2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya bence zaten bebişin de hazırsa ufak ufak baslamanin zarari yok 6 ayda baslamak isteyenin de canı nasıl isterse 5 ayda baslayanin da sjbdjsbsjsbdjd tıka basa yedirmiyoruz sonuçta tadina bakiyolar yarısını tukuruyorlar sknsjsjsjd ben sebze gittim arada meyve emcukledik yogurda gecicem bu hafta sonra çorba / sulu yemeklere gecerim direkt yiyebilecegi kivamda yaparim her şeyi ksnskskdk
Aynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlı
Bu arada ben de 3 gün yapmiyorum yoğurda yapicam onu ama elimde yarısı kaldiysa ikinci günü yapiyorum kalmadiysa tek gün gittim
Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorum
Aynen ya elinde oynasin kemirmeye çalışsın diye yoksa eti löp löp didikleyeyim de yesin diye beklemiyorum snbdnsndnd kıymalı çorbalar yaparim bol bol 🥹
Ayyyy ne tatlı olurlar 😀 ben şimdiden planı yaptım 20 gün sonra mangal yakcam ve eline tavukla et vercem zaten yanındayım koparamaz et sert bir de 😀

Aynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlı

Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorum

Ayyyy ne tatlı olurlar 😀 ben şimdiden planı yaptım 20 gün sonra mangal yakcam ve eline tavukla et vercem zaten yanındayım koparamaz et sert bir de 😀
Ya etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diye 🥹 inşallah severler bütün yemekleri seçici olmazlar fazla 😂

Ya etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diye 🥹 inşallah severler bütün yemekleri seçici olmazlar fazla 😂
Bi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınız 😀 gerçi benimki de 3.5 ay anne sütü aldı ama bakcaz 😀

Bi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınız 😀 gerçi benimki de 3.5 ay anne sütü aldı ama bakcaz 😀
Ben seciciyim malesef wkdbhwbdjendjd ailenin damak zevkine cekiyor ama o doğru bence

Bu arada cok acil bısey danısıcammsızeee😀4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska😀😀
Diş kasintisindan oluyo galiba bazen benimkide gücünün son zerresine kadar ısırıyor

Ben sormustum cis renginde koyulasma var diye su verme daha sık emzir dedi 🤷‍♀️ gercekten de açıldı rengi
Sık emzirmeye rağmen koyuysa değil de turuncu olduysa o zaman verin diyolar genelde. Ya da meme mama rsddi vs varsa da bealenmiyo çocuk mecbur biraz su verin diyolar ama her doktorun tedavisi farklı oluyor işte 🥹

Kızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona
Ya ediyodum ama bu ara krizlerde yaeim saatte bir emzirdigim oluyo jsbsjajdj o yüzden dışarı çıkmadan yarim saat önce falan net emzirmis oluyorum öyle verip cikiyorum dışarda 2 saate kadar emzirmeden takiliyo sıpa

Back
X