• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
7 de uyudu ben de ellemedim zaten cok uyaniyo malum uyuyosa uyusun dedim 8.30 gibi uyandı kapida oturuyordum yelek giydirdim yanima çıkardım sonra odaya gectik emzirdim bıraktım yatağa yanımda döndü döndü uyudu ama değişik bir uyku yani uyanip miziklaniyor az önce uyandı ters cevirdim şimdi yine dönmüş 😭 geri dönmeyi ne zaman öğrenecek yavvvvv
Kız benimki erkenden öğrendi iki türlü dönmeyi de ama sonra unuttu mu naptı dndnsjskskdk yüz üstünden sırt üstü dönünce kaplumbağa gibi kalıyor çevirmemizi bekliyor xkdnsjsjjskskdksü

7 de uyudu ben de ellemedim zaten cok uyaniyo malum uyuyosa uyusun dedim 8.30 gibi uyandı kapida oturuyordum yelek giydirdim yanima çıkardım sonra odaya gectik emzirdim bıraktım yatağa yanımda döndü döndü uyudu ama değişik bir uyku yani uyanip miziklaniyor az önce uyandı ters cevirdim şimdi yine dönmüş 😭 geri dönmeyi ne zaman öğrenecek yavvvvv
Valla öğrenseler de rahatlasak. Bunu deyince emeklese de rahatlasam dediğimde emekleyince daha zor diyenler geliyor😀 özür dilerim hayaller kurduğum için😅

kızlar bebeklerinize yemek yedirirken kolaylık sağlayan püf noktalar var mı paylaşabileceğiniz? hem yemiyor tükürüyor kaçmaya çalışıyor elini ağzına sokuyor kaşığı tutup bırakmıyor ama verince onu ağzına sokmuyor hem de her yer leş gibi oluyor çok eziyetli ve sinir bozucu

Calgel iş yapıyor mu bilmiyorum ama almama bir adim kaldı gerçekten... Kizimla akıl sağlığımız için almam lazim bsbxjsbjd günde 4-5 e kadar ok diye duydum ama teyit etmek lazım ben sadece uyku öncesi vericem gece uykulari zehir çünkü:/
Osman gönülalan içinde kain uzantılı madde varsa kullanmayın demişti. Baktım içeriğine onda var. Valla napcamızı şaşırdık iyice 🤦🏼‍♀️

kızlar bebeklerinize yemek yedirirken kolaylık sağlayan püf noktalar var mı paylaşabileceğiniz? hem yemiyor tükürüyor kaçmaya çalışıyor elini ağzına sokuyor kaşığı tutup bırakmıyor ama verince onu ağzına sokmuyor hem de her yer leş gibi oluyor çok eziyetli ve sinir bozucu
Canım ben tertibi düzeni bebeğimin doğumundan itibaren mazide bıraktım. Sen de bununla mutlu olmanın yollarını ara bence😀 ya neden kızıyorsun kaşık nedir bu minikler göreli ne kadar oldu? daha düne kadar meme mama dan başka bişe bilmezlerdi bugün kabak yiyor yavrucaklar 😀

Şaka bi yana dilinin altına koyarak dene demişti doktorumuz bize. Bir de istemiyorsa zorlama

Sırt üstü dönemiyor denemiyor bile zaten sırt üstü yatmaktan da nefret ediyor ama 9. Aya kadar bunları yapabilmeleri lazım diye biliyorum. Tek tarafa dönme bizde de vardı ben hatta şüphelenmiştim bende rahim bozukluğu vardı o yüzden mi diye bi gece uykusunda sürekli dönemediği tarafa dönmeye çalıştı ve döndü. Yani yavaş yavaş olcak hepsi. Sen dönemedi tarafa ait koluna uzat genelde nesneleri ve o tarafa uzanmasını sağlayabilirsin ben öyle yapmıştım
Aslında hepsini yapabiliyorlar ama tercih etmiyorlar sanırım ya geçen gece yüzüstü döndü ellemedim baktım kendisi sırt düştü dönmüş uyuyor. Dün de sürekli sola döndürmeye teşvik ettim oraya da dönüyor ama ben ellemesem sadece sağa döner 😀

Bizim de aynı böyle. Ağzını asla açmıyor anlıyor yenilecek bi şey olduğunu. Kaşığı eline beriyorum ve bilerek ters tarafını çevirip ağzına sokuyor yemek gelmesin diye

Kız benimki erkenden öğrendi iki türlü dönmeyi de ama sonra unuttu mu naptı dndnsjskskdk yüz üstünden sırt üstü dönünce kaplumbağa gibi kalıyor çevirmemizi bekliyor xkdnsjsjjskskdksü
Minik kaplimba dnxnndnd değişikler ya valla 😆 ipek ağlayarak ileri geri yapiyo kendini emekler gibi ama sabit yerinde sjndjsjdjd

Osman gönülalan içinde kain uzantılı madde varsa kullanmayın demişti. Baktım içeriğine onda var. Valla napcamızı şaşırdık iyice 🤦🏼‍♀️
Ya ne kullancaz öf :( zaten calgeli çok yere sorduk depolar dahil yoktu hicbir yerde... Nasip işte zaten alamayacagimiz varmış 🫠 ben gidip yine karanfil ezeyim

Benim sıpa park yatakta tutunup ayağa kalkmayı öğrendi hemen indirdim yatağı kdndndkdkkddk
Oyyyy masallah masallah 🥰 🧿 😍 🧿 emekledikten sonra tutunup kalkmak daha kolay demekki çözmesi yani helal olsun bizim bebeler anca sağa sola dönem geri donemeyip aglayayim başka bişi bildikleri yok iwbdjejd

Oyyyy masallah masallah 🥰 🧿 😍 🧿 emekledikten sonra tutunup kalkmak daha kolay demekki çözmesi yani helal olsun bizim bebeler anca sağa sola dönem geri donemeyip aglayayim başka bişi bildikleri yok iwbdjejd
Kol sırt bacak güçleniyor ya daha rahat kalkıyolar fkdksksls bi baktım sarkıyor aşağı çok korktum düşecek diye 🥲🥲 normalde tutunup diz üstünde yükseliyordu tamamen ayağa kalkıp basmıyordu 🥹
Zamanları var kız benimki de yapabildiği halde ağlıyor bizden istiyor dkdjsjwkwkwlw

Minik kaplimba dnxnndnd değişikler ya valla 😆 ipek ağlayarak ileri geri yapiyo kendini emekler gibi ama sabit yerinde sjndjsjdjd
Geliyor gelmekte olan😂
Kol sırt bacak güçleniyor ya daha rahat kalkıyolar fkdksksls bi baktım sarkıyor aşağı çok korktum düşecek diye 🥲🥲 normalde tutunup diz üstünde yükseliyordu tamamen ayağa kalkıp basmıyordu 🥹
Zamanları var kız benimki de yapabildiği halde ağlıyor bizden istiyor dkdjsjwkwkwlw
Yaaa 🧿 park yatak bizde kedinin yatagi oldu 😂 benimki tam kalkamiyor ama kobra durusunda tutunup kenarlara, yerdeki kediye bir bakisi vardi, dedim no bir daha koymiyim , atacak kendisini resmen

Geliyor gelmekte olan😂

Yaaa 🧿 park yatak bizde kedinin yatagi oldu 😂 benimki tam kalkamiyor ama kobra durusunda tutunup kenarlara, yerdeki kediye bir bakisi vardi, dedim no bir daha koymiyim , atacak kendisini resmen
Evet kuz anlık oluyor her şey atarlar Allah korusun

Ben yeni gectim ek gidaya ama sunu farkettim tek ona yedirirsem yemiyor, biz de birşeyler yersek yiyor

Aslında hepsini yapabiliyorlar ama tercih etmiyorlar sanırım ya geçen gece yüzüstü döndü ellemedim baktım kendisi sırt düştü dönmüş uyuyor. Dün de sürekli sola döndürmeye teşvik ettim oraya da dönüyor ama ben ellemesem sadece sağa döner 😀
Ya benimki uykusunda karin ustu dondugunde kafayi horoz gibi dikip konusmaya basliyor, uyumuyor geri 😅 napicam bilemiyorum

Back
X