- 11 Temmuz 2024
- 2.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.623
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #48.801
Ah canım ya egom bitti lohusalığım bitti sıra eğitimciliğime mi geldi basitliğine devam edebilirsin ben senin frekansından gitmiyorum…Uslubumda bir sıkıntı görmüyorum. Bir eğitimci olarak bir önceki msj konumuzda tartışma, fikir birliği veya fikir ayrılığı durumlarını en iyi senin bilmen gerekir ama ne yazık ki gördüğüm durum çok üzücü. Hadi bunu da anlatayım senin için bir önceki konuda tartışmadık senin fikrini beyan etmiş olduğun gibi ben de bazı noktalarda sana katılıp bazı noktalarda senden ayrı düşündüğümü belirttim. O tartışma değildi, tartışmayı bugün sen başlattın. Ama inan bir şeyleri anlayabilmen adına açıklama yapmaktan tartışamıyorum seninleama yine uzatmayacağım mesela sen haklısın desem mutlu olur musun? Çünkü yazdığın şeyleri biraz atlayarak okudum ama mutlu olacaksan tamam sen haklısın
bir de allah aşkına grubundan başındna beri diye bri cümle kurmuşsun da naptın sayfayı mı sahiplendin senin kadar ben de vardım burada kiminle ne taryışmam oldu? Yani konuyı yine bambaşka yerlere çekiyorsun. Gerçekten çok rica ediyorum ben artık sana cevap vermeyeceğim aynı frekansta değiliz sende yazma olur mu
Tartışmanın da ne olup olmadığını bilen yaştasın sende değil mi üstü kapalı millete laf atayım başkalarıyla iğneleyeyim bahsedilen kişi gelip cevap verince tartışma başlatmış olsun ah ne güzel bir fikir beyanı…
Sayfanın başından beri bende insanlara yardımcı olmak adına yazdım kavga ya da tartışma maksatlı değil ama tabi ki at gözlüğü takıp yanlışa doğru demedim o nokta da yazdım burası dediğin gibi gönül eğleme yeri değil herkesin her yaptığı yanlışa alkış tutarak doğru demedim he bir de arkadaşlarımın uğradığı haksızlığa destek oldum o da yine doğrular doğrultusunda yanlış olanı savunmadım..
Bu durumlar bu platformalarda normaldir, ama senin gibi kaldıramayanlar işte mahalle ağzıyla kavga tartışmaya çevirip devam ederler