• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
E bebekten 2.5 tog aldım 🌸 iyi gibi biz sevdik
Gülerek giysin kuzucuk ☺️🌸
1 Yas aldim galiba öyle hatırlıyorum bakarim yine ayagi ve elleri ucundan cikiyo minicik o kadar sjndjd kışın tam giyer yani 9 ay alsam kışın zor olurdu diye düşünüyorum. ben boydan uzun olursa corapsiz yatiririm diyodum ama şimdilik patikli uyuyo dogalgazla birlikte patiksiz takiliriz diye düşünüyorum 🥲 boynunda isilik gibi şeyler oldu vücudunda çok yok genel kendi kurulugu ama yine de bugün üstü kısa kol zibin altina patikli don giydirdim üşümüyor şuan 2 defa uyandi da kontrol ettim o ara.... Terlemiyodu da işte belki boynundan yansiyodur ne bileyim ya alerjik cildi komple ne giydirecegimi de şaşırdım zaten.
Gülerek giysin kuzucuk bende bir bakayım uyku tulumundan mıdır diyorsun bir kaç gün yeleği bıraktıktan sonra değişiklik olmuyorsa uyku tulumuna da ara ver dene olmadı canım 🌸
Aldım internetten lcw 2 tog ama ince geldş bana daha giydirmedim
Gülerek giysin kuzucuk işte bulunduğumuz yere göre değişiyor bende karar veremedim bir türlü 🤦🏻‍♀️☺️
Trendyoldan aldım çok araştırmadım ama bi daha alırsam e bebek ya da lcw bakarım 🥰🥰
Gülerek giysin oğluşun 🌸☺️
Kizlar örme yelek vs giydirip böyle bişi yasayan oldu mu ondan mi değil mi anlamaya calisiyorum da (terlemiyo kesinlikle eminim)
Örme yelekte naylon ya olabilir ara verince bir gözlemlersin :(
Kızlar bebeğim asla yatmak istemiyor. Biz ayakta duracakmışız o da öyle uyucakmış kucağımızda dik olarak. Yatırdığımız gibi çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Neden olabilir :(
Aynı şeyi bu akşam yaşadık çığlık çığlığıydı bebeğe bir şey oldu sandık acile mi gitsek dedik açmış galiba sütüm yetmemiş mamayı vanilinle karıştırıp verdik aldı biz şok 🥹
Bakalım alması devam edecek mi şimdi kademeli olarak bırakmamız lazım tatlandırmayı 🙁
Seninki aç değilse canım yediği bir şey de rahatsız etmiş olabilir, karnı ağrımış olabilir doktor böyle durumda karnına sıcak bez tut demişti hastalık bir durum var mı bizim hastalığımız da geçmedi ama ilk defa böyle bir ağlama böyle bir çığlıkla karşılaştık oda artık açlıktanmış 🙁

Gülerek giysin kuzucuk ☺️🌸

Gülerek giysin kuzucuk bende bir bakayım uyku tulumundan mıdır diyorsun bir kaç gün yeleği bıraktıktan sonra değişiklik olmuyorsa uyku tulumuna da ara ver dene olmadı canım 🌸

Gülerek giysin kuzucuk işte bulunduğumuz yere göre değişiyor bende karar veremedim bir türlü 🤦🏻‍♀️☺️

Gülerek giysin oğluşun 🌸☺️

Örme yelekte naylon ya olabilir ara verince bir gözlemlersin :(

Aynı şeyi bu akşam yaşadık çığlık çığlığıydı bebeğe bir şey oldu sandık acile mi gitsek dedik açmış galiba sütüm yetmemiş mamayı vanilinle karıştırıp verdik aldı biz şok 🥹
Bakalım alması devam edecek mi şimdi kademeli olarak bırakmamız lazım tatlandırmayı 🙁
Seninki aç değilse canım yediği bir şey de rahatsız etmiş olabilir, karnı ağrımış olabilir doktor böyle durumda karnına sıcak bez tut demişti hastalık bir durum var mı bizim hastalığımız da geçmedi ama ilk defa böyle bir ağlama böyle bir çığlıkla karşılaştık oda artık açlıktanmış 🙁
Ah yavrum.. daha şekerli alerjik mama yok mu acaba bi sorsan… tadına baktın mı hiç mamanın nötr mü? Anne sütü tatlı çünkü anne sütünü ondan seviyorlar benim yavrum da anne sütünü lılkır lıkır içerdi mamadan nefret ederdi. Kaç tane mama verdim ama zorla da olsa tadı şekerli olmayana alıştırdım. Ama alışmıyorsa Yapcak bişe yok bi sor bakalım başka ne deneyebilirsin? Ya da uyku öncesi bi saat kadar öncesinden gece mamaları dene dicem ama onun da alerjik olanı var mıdır ki…

Kızlar yaa 9 da yatırıyorum 8.30 da yatırıyorum ya yok yine aynı yine aynı. Saat başı uyanıyor ya. Bu bebek şimdiye kadar gece 1 maks 2 kere uyanıyordu. Son 2 haftadır belki daha fazla geceleri hep ayaktayız. Gece ağlıyor ağlıyor emiyor uyuyor. Etini kesiyorsun sanki öyle ağlıyor. Öğlen uykudan uyanma ağlaması değil. Sonra emiyor yine aynı. Mama veriyorum yine aynı. Yani memeden doymuyor desen mama veriyorum yine saat başı uyanıyor. Kafayı yememe çok az kaldı

Var mı kızlar bebeği böyle olan bilgi sahibi olan , benzer durumları yaşamış olan kafamı kırmama çok az kaldı :(

Kizlar örme yelek vs giydirip böyle bişi yasayan oldu mu ondan mi değil mi anlamaya calisiyorum da (terlemiyo kesinlikle eminim)
Oy kuzucum kıyamam, benimki bir iki aylıkken örme yün battaniye ile örtüyordum yanaklari kırmızı pütürlü minik sivilcelerle doldu, hatta buraya sormuştum alerji mi isilik mi diye hatırlamıyorum biri yazmıştı yün yelek giydirmiş onda da aynı şikayet olmuş. Battaniyeyi kullanmayınca belli bir süre sonra geçti. Bir dene istersen giydirme bakalım ondan mı acaba.

Of kıyamam ya ben de giydiriyorum bazen trrlese de böyle bişeyle karşılaşmadık canım alerjisi mi var yüne de acaba anlamadım ki çok geçmiş olsun
Sanırım alerjisi var ben de emin olamadim ondan mi polyester turevlerinden mi çünkü garanti gün değildir polyester karışım iplerle örmüş olabilirler kalitesini bilemiyorum ipin 🥲 organik pamuk alerji karşıtı ipler varmış belki guvenilir yer bulursam orsun diye öyle alirim

Kızlar bebeğim asla yatmak istemiyor. Biz ayakta duracakmışız o da öyle uyucakmış kucağımızda dik olarak. Yatırdığımız gibi çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Neden olabilir :(
Kucağınızdaki ayni o pozisyonda sırt üstü uzansan öyle uyumaya devam eder mi acaba en kötü öyle biraz uykuya dalar sonra yatirinca sakinlesmis olur mu bilemedim. Ay beynim error verecek çok düşünmekten filozof falan olucaz :( reflusu falan mi var acaba sırt üstü sevmiyorsa bebisi yüz üstü bırakın kiz donebiliyorsa kendi döner zaten denemissindir belki ama yazayim yine 🥲

Oy kuzucum kıyamam, benimki bir iki aylıkken örme yün battaniye ile örtüyordum yanaklari kırmızı pütürlü minik sivilcelerle doldu, hatta buraya sormuştum alerji mi isilik mi diye hatırlamıyorum biri yazmıştı yün yelek giydirmiş onda da aynı şikayet olmuş. Battaniyeyi kullanmayınca belli bir süre sonra geçti. Bir dene istersen giydirme bakalım ondan mı acaba.
Giydirmiyorum bir kaç gündür ama sanki artıyor da gibi.. az önce çektim. Flaş patladi diye de öyle görünüyor olabilir ama bence artıyor. yelekler dışında hayatimiza yeni giren şey uyku tulumu :d ipeksi19 ipeksi19 senin dediğin gibi oluyo galiba 🥲 uyku tulumu alerjikse iade edebiliyo muyuz salak herifler bebek uyuyacak yaka kismini neyden yaptiniz of....

Eklentiler

• IMG_20251015_091804.webp
    IMG_20251015_091804.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 8
Giydirmiyorum bir kaç gündür ama sanki artıyor da gibi.. az önce çektim. Flaş patladi diye de öyle görünüyor olabilir ama bence artıyor. yelekler dışında hayatimiza yeni giren şey uyku tulumu :d ipeksi19 ipeksi19 senin dediğin gibi oluyo galiba 🥲 uyku tulumu alerjikse iade edebiliyo muyuz salak herifler bebek uyuyacak yaka kismini neyden yaptiniz of....
Sanki kıyafet alerjisi gibi durmuyor ya bence bi doktora götürün acilen yayılıyor olabilir

Sanki kıyafet alerjisi gibi durmuyor ya bence bi doktora götürün acilen yayılıyor olabilir
Cuma randevumuz var aslında hem alerjiye hem de kendi doktoruna. Sadece boynunda var ilk azdi böyle böyle arttı işte gün geçtikçe:( ilk isilik sandim ben kalin mi giydirdim falan diye düşündüm ama terlemedigine eminim aklıma kıyafetler geliyo bir tek çünkü yeni bir gıda da denetmedim bu aralar :(

Cuma randevumuz var aslında hem alerjiye hem de kendi doktoruna. Sadece boynunda var ilk azdi böyle böyle arttı işte gün geçtikçe:( ilk isilik sandim ben kalin mi giydirdim falan diye düşündüm ama terlemedigine eminim aklıma kıyafetler geliyo bir tek çünkü yeni bir gıda da denetmedim bu aralar :(
Ben isilik yaptım oğlumu bende anlamadım ilk isilik olduğunu ama bu isilik değil. İsilik böyle olmuyor bu döküntü gibi sanki inşallah çabucak geçer

benimki de 7 ay 1 haftalık oldu 7030 gr daha. boyu da kısalmış :D sağlık ocağında 68 ölçülmüştü ben 67 ölçtüm evde
sağlık ocağında geçen ay benimki de kısalmıştı hshsdh 5. ay da 66 çıktı 6. ayda sağlık ocağı 65 çıkardı 7. ay da 72 cm ashgd
Ailenizde uzun boylu cok varsa belki biya gidiyodur bi de bu aylar çok hareketliler ondan da kaynaklanabilir belki 🥹 boyu uzun mu
dayıları bri 180 biri 183 ege de şu an tam 7 aylık 72 cm normal aslında
Sağol canım deneyeyim herhangi aroması var mı malt sade hiç sevmem de 🤣 bencede boya gidiyor senin yakışıklı benimki de mama istemedi içse rahatlayacağız da inat bu bebeler gurmeler daha ağız tadına uygun mama bulamadık bizimkinin 🤣

Ay çokta severim salatasını aksi gibi uzun zamandır yapmamıştım narın çıkmasını bekliyordum deneyeyim çok sağıl canım soğan yeşil soğan yiyorum da kuru soğan çiğ çok yemedim inşallah faydası olur çok teşekkür ediyorum 😍

Maşallah diyim ne güzel ilerlemişsiniz ya biz hala püre şekillerinde kaldık evde de olmayınca çok çeşitte deneyemedim bebe de sıkıldı artık onları da yemek istemiyor 🤦🏻‍♀️ destekli de olsa ben bile yapamıyorum ya panik biriyim o konuda belk şans vermek lazım ama yüreğim kaldırır mı bilmiyorum 🤣 Hesaplar için teşekkür ediyorum canım bende takibe alayım 🙏🏻☺️

Ay hep yanlış ölçüyorlar onlar da ya bizim de kafa bir cm küçülmüş hepte kafayı küçük ölçüyorlar ben anlamadım 🤣

Bakayım bende dün ev çok soğuk geldi doğalgaz merkezi sistem daha açılmadı bebenin yanakları bir soğuktu tulumun üstüne pamuklu yelek altına da pijama çektim çingane stayla oldu ama bakalım bizim ev soğuk olmuyordu dün ilk defa ben bile üşüdüm kışın cam açık yatan ben 🤣

Sor bakalım hayırlı haberlerle gel kuzum 🌸🙏🏻

Sarebaby nerde satılıyor canım seninki erkekmiş farkeder mi acaba ya bizimkiler üşüyebilir 😃

Saçtan enseden terlemiyorsa tamamdır eller yüz soğuk mu oluyor bizimde öyle ya ama yeterlidir 2.5 tog herhalde kaç aylık almıştın canım kalıbı nasıl geldi gülerek giysin kuzucuk ☺️
şöyle diyim sulandırılmış pekmezz tadııı

Ben isilik yaptım oğlumu bende anlamadım ilk isilik olduğunu ama bu isilik değil. İsilik böyle olmuyor bu döküntü gibi sanki inşallah çabucak geçer
İnşallah ya bence de isilik değil zaten alerjik bebelerde daha bir çok şey de alerji yapabiliyomuş kim bilir neyden işte 🫠

E Etaa bu arada alintilayamadim ipegin mevzusuna yazarken uyku sorunu bizde de var... Dişi tam ucunda görüyorum ucunu damaklari yarma aşaması olduğu için ekstra Ağrı yapıyor olabilir senin bebişin de belki. Bak dün 8 de uyuttum 9-10-11-12-1-3-6-9 olarak gece kademeli artti ama 1 e kadar canıma okudu saat başı.... İpegin derdi diş onu biliyorum 🥹

Kızlar yaa 9 da yatırıyorum 8.30 da yatırıyorum ya yok yine aynı yine aynı. Saat başı uyanıyor ya. Bu bebek şimdiye kadar gece 1 maks 2 kere uyanıyordu. Son 2 haftadır belki daha fazla geceleri hep ayaktayız. Gece ağlıyor ağlıyor emiyor uyuyor. Etini kesiyorsun sanki öyle ağlıyor. Öğlen uykudan uyanma ağlaması değil. Sonra emiyor yine aynı. Mama veriyorum yine aynı. Yani memeden doymuyor desen mama veriyorum yine saat başı uyanıyor. Kafayı yememe çok az kaldı
Benim oglumda uzun zamandir oyle. Saat basi uyaniyor nadiren 2 saatte bir uyanir.ama benimkinin dogustan beri uyku sorunu var sizinki sanirim sonrasa boyle olmus

Kucağınızdaki ayni o pozisyonda sırt üstü uzansan öyle uyumaya devam eder mi acaba en kötü öyle biraz uykuya dalar sonra yatirinca sakinlesmis olur mu bilemedim. Ay beynim error verecek çok düşünmekten filozof falan olucaz :( reflusu falan mi var acaba sırt üstü sevmiyorsa bebisi yüz üstü bırakın kiz donebiliyorsa kendi döner zaten denemissindir belki ama yazayim yine 🥲
Yattığım, oturduğum her an bağırarak uyanıyor. Burnu tıkanıktı biraz açmaya çalıştık ama tam açılmadı tabi yoğun kıvamlı akıntı var. Dün kaç kere kaka yaptı hrp ıkınarak kabız mı oldu desem 2 gündür ek gıda da vermedim doğru dürüst. Hünnap mı yaptı acaba ya? Her sabah kaka yapardı bugğn yapmadı henüz kabız oldu muhtemelen.

Yattığım, oturduğum her an bağırarak uyanıyor. Burnu tıkanıktı biraz açmaya çalıştık ama tam açılmadı tabi yoğun kıvamlı akıntı var. Dün kaç kere kaka yaptı hrp ıkınarak kabız mı oldu desem 2 gündür ek gıda da vermedim doğru dürüst. Hünnap mı yaptı acaba ya? Her sabah kaka yapardı bugğn yapmadı henüz kabız oldu muhtemelen.
Kabizlik da zor belki ondan olabilir uzaninca vs tetikliyosa ağrısını falan :( minnoş geçer umarım kısa surede

Back
X