- 31 Temmuz 2024
- 543
- 1.307
- 28
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #39.021
Bende varımBebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışızHerkes mışıl mışıl uyuyor mu acaba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varımBebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışızHerkes mışıl mışıl uyuyor mu acaba
![]()
Ses verın kızlarBebitom gece mesailerimde bakıyorum da bir sen bir ben kalmışızHerkes mışıl mışıl uyuyor mu acaba
![]()
Bizde bir oğlan anasiyiz unutmaBu sözü hemen not ediyorum çok hoşuma gitti, ama aklıma kv ler geldi oğulları olmadan yaşayamayanlar![]()
Bizde 5 buçukta uyandık kaka.yapti altını değiştirdim uyuttum öbür bebişim uyandı onu aldım ayağıma ama tecrübeli anne olarak 2 saat uyusam vaaov modunda olduğumdan idmanliyim birde ben uyanınca uykum açılıyor yatamiyorum geri yaSes verın kızlargecem gunduzume karıstı mınnosum benım ya
öpücük borcu cogalıyor poyraz beyın
![]()
Cnm aslinda dus alirsa gaz sancisi rahatliyor. Tabi sen daha iyi bilirsin bebeginiCanım ne guzel ya ben haftada bır yılayabılıyorumcok gazlı bır bebek oldugu ıcın soyunmaya hassasıyetı var hemen karnı agrıyor,ınsallah gecerde bızde bol bol yıkanırız yaglanırız falan
![]()
Unuturmuyuz geleneği bozmadan geline çektireceğiz bizdeBizde bir oğlan anasiyiz unutma![]()
Bende öyleyim uyuyamıyroum geri zaten gün doğduysa hepimiz ayaktayızBizde 5 buçukta uyandık kaka.yapti altını değiştirdim uyuttum öbür bebişim uyandı onu aldım ayağıma ama tecrübeli anne olarak 2 saat uyusam vaaov modunda olduğumdan idmanliyim birde ben uyanınca uykum açılıyor yatamiyorum geri ya
Canım,ben her gün uzun uzun yürüyüş yapıp bir yerlerde oturup bir şeyler içiyorum.Günümün çoğu dışarıda geçiyor bize iyi geliyor diye .Dönüşte mutlaka banyo yaptırıyorum.Burada hava inanılmaz sıcak ,akşam çıkardık yine ama gece çok ağladı uyumuyor .Dediğim gibi bizde sanırım hepsi karıştı birbirine .Gündüzleri gezdirmeyi denedin mi hiç? Dışarda uyur dinlenir belki. Bir de hergün banyo çok iyi geliyor imkan varsa. Ben her akşam yıkıyorum.
Maşallah çabuk öğrenmiş kızKizlar benim bebe yüzüstü dönmeye basladi sanirim artik yerde takilmamiz gerekiyor bebisle![]()
Valla bende anlamadim birkac gundur dönüyor sagina soluna yuz ustu falan. Bu sabahta bir baktım dönmüş koltugun ucuna koştum hemen aklım çıktı korkudan. Yere biseyler açıp birakacam dönsün akşama kadarMaşallah çabuk öğrenmiş kız![]()
Kuzum nasıl oldun göğüsler ne alemde acın ağrın azaldı mıBende varım![]()
Kız maşallah kuzuya bizimki çok erinmem kendimiz yüz üstü bırakınca bile rahatı bozuldugu için hemen ağlıyor zilloşumKizlar benim bebe yüzüstü dönmeye basladi sanirim artik yerde takilmamiz gerekiyor bebisle![]()
Sol göğsümü 2-3 gündür emzirmiyorum sadece sağıyorum canım o yüzden iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederimKuzum nasıl oldun göğüsler ne alemde acın ağrın azaldı mı
Kız maşallah kuzuya bizimki çok erinmem kendimiz yüz üstü bırakınca bile rahatı bozuldugu için hemen ağlıyor zilloşum![]()
Banada demişti relaktaz diye bir damla verdi çocuğa çok sancı yaptı bende kullanmayı bıraktımKızlar doktor bebişte laktoz intoleransı olabilir dedi de yaşayan var mı
Maşallah canımValla bende anlamadim birkac gundur dönüyor sagina soluna yuz ustu falan. Bu sabahta bir baktım dönmüş koltugun ucuna koştum hemen aklım çıktı korkudan. Yere biseyler açıp birakacam dönsün akşama kadar![]()
Bizimkide yuzustu yatmayi hic sevmio hemen aglar. Kafasinda duzlesme var diye gun icinde ara sira yuzustu yatiriyorum ama çığlık kıyametKuzum nasıl oldun göğüsler ne alemde acın ağrın azaldı mı
Kız maşallah kuzuya bizimki çok erinmem kendimiz yüz üstü bırakınca bile rahatı bozuldugu için hemen ağlıyor zilloşum![]()
Ya masallah yicem bu bebisleri ben cok tatlilar yaaaMaşallah canımbenimkide yüz üstü yatırınca tek kolunu kaldırıp kendini o tarafa doğru atıyor ve devriliyor
![]()
Evet yaa çocuğu o kdar çok öpüyorum ki alıştı artık sesi çıkmıyor. Bakıyor ne zaman bitecek bu işkence der gibiYa masallah yicem bu bebisleri ben cok tatlilar yaaa![]()