• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ses verın kızlar😄gecem gunduzume karıstı mınnosum benım ya😄öpücük borcu cogalıyor poyraz beyın🥰
Bizde 5 buçukta uyandık kaka.yapti altını değiştirdim uyuttum öbür bebişim uyandı onu aldım ayağıma ama tecrübeli anne olarak 2 saat uyusam vaaov modunda olduğumdan idmanliyim birde ben uyanınca uykum açılıyor yatamiyorum geri ya

Canım ne guzel ya ben haftada bır yılayabılıyorum🥲cok gazlı bır bebek oldugu ıcın soyunmaya hassasıyetı var hemen karnı agrıyor,ınsallah gecerde bızde bol bol yıkanırız yaglanırız falan🥰
Cnm aslinda dus alirsa gaz sancisi rahatliyor. Tabi sen daha iyi bilirsin bebegini

Bizde 5 buçukta uyandık kaka.yapti altını değiştirdim uyuttum öbür bebişim uyandı onu aldım ayağıma ama tecrübeli anne olarak 2 saat uyusam vaaov modunda olduğumdan idmanliyim birde ben uyanınca uykum açılıyor yatamiyorum geri ya
Bende öyleyim uyuyamıyroum geri zaten gün doğduysa hepimiz ayaktayız
Bugün eşim bey evde yok komşuya gitmeyi düşünüyorum iki bebeyle kabul eden olursa 😂

Gündüzleri gezdirmeyi denedin mi hiç? Dışarda uyur dinlenir belki. Bir de hergün banyo çok iyi geliyor imkan varsa. Ben her akşam yıkıyorum.
Canım,ben her gün uzun uzun yürüyüş yapıp bir yerlerde oturup bir şeyler içiyorum.Günümün çoğu dışarıda geçiyor bize iyi geliyor diye .Dönüşte mutlaka banyo yaptırıyorum.Burada hava inanılmaz sıcak ,akşam çıkardık yine ama gece çok ağladı uyumuyor .Dediğim gibi bizde sanırım hepsi karıştı birbirine .

Kuzum nasıl oldun göğüsler ne alemde acın ağrın azaldı mı 😊

Kız maşallah kuzuya bizimki çok erinmem kendimiz yüz üstü bırakınca bile rahatı bozuldugu için hemen ağlıyor zilloşum 🤣🧿
Sol göğsümü 2-3 gündür emzirmiyorum sadece sağıyorum canım o yüzden iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim♥️

Valla bende anlamadim birkac gundur dönüyor sagina soluna yuz ustu falan. Bu sabahta bir baktım dönmüş koltugun ucuna koştum hemen aklım çıktı korkudan. Yere biseyler açıp birakacam dönsün akşama kadar😀
Maşallah canım 🧿 benimkide yüz üstü yatırınca tek kolunu kaldırıp kendini o tarafa doğru atıyor ve devriliyor 😄

Kuzum nasıl oldun göğüsler ne alemde acın ağrın azaldı mı 😊

Kız maşallah kuzuya bizimki çok erinmem kendimiz yüz üstü bırakınca bile rahatı bozuldugu için hemen ağlıyor zilloşum 🤣🧿
Bizimkide yuzustu yatmayi hic sevmio hemen aglar. Kafasinda duzlesme var diye gun icinde ara sira yuzustu yatiriyorum ama çığlık kıyamet😆 balık gibi çırpınıyor

Back
X