• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem 😀
ben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yedi :D o yukarda attığın arabalar çok güzelmiş ben de kalpledim indirime girerse yapıştırırım

ben de kuklalardan kuleden ve basmalı dönen şeyden aldım bi tek kuklalar ilgisini çekti hepsini yedi :D o yukarda attığın arabalar çok güzelmiş ben de kalpledim indirime girerse yapıştırırım
Gelince bir kurayım haber veririm size de alınır mı vs diye. Çünkü bir marka tekerlekleri çıkıyor tutma kulpu dandik yazmışlar başka bir markaya kurulumu çok zor uğraşılmaz demişler bi bakayım haber ederim ona göre

Son düzenleme:
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem 😀
Ben de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya

Ben de yuvarlama kulesini aldım sadece topuyla oynuyor ses çıkıyor siye dncjsjsksn tavus kuşu nasıl şyi ki almamışım o zaman cncnsnsnsma tospik, masalcı tırtıl, masal plağı hepsi vardı ama almadım ya
Ben aslında masalcı tırtıla gittim de ypktu siz burda köpekçik iyi diyince neyse onu alayım dedim 😀 tavus kuşu saçma spaan bir şey verdiğim paraya üzüldüm açıkçası. Yuvarlama kulesindeki topları yemeye çalışıyor benimkide ama ben oynayınca izliyor en azından dikkatini çekti 😀tavus kuşunu da ekledim görseli böyle anlamsız bir şey 😀

Eklentiler

• 1000036630.webp
    1000036630.webp
    18 KB · Görüntüleme: 2
Back
X