bakalım perşembe gideceğim yaptırmaya.