- 12 Ağustos 2024
- 1.592
- 3.528
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #48.921
Ben fix 40. Günde adet olmaya başladım cncnxnnxxm 30dan sonra korkulu bekleyiş başlıyor bende de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bshwvhdsnbdjdjs geldi geldi gelir senin de strese girmişsin belli ki böyle olunca vücut da kendini hamile sanıyor regl gecikiyo falan sal gitsin olursa düşünürüm diye kendini rahatlat yani şuan stres de olsak elden bir şey gelmeyecek diye düşün ve salla gitsin o zaman olursuneveet 39+1 de pıtladı dünyaya
ama sonuç olarak geldi di mi benim hala yok ajsdh
Markası önemli bi de kilosu.Kızlar bu arada kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz ya? Ben 5 numara kullanıyorum acaba çok mu büyük bazen sızıntı oluyor çiş özellikle acaba büyük mü bez alıyorum ya siz daha küçük mü takıyorsunuz ?
Komşu geldi altın kolyesiyle oynuyor çok mutlu şuanİsssssyeaaaaaan 60-70 arasi bir cucenin gönlünü eyliyorum sjdbjdjd sen napiyosun![]()
testi yaptıktan sonra rahatladım az bi hasdhJa
bshwvhdsnbdjdjs geldi geldi gelir senin de strese girmişsin belli ki böyle olunca vücut da kendini hamile sanıyor regl gecikiyo falan sal gitsin olursa düşünürüm diye kendini rahatlat yani şuan stres de olsak elden bir şey gelmeyecek diye düşün ve salla gitsin o zaman olursun![]()
Bence evet ipek de memmemem falan yapiyodu şuan aanneanneanne gibi degistirmis babildiyolar bencrKomşu geldi altın kolyesiyle oynuyor çok mutlu şuanplastik oyuncak sevmiyor çocuk
bi de dünden beri meme diyor babıldamaya giriyor mu bu?
Asu koycam anlamına bi bakkız olursaaa
ay yok kız benim bebem ege ve maşallahh uslu o yuzden diyorum sdf
Kız olursa da Ege koyabilir var burda bi kız adı Ege her türlü kurtarıyor maya yaKız olursa feridemaşallah maşallah
ege 2 de inşallah abisine çeker
sen kız olursa ne koyacaksın
![]()
Oyy yerim ipektoşumİsssssyeaaaaaan 60-70 arasi bir cucenin gönlünü eyliyorum sjdbjdjd sen napiyosun![]()
Böyle şeyler izleyip moralinizi bozmayın çünkü insan direk kıyaslamaya gidiyor kendisininkiyle öyle olsa hiç göz teması kurmazdı benim bebeğim bakıyor gözgöze gelince utanır gibi yapıp cevireyor mesela kafasını bir de artık keşif dönemindeler her şey dikkatlerini çekiyor sürekli farklı yerlere bakıp el atıp almaya çalışıyorlar şuan sürekli etrafı dikizleyip eline birşeyler almaya çalışıp ağzına sokmaya çalışması zaten ayının gelişim aşamaları ve bunu başarıyor demek ki…Merhaba bebeğim 5.5 aylık başını dik tutabiliyor desteksiz oturmaya başladı ama bebeğim çok az göz teması kuruyo sanki bakıyo hemen gözünü kaçırıyo gözü hep sağda solda sürekli bişey alıp ağzına sokma derdinde bu kadar az göz teması kurması normalmi 28 ekimde 6 aylık kontrolünde dr ile detaylı kınuşucam ancak kafaya taktım bu durumu birde sosyal medyada bazı videolar çıkıyo otizm ile ilgili moralim bozuldu bu duruma
Yaraya tuz basma kiz ajsbshsbhdhdjdOyy yerim ipektoşum
maya91 oo hayırlı olsun kuzum kız için hurafelere başlayalım ne zaman oldu yumurtlama öncesi mi sonrası mı
Böyle şeyler izleyip moralinizi bozmayın çünkü insan direk kıyaslamaya gidiyor kendisininkiyle öyle olsa hiç göz teması kurmazdı benim bebeğim bakıyor gözgöze gelince utanır gibi yapıp cevireyor mesela kafasını bir de artık keşif dönemindeler her şey dikkatlerini çekiyor sürekli farklı yerlere bakıp el atıp almaya çalışıyorlar şuan sürekli etrafı dikizleyip eline birşeyler almaya çalışıp ağzına sokmaya çalışması zaten ayının gelişim aşamaları ve bunu başarıyor demek ki…![]()
Kız olsun ikisi birden aradan cıkıverir güzelce oynar ikiz gibi büyürlerYaraya tuz basma kiz ajsbshsbhdhdjd
Sen kaşınıyorsun diye yorumladım hdhxAsu koycam anlamına bi bak![]()
Normal şeyler bence ya etrafa ilgileri çoook fazla. Gidince bize de yaazMerhaba bebeğim 5.5 aylık başını dik tutabiliyor desteksiz oturmaya başladı ama bebeğim çok az göz teması kuruyo sanki bakıyo hemen gözünü kaçırıyo gözü hep sağda solda sürekli bişey alıp ağzına sokma derdinde bu kadar az göz teması kurması normalmi 28 ekimde 6 aylık kontrolünde dr ile detaylı kınuşucam ancak kafaya taktım bu durumu birde sosyal medyada bazı videolar çıkıyo otizm ile ilgili moralim bozuldu bu duruma
O kadar videolar görüyorum ki moralim bozuldu bugünde parka çıktık normalde yabancıları görünce ağlardı bugun hiç tepki vermediSen kaşınıyorsun diye yorumladım hdhx
Normal şeyler bence ya etrafa ilgileri çoook fazla. Gidince bize de yaaz
Alıştım artık bu tempoya sakin çocuğu doktora götürürüm ben bişeyi mi var bunun diyeSen kaşınıyorsun diye yorumladım hdhx
Normal şeyler bence ya etrafa ilgileri çoook fazla. Gidince bize de yaaz
Etrafında dikkatini çekecek bişeler vardır ya ondandır diye düşünüyorum sen ba ba ma ma gibi sesler çıkarınca bakmıyor mu uzun süre göz teması kurmazlar zaten yaMerhaba bebeğim 5.5 aylık başını dik tutabiliyor desteksiz oturmaya başladı ama bebeğim çok az göz teması kuruyo sanki bakıyo hemen gözünü kaçırıyo gözü hep sağda solda sürekli bişey alıp ağzına sokma derdinde bu kadar az göz teması kurması normalmi 28 ekimde 6 aylık kontrolünde dr ile detaylı kınuşucam ancak kafaya taktım bu durumu birde sosyal medyada bazı videolar çıkıyo otizm ile ilgili moralim bozuldu bu duruma
Şey di mi ben yaptım siz de yapin jsbxhshdjdhhddKız olsun ikisi birden aradan cıkıverir güzelce oynar ikiz gibi büyürler![]()
Ben hiç izlemiyorum o videoları ya. Bi gariplik olsa anlarız benceOyy yerim ipektoşum
maya91 oo hayırlı olsun kuzum kız için hurafelere başlayalım ne zaman oldu yumurtlama öncesi mi sonrası mı
Böyle şeyler izleyip moralinizi bozmayın çünkü insan direk kıyaslamaya gidiyor kendisininkiyle öyle olsa hiç göz teması kurmazdı benim bebeğim bakıyor gözgöze gelince utanır gibi yapıp cevireyor mesela kafasını bir de artık keşif dönemindeler her şey dikkatlerini çekiyor sürekli farklı yerlere bakıp el atıp almaya çalışıyorlar şuan sürekli etrafı dikizleyip eline birşeyler almaya çalışıp ağzına sokmaya çalışması zaten ayının gelişim aşamaları ve bunu başarıyor demek ki…![]()
Alışıyordur. Benim kızımda öyllr evde benimle kahkahalar atarken dışarıda öyle ilgisini çeken şeyler oluyor ki ağaçlar bile bana hiç bakmıyor sesime tepki vermiyor vs..O kadar videolar görüyorum ki moralim bozuldu bugünde parka çıktık normalde yabancıları görünce ağlardı bugun hiç tepki vermedi