• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar ya benimkinde tırmalama huyu var, her yerimi çizdi çok acıtıyor. Gözümü çıkaracak nerdeyse. Bu huyundan nssıl vazgeçirebilirim? Yapma dşyorum anlamıyor kızarsam da ağlıyor ama devam ediyor. Elini tutuyorum çoğu zaman sma bi snda yine yapıyır :( elim yüzüm tırnak izi içinde ya
Oğlum da heryeri herkesi ve başta da kendini tırmalıyor. Elini koltuğa atıp veya karton kutular her yeri tırnaklıyor. Gelişiminin doğal seyrinde bir durum olduğunu düşünmüştüm

İyi ki bulamamissin masalci tirtil bence o kadar da iyi degil, yani az sarki var icinde f/p urunu degil😂. Bu tavus kusu stres oyuncagi gbi dmi, pat pat basiyorsun, birinin kizi asiri seviyordu, eve arabaya ayri ayri almisti.
İki tane cok guzel oyalayan disarda da kullanilabilcek oyuncak var , birisi sunun gbi ufo duyusal
Circle Toys UFO Eğitici Duyusal Aktivite Oyuncağı - 1-3 Yaş Yürümeye Başlayan Çocuklar Için Montessori Seti - Fiyatı, Yorumları Arkadasimin kizi 1.5 yasinda hala kullaniyormus gecen storysinde gordum, benimki de seviyor herhalde 4-5 aylikken almistim, hala kullaniyor.
Digeri de alilo akilli tavsan. Kulaklari cikartilip yikabiyor, dis kasiyici olarak kullaniyor, eline kavramasina uygun yapmislar, icinde masal, uyku muzigi, sarkilar ve cingirak bolumu var ( salladikca degisik sesler cikiyor) ben sarkilari cok seviyorum, yarisi ingilizce yarisi turkce sarkilarin. Arabada bizim en buyuk kurtaricimizdi, #reklam degil ama reklamini almis gibi ovdum😂
Evet içinde pat pat var tavus kuşunun ama bence eğlenceli değil yada benim kızım anlamadı oynayamadı 🤣 o linklediğin de var favorilerimde bi fenomende görnüştüm övüyorlardı ama artık o kadar çok oyuncak var ki oyuncaklara oda ayırmam gerekecek 🤣 iyi olmuş bu arada o zaman tırtılı almadığım köpeği sipariş verdim inşallah oynarsa 😀

İyi ki bulamamissin masalci tirtil bence o kadar da iyi degil, yani az sarki var icinde f/p urunu degil😂. Bu tavus kusu stres oyuncagi gbi dmi, pat pat basiyorsun, birinin kizi asiri seviyordu, eve arabaya ayri ayri almisti.
İki tane cok guzel oyalayan disarda da kullanilabilcek oyuncak var , birisi sunun gbi ufo duyusal
Circle Toys UFO Eğitici Duyusal Aktivite Oyuncağı - 1-3 Yaş Yürümeye Başlayan Çocuklar Için Montessori Seti - Fiyatı, Yorumları Arkadasimin kizi 1.5 yasinda hala kullaniyormus gecen storysinde gordum, benimki de seviyor herhalde 4-5 aylikken almistim, hala kullaniyor.
Digeri de alilo akilli tavsan. Kulaklari cikartilip yikabiyor, dis kasiyici olarak kullaniyor, eline kavramasina uygun yapmislar, icinde masal, uyku muzigi, sarkilar ve cingirak bolumu var ( salladikca degisik sesler cikiyor) ben sarkilari cok seviyorum, yarisi ingilizce yarisi turkce sarkilarin. Arabada bizim en buyuk kurtaricimizdi, #reklam degil ama reklamini almis gibi ovdum😂
Yaa öneriler için çok teşekkür ederim. Ben de ufo gibi bir oyuncak istiyordum çok mutlu oldum 🥰

Back
X